Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Bleeding Rose » Hoofdstuk 4, Ontmoeting

Bleeding Rose

12 maart 2011 - 12:07

1170

4

254



Hoofdstuk 4, Ontmoeting

‘Wat deed je verkeerd?’ fluisterde ik en Austin keek op. ‘Ik had dit niet mogen doen, ik moet gaan.’ en Austin stond op. ‘Wacht nou! Niet weggaan!’ en ik pakte Austin’s hand vast. Hij draaide zich naar me toe en ik drukte m’n lippen op de zijne. Hij duwde me van zich af en keek naar de grond. ‘Ik kan het niet,’ mompelde hij en ik pakte z’n armen. ‘Wat niet?’ m’n stem sloeg over en Austin onderdrukte een lach en ik streelde z’n hand. ‘Wat niet?’ fluisterde ik en Austin keek op. ‘Ik moet gaan,’ hij trok z’n hand terug en liep weg zonder wat te zeggen. Ik liep tien meter achter hem en durfde niet tegen hem te praten.
We kwamen bij z’n auto aan en hij stapte weer in. Hij wierp me nog één blik en reed toen snel weg. M’n vader kwam naar me toegelopen en legde z’n hand op m’n schouder. ‘Wat is er aan de hand?’ was de enige vraag die hij stelde en dat was de druppel. ‘Niks, laat me!’ snauwde ik en rende terug naar huis.
Op m’n kamer pakte ik m’n mobiel en belde Clarissa. ‘Clarissa,’ haar enthousiaste stem vrolijkte me meteen op en ik grinnikte. ‘Hey, Hayley!’ ze begon gelijk te ratelen over een jongen die ze op de camping had ontmoet. ‘Leuk,’ mompelde ik en ze stopte gelijk met lachen. ‘Wat is er?’ vroeg ze en ik hoorde meedeleven in haar stem. ‘Ach, het is Austin...’ fluisterde ik en ze slikte. ‘Heb jij wat met Austin!’ zo te horen schoot ze van haar bed en bleef stil. ‘Ik heb hem gezoend!’ en ik begon te huilen. ‘Waarom huil je nou?’ vroeg ze sip en ik slikte. ‘Hij zegt dat hij iets verkeer deed...’ m’n stem trilde en Clarissa troostte me. We hadden het drie kwartier over Austin en wat er allemaal gebeurt was.
‘Lieve Hayley, ik denk dat je gewoon nog even met hem moet afspreken, ik bedoel, het is allemaal zo teer.’ legde ze me uit en ik knikte. ‘Ja, dat ga ik doen.’ We hingen op en ik gooide mezelf op bed.
Ik was moe van het werken op de ranch, maar nog moeier van het nadenken over Austin. Zuchtend sloot ik m’n ogen en probeerde even een dutje te doen.
‘Hayley, er staat iemand aan de deur!’ hoorde ik m’n moeder roepen en ik schoot overeind. Rende naar beneden en zag dat Austin voor de deur stond. ‘Hey,’ zei hij zacht en ik gebaarde dat m’n moeder weg moest. ‘Hey,’ fluisterde ik en Austin pakte m’n hand. ‘Het spijt me,’ fluisterde hij en omhelsde me. Ik liet me omhelzen en drukte m’n gezicht tegen Austin aan. ‘Wat deed ik nou verkeerd?’ vroeg ik met een trillende stem en Austin liet me los. ‘Jij deed niks verkeerd, ik deed het.’ en hij keek sip naar beneden.
Ik trok hem mee naar buiten en we renden richting de stallen. ‘Wacht!’ riep hij en ik stopte met rennen. ‘Ik wil je aan een paar mensen voorstellen,’ fluisterde hij en pakte m’n hand vast.
We liepen richting Tornado en stapten beiden in. ‘Wie dan?’ vroeg ik toen we wegscheurden en Austin bleef maar glimlachen. ‘Mijn familie,’ grinnikte hij en we reden door een prachtige wijk.
Uiteindelijk kwamen we bij een prachtig wit huis met een enorme voortuin. De dakpannen waren rood en dat maakt het huis juist zo romantisch. Verder stond er op de veranda een bankje met mooie kussens. ‘Wauw,’ was het enige woord wat m’n mond verliet en Austin liep richting de voordeur. Hij stak het sleutel in het gat en deed de deur open. ‘Austin, liefje,’ hoorde ik een zangerige stem zeggen en er kwam een prachtige vrouw naar voren lopen en omhelsde hem. ‘Waar bleef je nou?’ haar stem was net zo mooi als die van Austin en ze keek me met lachende ogen aan. ‘En jij bent vast Hayley!’ ze klonk net zo enthousiast als Clarissa en ik schudde haar netjes de hand. ‘Austin heeft me al zoveel over je verteld en ze liep richting de woonkamer.’ Austin en ik volgden haar en we gingen op de bank zitten. ‘Wie was dat?’ fluisterde ik en Austin lachte. ‘Dat was Verona, m’n zus.’ grinnikte hij. ‘Ze mag je wel.’ hij was zo trots toen hij dat zei en ik lachte. ‘Ik haar ook wel,’ Verona kwam naar ons toegelopen met een glas thee en zette het voor me neer. ‘Alsjullieblieft.’ zong ze en ik nam een slok van de heerlijke thee. ‘Ah, heerlijk,’ floepte uit m’n mond en ik lachte om m’n eigen stomme opmerking. Verona moest ook lachen en liep weer de woonkamer uit.
Toen kwam er een wat oudere man binnen, maar veel ouder was hij niet. ‘Pap,’ mompelde Austin en ik keek de man aan. Beleefd stond ik op en de man bekeek me van top tot teen. ‘Hayley McKenzie?’ de man lachte met z’n ogen naar me en ik knikte. ‘Aangenaam mr. McGuire,’ en ik schudde hem de hand. ‘Wat ben je een mooi meisje,’ en hij bekeek m’n witte zomerjurkje die ik aan had gedaan nadat ik de paarden had verzorgd. ‘Dankuwel, meneer.’ zei ik zacht en Austin stond op. ‘Kom ik wil je wat laten zien.’ en Austin pakte m’n hand vast. We liepen samen naar buiten en volgden een prachtig pad naar de achterkant van het huis. ‘Wauw,’ het huis had een prachtige vijver en overal waar je keek zag je bloesembomen. ‘Het is hier prachtig.’ en ik pakte Austin hand nog steviger vast.
We gingen onder een boom zitten en ik zag hoe de prachtige bloesemblaadjes naar beneden dwarrelden. Austin keek vol bewondering mee en draaide zich toen naar me toe. Ik keek hem aan en drukte snel een kus op z’n lippen. ‘Ik kan niet langer bij je wegblijven...’ fluisterde hij toen en ik keek hem met een glimlach aan. ‘Dan doe je dat toch niet,’ en ik omhelsde hem. Zo bleven we meer dan tien minuten zitten en ik voelde hoe het langzamerhand donkerder werd.
Austin liet me los en ik keek naar de prachtige maan die in het vijvertje stond afgebeeld. ‘Mag ik hier blijven?’ vroeg ik blozend en Austin lachte. ‘Mag ik bij jou blijven?’ fluisterde hij en ik knikte. ‘Je mag bij mij blijven, maar dan moeten we nu gaan.’ ik stond op en Austin pakte m’n hand vast.
Samen liepen we richting de auto Tornado en we reden weg.
We kwamen bij mijn huis en zette de auto ver van het huis vandaan. We liepen hand in hand over straat en kwamen bij m’n voordeur terecht. ‘We gaan niet via de voordeur,’ fluisterde hij en ik keek hem verward aan. ‘Hoe dan?’ hij trok me op z’n rug en klom via de boom, m’n raam in. ‘Wow,’ zuchtte ik en Austin lachte.
We gingen op het bed liggen en ik sloot m’n ogen. ‘Weetje, ik vond het fijn je familie te ontmoeten.’ en ik gaapte. De mintgeur overviel me en ik kuste Austin’s borst.


Reacties:


LauraaBiebzz
LauraaBiebzz zei op 12 maart 2011 - 20:31:
AUSTIN IS ECHHTTT ZOO LIEFF
&&& verder jij! :o:o:o!!! <333333333


JeRiNo
JeRiNo zei op 12 maart 2011 - 14:00:
Ik ging het net in één keer lezen en dit is echt zoooooooo awesome
Austin is echt schattig!

Ik weet het, kutreactie, maar ik weet niks anders te zeggen En ik ben best wel heel erg moe

xoxo<3


Hermelien
Hermelien zei op 12 maart 2011 - 13:04:
Jij wil me helemaal crazy door Austin hé
Owww gosh ik hou zooo van hem
Niet te beschrijven hoe mooi je dit schrijft.
I lovee Austin.
x


Hargbloem
Hargbloem zei op 12 maart 2011 - 12:18:
OWWW ZOOO MOOOOOOI!!!!!
I loveeeee it
ik wil weeeer meeeeeeeeeeer





Ik lieft dit verhaaaal dus ik wil meeeeerr

xxx