Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 46.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

24 maart 2011 - 16:05

1554

0

315



46.

Eén week voor kerstmis.

In de afgelopen weken is er niet zo heel veel bijzonders gebeurt, ik was zo blij toen ik na een weekje ziek zijn weer naar school kon! Ik had Taylor, Robyn, Jared, Noved en natuurlijk Sky heel erg gemist, veel huiswerk hadden we niet dus dat kon ik met gemak van Sky overnemen. We hebben repetities gehad met de schoolband en dat ging geweldig! Voor de kerstvakantie hebben we ons eerste optreden gedaan, nou ja, voor mij dan. Het enige wat we hebben gedaan waren kerstliedjes.. maar ook gewone. Jared zei dat ze geen eigen songs hadden maar gewoon veel nummers van andere bands coveren. Ik ben zo blij dat ik erbij zit, niet te beschrijven gewoon! Het enige waar ik erg mee zit is Devon.. ik heb gelukkig geen last meer van hem gehad maar toch...
Noved was laatst nog naar me toegekomen en had me gevraagd of het waar was omdat hij van Devon natuurlijk alles had gehoord. Alleen Noved, Sky, Jared, Taylor en Robyn weten het nu. Ik baal ervan dat ik het nog steeds niet tegen Paul en de jongens durf te zeggen, maar het ergste vind ik nog dat ik het niet tegen James heb gezegd. Sky zei wel dat ik het moest gaan vertellen voordat Devon een naar geintje uithaalt en het zelf tegen James zegt of dat hij er op een andere manier achter zou gaan komen. Ergens weet ik wel dat Sky gelijk heeft maar dan noch, ik ben gewoon bang dat hij me dan niet meer wilt. Ook ben ik wel blij dat ik het uit Kendall’s hoofd heb kunnen praten dat het zijn schuld niet was dat ik wegrende, gelukkig geloofde hij mij uiteindelijk wel.
Vorige week had James een verrassing voor me, ik heb zijn familie ontmoet! Nou ja, zijn vader dan, en zijn broer en zus, later die dag vertelde James me dat zijn moeder een paar jaar geleden is overleden, ik had zo met hem te doen.. Ook al had ik met Anastasia niet echt een moedergevoel, leefde ik erg met hem mee.

Ik word wakker van iets warms wat op mijn gezicht komt, voorzichtig open ik mijn ogen en merk dat de gordijnen open zijn en de zon recht in mijn gezicht schijnt. Dan zie ik dat James met een grijns naast mij op zijn knieën op bed zit en zijn armen achter zijn rug, ik vertrouw die blik in zijn ogen niet en al helemaal zijn armen die hij achter zijn rug houd niet dus ga ik snel rechtop zitten en kijk hem vragend aan.
“Wat is er? Zie ik er soms raar uit?”¯ vraag ik hem terwijl ik mezelf vanaf de zijkant van het bed in de spiegel probeer te bekijken.
“Nee hoor lieverd, je ziet er mooi uit,”¯ zegt hij knipoogt naar me.
“Zeg, wat houd jij achter je rug,”¯ vraag ik hem en probeer achter hem te kijken wat hij daar verborgen houd.
“Nee, nog niet. Pas als je uit het raam hebt gekeken,”¯ zegt James en hij knikt met zijn hoofd naar het raam. Zuchtend sta ik op, loop naar het raam en kijk naar buiten, maar het enige wat ik zie is dat Carlos, Logan, Kendall en Paul een sneeuwballen gevecht in de tuin houden. Omdat het nog zo vroeg is, dringt het nog niet helemaal tot me door dat hij bedoelt dat het sneeuwt, dus draai ik me terug om en kijk hem vragend aan. Ik open mijn mond om iets te zeggen maar doe hem dan al snel weer dicht als ik zie wat James achter zijn rug vandaan haalt.
“Ta da!”¯ zegt James vrolijk en hij zet het kleine witte kerstboompje voor zich op bed neer. Met open mond staar ik naar het kerstboompje en James komt lachen van het bed af, loopt naar me toe en slaat zijn armen om mij heen.
“Wat? Is hij niet goed?”¯ vraagt James en hij kijkt me aan. Ik knik sprakeloos en kijk hem ook aan.
“Hij is prachtig, maar wel een beetje bloot vind je niet?”¯ zeg ik dan. James kijkt bedenkelijk naar het boompje en knikt dan.
“Tja, ik heb ook nog geen tijd gehad om hem op te tuigen,”¯ zegt James, ik knik en draai me weer om naar het raam.
“Maar wat is er nou zo bijzonder aan het weer?”¯ vraag ik hem dan. James komt achter mij staan en slaat zijn armen rondom mijn middel, ik laat mijn hoofd op zijn buik rusten en kijk uit het raam.
“Wat er zo bijzonder aan is, is dat het sneeuwt en dat wilde ik je laten zien,”¯ antwoord James, ik knik en gaap luit.
“Oh, nou sorry, maar dat had ik zo snel nog niet door,”¯ zeg ik en ik hoor James zachtjes lachen. Ik draai me om en geef hem speels en duwtje waardoor James over zijn eigen voeten struikelt en op de grond valt.
“Dus meneer Maslow gaat mij een beetje zitten uit te lachen terwijl ik nog maar net wakker ben?”¯ vraag ik doodserieus.
“Nee mevrouw Wesley, ik zou niet durven,”¯ antwoord James met een pijnlijk gezicht. Ik ga met een glimlach op zijn buik zitten en zet mijn handen naast zijn hoofd, James kijkt me aan en komt ietsje dichterbij met zijn gezicht en geeft mij een korte kus.
“Deed het pijn?”¯ vraag ik als we elkaar loslaten.
“Nee niet echt,”¯ antwoord James onverschillig. Ik pak zijn gezicht met twee handen vast en kijk recht in zijn bruine ogen.
“James, deed het pijn?”¯ vraag ik op een wat strengere toon. James is even stil maar knikt dat voorzichtig, snel ga ik van hem af en schuif een stukje bij hem vandaan.
“Hey, zo veel pijn doet het nou ook weer niet. En je deed het niet expres,”¯ zegt James vlug. Hij pakt me bij mijn middel en trekt me zachtjes tussen zijn benen in.
“Maar je viel wel door mij,”¯ zeg ik en ik kijk voor me uit.
“Nee, ik viel over mijn eigen voeten,”¯ zegt James en hij slaat zijn armen om mij heen.
“Ja, maar dat kwam omdat ik je een duwtje gaf,”¯ zeg ik koppig. James zucht en ik voel dat hij zijn hoofd schud.
“Oké dan. Ja het kwam door jou omdat je me een klein duwtje gaf. Nou en, ik leef toch nog? Dus er is niets om je zorgen over te maken,”¯ zegt James lachend. Nu moet ik ook lachen vanwege de toon waarop hij het zei.
“Nou kom,”¯ zegt James, hij staat op en trekt mij ook omhoog. Ik kijk hem vragend aan.
“Wat wil je gaan doen nu?”¯ vraag ik hem, en ik gaap. James bekijkt me en loopt dan naar mijn kast toe en trekt hem open, ik ga naast hem staan en kijk hem aan.
“Zoek je iets?”¯ vraag ik hem, James knikt en rommelt wat in mijn kast. Ik zucht en ga terug op mijn bed zitten terwijl ik naar James kijk die in mijn kast bezig is, dan pak ik het kerstboompje op en zet het op mijn bureau.
“Eindelijk,”¯ zegt James na een tijdje en ik kijk op. James heeft een felroze shirt in zijn handen met een oranje skinnyjeans en drukt die in mijn handen, ik kijk hem vragend aan maar James draait zich al om. Ik haal zwijgend mijn schouders op en kleed me om, als ik klaar ben sla ik mijn armen rondom zijn middel en leg mijn hoofd tegen zijn rug aan.
“Je bent klaar neem ik aan?”¯ vraagt James en ik knik. James pakt mijn hand vast en samen lopen we naar beneden, in de woonkamer zie ik zes paar koffers staan.
“Gaan jullie weg?”¯ vraag ik aan James aangezien de rest nog buiten is.
“Ja, voor de kerst gaan ze even naar huis,”¯ antwoord James. Ik knik en ga voor de achterdeur op de grond zitten en kijk naar buiten, James komt achter mij zitten, legt zijn armen op mijn buik en laat zijn kin op mijn haar rusten.

Na een halfuurtje komen Carlos, Logan, Kendall en Paul weer naar binnen en geven James en ik hun elk een beker warme chocolademelk met marshmallows. Ik ga tussen James en Paul in zitten en neem voorzichtig een slokje van de chocomelk.
“Dus wij zijn straks met zijn tweeën met kerst,”¯ zeg ik en sta zachtjes op Paul’s been. Paul schud lachend zijn hoofd en kijkt van mij naar James en weer terug.
“Nee, met zijn drieën,”¯ zegt Paul, ik kijk hem niet-begrijpend aan.
“Hoe bedoel je dat?”¯ vraag ik hem, dan draai ik me om en kijk met een vragend gezicht naar James.
“Ik blijf bij jullie met kerst,”¯ antwoord James.
“Maar jij viert toch geen kerst?”¯ vraag ik hem dan en James schud zijn hoofd.
“Nee dat klopt, maar dan kan ik zet zo goed met kerst bij jullie blijven, toch?”¯ antwoord James met een lach.
“Tenzij je alleen met Paul wilt zijn,”¯ zegt James en ik hoor de twijfel in zijn stem.
“Nee nee! Ik wil heel graag dat je blijft, maar ik dacht gewoon omdat je geen kerst viert en zo, dat je ook wegging,”¯ zeg ik snel. James glimlacht en kijkt weer naar de TV, ik leg me tegen Paul aan die zijn arm om me heen slaat en zet mijn benen op James zijn schoot.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.