Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Every Hello Ends With a Goodbye. (Jonas Brothers) » meet Samantha

Every Hello Ends With a Goodbye. (Jonas Brothers)

19 maart 2011 - 9:25

235

0

341



meet Samantha

naam: Samantha Elena Jones
uiterlijk: Samantha heeft lang donkerbruin haar dat langs haar schouders valt en hier en daar een krul heeft. Ze houd ervan om bijna elke dag iets anders met haar haar te doen. Ze heeft warme, vriendelijke bruine ogen. Ze is best klein 1.68, maar heeft ook een slank postuur ondanks dat.
karakter: Samantha is een heel rustig iemand dat straalt ze uit. Ze houd er niet van om snel in de stress te schieten en weet zelf kalm te blijven in situaties waarin andere mensen stressen. Ze is eigenlijk net zoals Nick: een rustig persoon, maar ook grappig. Ze weet heel veel mensen aan het lachen te maken. Je zou niet denken dat als je haar ziet dat ze goede grappen kan maken en ook gemeen kan zijn, want ze houd zich zoveel mogelijk in. Als Joe een grap maakt weet ze hem goed terug te pakken zonder dat hij haar ervan zal verdenken. Ze zou heel goed door kunnen gaan als actrice. Een nadeel vind ze aan zichzelf dat ze niet lang boos kan blijven.
houd van: Nick of course, bloemen, al haar vrienden&familie om haar heen en kauwgom.
haat: Gemene mensen, spinnen, mensen die denken dat ze met Nick gaat, omdat hij beroemd is en alleen zijn.
extra: Haar grootste droom is om ook iets te doen in de showbizz, maar ze is te verlegen en heeft een duwtje in haar rug ervoor nodig.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.