Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Fairies' Tale » Chapter 26

The Fairies' Tale

12 maart 2011 - 16:06

1019

11

855



Chapter 26

Kayley POV
Een feestje in de Dekkers Mansion is ní­et te evenaren. Ik zit al bijna een half uur vast in een lachstuip, en dan moet je je bedenken dat enkel de spoken en Captain Jack Sparrow zich al tegoed hebben gedaan aan alcohol. We're born this way, vraag maar aan Lady GaGa!
Tom en Elisa hebben besloten dat Daan te eng is om rond te lopen en hebben haar daarom vastgebonden aan de staande kapstok. Ze vergaten alleen één ding, en dat is dat die kapstok niet vast staat. Nu loopt er dus een doodenge clown met een kapstok op haar rug rond en als ze Tom ziet, zwenkt ze uit met de voeten ervan.
Het merendeel van de mensen zit in de tuin, zo ook Shin en Johnny. Shin is bezig Johnny haarfijn uit te leggen hoe je met pijl en boog moet schieten, maar die laatste heeft zoveel rum in zijn systeem zitten dat hij zijn pijl helemaal de verkeerde richting uit schiet. ‘Die zien we nooit meer-’ begint Shin, maar op dat moment komt Bill door de schuifdeuren gestapt.
‘Terug,’ Shin knikt blij, die aanvulling zocht hij, ‘het is echt een hel om naar de wc te gaan met dit,’ hij wijst op zijn geniale uitdossing, ‘aan. Ik zweer het, ik krijg die twee nog wel.’
‘Ey, niemand komt aan mijn Yasmine, capiche?’ schreeuwt Dorien, die halverwege een nepgevecht met Dezh zit. Geweer tegen toverstok, en ze zijn allebei te geniaal in het faken van hoe ze geraakt worden.
River is een conversatie aan het voeren tegen de vuilnisemmer van Kol, en ik denk er nog niet aan hem te vertellen dat Kol zich met Tessa in de badkamer heeft opgesloten omdat het Johnny toch gelukt is glitter over Tessa heen te kappen. De twee proberen nu in de mate van het mogelijke de schade te herstellen.
Gustav en Suki staan te dansen op de tuintafel, en gelukkig kan de echte Elvis niets zien door het washandje heen, anders hadden we daar de pretbederver gehad.
Yasmine en ik zitten in het gras, toe te kijken, zij naar hoe Johnny zich compleet voor schut zet, ik probeer nog te kijken maar ik krijg tranen in mijn ogen van het lachen.
Dan struikelt Daan ook nog eens de tuin in, valt en breekt zo de kapstok doormidden. ‘Vrijheid, eindelijk vrijheid!’ roept ze blij en kruipt uit de warhoop touw waarin ze lag. ‘Eens zien waar die Tom is.’ En met het touw in de aanslag gaat ze terug het huis in.
‘Dat moet ik zien!’ zeg ik, tegelijkertijd met Dezh en Do. Tijd om ons daar ook weer krom om te lachen, hebben we niet, we hollen gehaast achter Daan aan.
Tom, die na Bill de wc bezet had, weet niet wat hem overkomt als hij de deur achter zich sluit en plots voor een grijnzende Pennywise staat, en daarachter een heel groepje nieuwsgierig toekijkende mensen, want blijkbaar vonden de anderen het ook de moeite waard te komen kijken.
‘Uh...’ aarzelt hij, Daan springt op hem af en duwt hem zo tegen de grond. Hij stribbelt nog wel tegen, maar we vinden het allemaal iets te grappig om er iets aan te doen.
Op dat moment komt Georg, maar op dit moment Tinky-Winky, de trap af, kijkt naar de groep mensen en naar Tom, trekt zijn wenkbrauw op en mompelt: ‘Ik kan jullie ook echt geen minuut alleen laten.’
Dorien snuift. ‘Je klinkt echt alsof we dingen doen die niet normaal zijn. Voor ons, I mean.’
Touché.’ grijnst River, die trots naar Dorien kijkt en haar maar besluiten even binnen te draaien voor de ogen van vele gevoelige, onschuldige kinderzieltjes. Yasmine kan geen vocht ophouden als ze haar concentratie verliest, en die twee worden doorzichtig. Dat is ní­et prettig.
Op dat moment springen Tessa en Kol de trap af - letterlijk, I'm not kidding, ze springen van trede naar trede en proberen hun nek niet te breken. River fronst diep. ‘Was jij niet, en, maar, huh?’
‘Dorien, je vent heeft het eindelijk mentaal begeven.’ merkt Georg droogjes op en krijgt van zowel Dorien als River een mep tegen zijn kop. Hij pruilt bij Daniëlle, die hem mee neemt naar de kelder, ‘om te kalmeren’. We weten í¡llemaal wat die gaan doen.
‘Kruip weer in je emmer, jij!’ roept Shin, ‘En wij gaan weer naar buiten, right?’ De groep verplaatst zich weer naar buiten, en het feest gaat weer verder, dit ter ongenoegen van alle buurtbewoners.

Later. Véél later.
Daan en Georg zijn ondertussen terug, na anderhalf uur kelder. Ik krijg spontaan medelijden met Georg, maar dat zeg ik beter niet, want dat komt niet goed. Neo en Trinity hangen ondersteboven in de zetel en en voeren Jack en Yasmine, die op hun rug op de grond voor de zetel liggen, rum. Kol achtervolgt Bill nog steeds, maar de zanger heeft er meer dan genoeg van en stopt om de zoveel passen heel abrupt. Dat is niet heel slim, Kol botst tegen hem op en hij valt voorover.
Shin en Elisa hebben zich al teruggetrokken naar hun trampoline, het feestje werd hen iets te laat, ze waren ‘moe’.
Dezh ligt half te slapen op de salontafel, en Tessa is er bij gaan liggen, maar slaapt nog lang niet. Ze heeft zich gewaagd aan een hele fles cola en is nog maar net gestopt met stuiteren. Suki en ik zijn Elvis aan het pesten, en Gustav kijkt met veel plezier toe. Tom houdt een een-mans-feestje en staat te dansen in de hoek. Hij hield net een wedstrijdje drinken tegen Dorien, hij had moeten weten dat hem dat niet zou lukken. Dus nu is hij én neerslachtig, én aangeschoten. Geen goede combinatie, hij kan vannacht mooi in de woonkamer slapen. Nuja, ik kan ook niet garanderen dat ik boven geraak, ik heb ondertussen ook al mijn zesde wodka-red bull op.
Listen up, folks!’ schreeuwt River, en springt over de leuning van de bank, ‘ik heb zin in drankspelletjes.’
De helft van de groep blijft - River, Dorien, Yasmine, Johnny, Tom en Georg-, de andere helft is verstandig genoeg om te gaan slapen. Die drankspelletjes van ons leiden meestal tot niet heel veel goeds, dus dat belooft.

Lame, maar dan kan Dorien in ieder geval verder.


Reacties:

1 2 3

neversay
neversay zei op 19 april 2011 - 17:28:
Yay, ik heb eindelijk de tijd gevonden om dit te lezen ;D
In één woord gewoon g-e-n-i-a-a-l!

Op dat moment komt Georg, maar op dit moment Tinky-Winky, de trap af, kijkt naar de groep mensen en naar Tom, trekt zijn wenkbrauw op en mompelt: ‘Ik kan jullie ook echt geen minuut alleen laten.’

Oh my god! Tinky-Winky Georg! -dood-


Eliros
Eliros zei op 22 maart 2011 - 15:50:
Jezus.
Ik wil nu echt heel erg graag het volgende stuk... want als ze met drankspelletjes bezig zijn belooft dat niet veel goeds. YAY! ^^


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 18 maart 2011 - 14:23:
Geweldig. x"D
Voor River en de vuilnisemmer. *visuals* [warning: don't try this at home]
Tom is er nog goed vanaf gekomen, seriously. Maar nu heb ik wel een leuk slachtoffer voor random plannen.


Freaking
Freaking zei op 14 maart 2011 - 9:16:
Whahaha, geniaal.

Ben benieuwd naar wat Dorien gaat doen.

<333


xNadezhda zei op 13 maart 2011 - 12:44:
River is een conversatie aan het voeren tegen de vuilnisemmer van Kol, en ik denk er nog niet aan hem te vertellen dat Kol zich met Tessa in de badkamer heeft opgesloten omdat het Johnny toch gelukt is glitter over Tessa heen te kappen.
D.O.O.D.

& ik ben blij dat ik niet meedoe met de drinkspelletjes, ik hoef niet zo nodig dronken te zijn. x) En nu ben ik benieuwd naar Do's idee! Chop chop! <33