Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 45.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

24 maart 2011 - 16:03

1051

0

274



45.

Als ik mijn gezicht naar die van James draai zie ik dat hij me verdrietig aankijkt en loopt langzaam de brug af, ik bedenk me geen seconde. Ik neem een aanloopje en spring op James zijn rug, James kan nog net zijn evenwicht bewaren en kijkt lachend achterom.
“Ik dacht dat je mij niet wilde kussen en je me een grote baby vond?”¯ vraagt James, ik schud mijn hoofd en heeft hem een kus.
“Ik wil je wel kussen, heel graag zelfs en ja, je bent mijn grote baby,”¯ zeg ik lachend.
“En je zit op mijn rug omdat?”¯ vraagt James, ik kijk hem bedenkelijk aan.
“Omdat ik helemaal geen schoenen aan heb en het nu best wel pijn doet,”¯ antwoord ik, James kijkt naar mijn blote voeten die al een beetje blauw zien van de kauw, knikt dan even en slaat zijn armen om mijn benen heen zodat ik niet van zijn rug af kan vallen en loopt naar huis.
Kendall zit buiten voor de deur op de stoeprand, Logan en Carlos waren al een paar keer naar hem toegekomen om hem naar binnen te halen maar hij dacht er niet aan. ‘Het is mijn schud dat ze weg is, dus zal ik net zolang wachten totdat ze weer terug is met James,’ was steeds zijn antwoord geweest, maar elke keer zeiden ze dat het Kendall’s schuld niet was en dat het iets anders was maar Kendall geloofde hun niet en bleef koppig buiten zitten. De voordeur gaat weer open en Logan stapt naar buiten, hij gaat naast Kendall zitten en staart zwijgend voor zich uit, wetend dat Kendall uiteindelijk toch wel tegen hem zal gaan praten.
“Het spijt me van daarstraks,”¯ fluistert Kendall, Logan kijkt hem aan en knikt.
“Het is al goed. Ik snap wel dat je flipte, ik had precies hetzelfde gedaan als ik in jouw schoenen stond,”¯ zegt Logan met een klein lachje. Kendall glimlacht en kijkt voor zich uit.
“Waarom vind je dat het jouw schuld is dat ze wegging?”¯ vraagt Logan, Kendall haalt zijn schouders op en plukt wat aan de mauw van zijn vest.
“Omdat ik net doordramde over wat er met haar aan de hand is,”¯ antwoord Kendall een hij zucht. Logan slaat een arm om hem heen en knijp zachtjes in zijn schouder.
“Oh kom op, we zijn allemaal bezorgt over haar en ik denk dat het voor Lily ook niet gemakkelijk is om erover te praten,”¯ zeg Logan, Kendall kijk hem aan en knikt.
“Je hebt gelijk,”¯ zegt Kendall en hij staat op. Samen met Logan loopt hij naar binnen, in de woonkamer gaan ze naast Carlos op de bank zitten en kijken naar de TV. Plots word de voordeur open gegooid en komt Paul binnen stormen.
“Waar is ze? Waar is mijn kleine meisje?”¯ roept Paul buitenadem en hij kijkt naar de drie jongens op de bank. Carlos, Logan en Kendall schrikken als ze zien dat Paul tranen in zijn ogen geeft.
“Ze is niet hier Paul, maar ze was naar buiten gerent. James was haar gaan zoeken en heeft haar gevonden. Ze zijn op weg naar huis,”¯ antwoord Logan rustig. Paul zucht en gaat op de bank zitten, hij houd zijn hoofd in zijn handen en probeert rustig in en uit te ademen, Carlos gaat naast Paul op de bank zitten en klopt zachtjes op zijn rug.
“We waren allemaal geschrokken toen ze wegrende,”¯ zegt Carlos rustig. Paul kijkt hem met een betraand gezicht aan en slikt.
“Wat is er gebeurt jongens, waarom ging ze weg?”¯ vraagt Paul als hij zijn ademhaling genoeg onder controle heeft. Kendall schrikt van die vraag en met de tranen die over zijn gezicht rollen, rent hij de trap op. Paul kijkt hem verbaast na en kijkt dan Logan en Carlos vragend aan.
“Wat is er met hem?”¯ vraagt hij, Logan gaat op de andere bank zitten en Carlos schraapte zijn keel.
“Nou, Kendall wilde in eersteninstantie alleen maar met Lily praten en waarschijnlijk is ze overstuur geraakt van iets en is ze gevlucht,”¯ zegt Carlos uiteindelijk.
“En nu denkt Kendall dat het allemaal zijn schuld is,”¯ maakt Logan zijn zin af.
Paul schud zijn hoofd, sluit zijn ogen en laat zich onderuit zakken op de bank, dan wrijft hij met twee vingers over zijn slaap.

Als James het opstapje voor het huis oploopt hoort hij me zachtjes kreunen en er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. Voorzichtig haalt hij een arm onder mijn been vandaan om zijn sleutel te pakken en steekt hem is het slot, snel zet hij zijn arm weer onder mijn been en duwt met zijn schouder zachtjes de deur verder open en loopt naar binnen. Met zijn voet sluit James de deur en loopt stilletjes de woonkamer binnen waar Carlos, Logan, Kendall en Paul op de bank zitten, als ze James binnen zien komen springen ze op en lopen naar hem toe. Wanneer James ziet dat ze tegen hem willen gaan praten, schud hij snel zijn hoofd en knikt voorzichtig naar mij, terwijl ik nog op zijn rug lig te slapen.
“Ssht, ze slaapt,”¯ fluistert James. Carlos, Logan en Kendall knikken terwijl Paul mij voorzichtig van James zijn rug afhaalt en met mij in zijn armen naar boven loopt.
Ik kreun lichtjes een open met moeite mijn ogen, Paul had mij in bed gelegd en trok net het deken over mij heen, als hij ziet dat ik mijn ogen open heb. Paul gaat naast mij op bed zitten en gaat met zijn hand door mijn natte haren heen, ik gaap en kijk hem slaperig aan.
“Wat is er toch met je gebeurt? Sinds je op school zit doe je zo anders,”¯ vraagt Paul zachtjes, ik wil antwoorden maar Paul legt zijn vinger op mijn lippen.
“Nee, ga nu maar slapen. Ik meld je voor de rest van de week ziek, want volgens mij begin je ook al verkouden te worden,”¯ zegt Paul, ik haal mijn neus op en glimlach vermoeiend. Paul geeft me nog een kus op mijn voorhoofd en loopt mijn slaapkamer uit, ik hoor iemand de trap op komen en de kamerdeur gaat zachtjes open. Ik ben te moe om te kijken wie het is. James kleed zich om en gaat naast mij in ben liggen, hij slaat zijn arm om me heen en sluit net als ik, zijn ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.