Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Against the love , againts the fight ! (tokiohotel) » chapter three

Against the love , againts the fight ! (tokiohotel)

12 maart 2011 - 20:37

231

0

247



chapter three

*Tijdsprong volgende week, maandagmorgen*

Rond 7 uur stond ik op, met de gedachte: zou het vandaag zijn? Of niet? En waar zou het zijn? Berlijn? Hamburg? of ergens anders? Ik werd gek! Jolien had me vertelt dat ik me moest voorbereiden, voor elke dag van de week. Het kon vandaag zijn, maar ook morgen, of overmorgen, of de dag erna. 'Oh Noa, stop met denken!' riep ik tegen mezelf. Ik schudde mijn hoofd en slenterde naar beneden, waar mijn broer al aan tafel zat. 'En wanneer ga je nu naar dat concert?' vroeg hij toen ik me recht tegenover hem zette. 'Oh zwijgt' zuchtte ik en vertrok met tegenzin naar school.

Maandag: Niks
Dinsdag: Niks
Woensdag: Niks
Donderdag: Niks

Ik begon me stillaan af te vragen ofdat Jolien een grapje maakte door te zeggen dat we naar een concert gingen. Mí í r toen ..
Vrijdag ...
Ik ging naar school en daar stond Jolien, hyper te springen. 'Is het zover?' vroeg ik lachend. 'Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!' Kreeg ik als antwoord. Duidelijk. Ze sleurde me mee in de auto, we gingen dus niet naar school vandaag. 'Dag mevrouw' zei ik tegen haar mama en toen begonnen we te rijden.
Na ongeveer 5 minuten haalde Jolien een zwarte doek uit haar zak. 'Waarvoor dient die?' vroeg ik. Ze begon te lachen en toen blinddoekte ze me. 'Hoe? Wat? Hé?' zei ik verbaasd. 'Het moet een verrassing blijven.' lachte ze.

Dan.. by de concertzaal aangekomen .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.