Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 47.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

24 maart 2011 - 16:06

1039

0

343



47.

Wanneer Carlos op de klok kijk, staat hij gelijk op. Ik kijk hem vragend aan en Carlos wijst naar de klok, ik draai mijn hoofd en zie dat het al half drie is als ik hem niet-begrijpend aan kijk loopt hij de gang in.
“Zeg hoe laat gaan jullie eigenlijk naar huis?”¯ vraag ik aan Kendall en Logan als Carlos de kamer weer komt binnen gelopen met zijn jas en schoenen aan.
Kendall kijkt net als Logan op de klok en tegelijk springen ze op van de bank.
“Nu dus,”¯ zeg ik lachend. Beide rennen ze de gang in terwijl ik opsta en naar Carlos loop.
“Nou, fijne kerst dan maar hé,”¯ zeg ik als we elkaar een knuffel geven.
“Ja, jij ook,”¯ zegt hij en we laten elkaar los. Kendall en Logan komen de kamer binnen gelopen en ik geef Kendall een knuffel.
“Jullie ook een fijne kerst,”¯ zeg ik en ze knikken.
“Ja, jij ook,”¯ zegt Logan en hij geeft me een kus op mijn wang. Ik kijk hem lachend aan en geeft ook hem een knuffel, wanneer we elkaar loslaten horen we getoeter vanaf buiten en ik kijk Logan vragend aan.
“De taxi,”¯ zegt Logan, ik knik en kijk hem verdrietig aan.
“Hey, we zijn na de kerst weer terug. Dan vieren we Oud en Nieuw samen, goed?”¯ vraagt Logan en ik knik.
“Belooft?”¯ vraag ik hem.
“Belooft,”¯ antwoord Logan en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ook van Carlos en Kendall krijg ik een kus, alle drie pakken ze hun koffers en lopen naar buiten. Met Paul en James achter mij sta ik in de deuropening kijkend naar hoe Carlos, Kendall en Logan in de taxi stappen en wegrijden, als ze uitzicht zijn lopen we terug de woonkamer in.

Voor het avondeten had Paul Chinees besteld, want we hadden geen zin om in de keuken te gaan staan. Nu lig ik met James in bed, nadat Logan, Carlos en Kendall weg waren hadden we niet meer gedaan dan films kijken.
“Gaan we morgen kerstinkopen doen?”¯ vraag James, ik draai me om en ga op zijn borst liggen.
“Kerstinkopen?”¯ vraag ik gapend. James knikt en geeft me een kus op mijn haar.
“Ja, voor dat arme kerstboompje wat zo naakt op je bureau staat,”¯ antwoord James, lachend kijken we naar het witte boompje dat James had gekocht.
“En voor je pa, die moet toch ook een cadeautje krijgen?”¯ vraagt James, ik knik en leg me goed dan trek ik het deken nog iets verder over mij heen. Leuk hoor, de winter. Maar het is ’s nachts altijd zo verschrikkelijk koud en als het dan ook nog eens vriest, lig ik al helemaal te rillen.
“Oké,”¯ antwoord ik en doe mijn ogen zicht. James doet zijn armen nog iets strakker om mij heen en sluit ook kijk ogen. Samen vallen we inslaap.

Midden in de nacht word ik gillend wakker, ik zit meteen rechtop en kijk hijgend om mij heen. James, die wakker was geworden van mijn gegil, zit al snel recht, slaat zijn armen om mij heen en gaat met zijn hand door mijn haren heen.
“Lieverd wat is er?”¯ vraagt James geschrokken, ik schud mijn hoofd en begin te huilen. Sinds ik hét met Devon heb gedaan, blijft die dag maar door mijn hoofd spoken en krijg ik er nachtmerries van.. Zijn zweterige lijf op die van mij, zijn handen en lippen over mijn hele lichaam. Ik ril en begin nog harder te huilen, James neemt mij nog strakker vast en wiegt mij sussend heen-en-weer terwijl ik nog steeds huilend in zijn armen lig. Vertel het hem gewoon, gaat er door mijn hoofd heen maar ik denk er niet aan. Ik kan het hem nog niet vertellen, ik ben er nog niet klaar voor en dadelijk wilt hij me niet meer.
“Hé lieverd,”¯ zegt James en ik voel dat hij me aankijkt maar ik draai mijn hoofd van hem weg.
“Liefje, vertel me alsjeblieft wat er met je aan de hand is. Ik maak me zorgen om je, want je hebt de laatste tijd vaak nachtmerries,”¯ zegt James terwijl hij met twee vingers mijn hoofd naar zijn gezicht draait. Ik kijk hem verbaast aan en James knikt voorzichtig.
“Je ligt al weken te woelen in bed en te gillen ’s nachts,”¯ zeg James, ik hoor aan zijn stem dat hij verdrietig is. Even overweeg ik het om het hem te vertellen maar bedenk me dan.
“Oké goed, ik ga het je nu nog niet vertellen, want dat zou de sfeer nu alleen maar verpesten,”¯ zeg ik en ik kijk James aan. James knikt en geeft me een kus.
“Kom, laten we maar weer slapen. Dan kunnen we morgen vroeg kerstinkopen gaan doen,”¯ zegt James, ik knik en leg me met mijn rug naar James toe. James slaat zijn arm om me heen en trekt mij voorzichtig tegen zich aan, ik voel hoe hij kusjes op mijn schouder drukt. Veilig in James zijn armen en met een kleine glimlach op mijn gezicht val ik inslaap.

De volgende morgen word ik wakker van iemand die mij zachtjes wakker schut. Ik draai me slaperig om en kijk in het gezicht van James, hij kijkt me lachend aan en ik merk dat hij al is aangekleed.
“Goedemorgen,”¯ zegt James vrolijk. Ik ga gapend rechtop zitten en wrijf slaperig in mijn ogen.
“Ja ja, hoe laat is het?”¯ vraag ik met een schorre stem. James kijkt me lachend aan en geeft me een kus op mijn voorhoofd.
“Half twaalf,”¯ antwoord James. Ik knik en stap uit bed, James geeft me mijn kleding aan en ik kleed me snel om, dan loop ik naar de badkamer en doe mijn haar. Als ik klaar ben loopt ik samen met James naar beneden, in de woonkamer zit Paul aan de keukentafel met een bord voor zich en zijn nieuwe boek in zijn handen. Ik ga naast Paul aan tafel zitten en staar voor me uit terwijl James mij vragend aankijkt.
“Wil je cornflakes?”¯ vraagt hij, ik knik en James maakt voor mij ontbijt.
Als ik klaar ben met eten en tandenpoetsen, trekken James en ik onze schoenen en onze jassen aan, ik geef Paul een kus op zijn wang en loop met James de deur uit.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.