Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 51.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

24 maart 2011 - 16:31

941

0

202



51.

Die namiddag zijn James en Paul naar de supermarkt voor boodschappen en ik zit samen met Nicky in mijn kamer op bed.
“Oké Lily, vertel,”¯ zegt Nicky en ik kijk hem niet-begrijpend aan.
“Vertel wat?”¯ vraag ik hem. Nicky zucht en kijkt me dan terug aan.
“Er is iets met je aan de hand, ik zag het in je ogen toen je de deur open deed net. En geen smoesjes ik ken je al zeventien jaar lang,”¯ zegt Nicky, ik zucht en knik.
“Ja oké. Er is iets gebeurt en ik wil heel erg graag dat het dan ook tussen ons blijft, ik wil James niet nog meer pijn doen,”¯ zeg ik terwijl Nicky me vragend aankijkt.
“Wat bedoel je daarmee?”¯ vraagt Nicky en hij gaat opzijn rug liggen. Ik leg me op zijn buik en sluit beschamend mijn ogen, Nicky gaat rustig met zijn hand door mijn haren heen en zucht even.
“Vorige week maandag waren James en ik in de stad en toen kwamen we een jongen van mijn school tegen die mij en een vriend pest en zo. En toen hij weg was werd ik boos en rende weg en James kwam me achterna en wilde me trosten maar omdat ik zo boos was liet ik het niet toe en sloeg hem op zijn borst net zolang totdat ik uitgeput door mijn benen zakte,”¯ zeg ik.
“Je, ik bedoel jullie, worden gepest?”¯ vraagt Nicky, ik knik en til mijn hoofd op zodat ik hem kan aankijken.
“Maar waarom?”¯ vraagt Nicky.
“Omdat we er ‘anders’ uit zien dan de andere kinderen op school,”¯ antwoord ik. Nicky schud ongelovig zijn hoofd en ik leg me weer terug op zijn buik.
“Weetje Lily,”¯ zegt Nicky en hij veegt met zijn duim over mijn arm heen.
“Nee, geen idee,”¯ zeg ik. Ik pak Nicky’s vrije hand vast en leg die om mij heen.
“Ik denk dat er meer is, ik zag het in je ogen. Je had iets afstandelijks, iets vaags ook al ben je blij me te zien en dat weet ik ook wel. Maar ergens heb ik het gevoel dat er iets mis is met jou en jongens, alsof er iets is gebeurt wat je bang maakt en dat je daarom afstandelijk doet tegen de mensen om je heen,”¯ zegt Nicky. Ik speel met de ring om Nicky’s vinger en knik.
“Ja dat klopt,”¯ zeg ik twijfelend. Ook Nicky hoort dat ik twijfel en gaat rechtop zitten, hij trekt mij tegen zich aan en slaat zijn armen om mij heen.
“Vertel, want volgens mij zit je hier al een tijdje mee,”¯ zegt Nicky. Ik voel de tranen achter mijn ogen prikkelen en laat ze over mijn wangen stromen.

James loopt de trap op naar mijn kamer maar nog voordat hij op de deur wilt kloppen hoort hij mij het verhaal van wat er tussen mij en Devon is gebeurt aan Nicky vertellen. Voorzichtig gaat hij voor mijn deur op de grond zitten en luistert aandachtig naar mijn verhaal.
“Een daarom wilde hij hét dus met me doen,”¯ zeg ik huilend. Nicky’s T-shirt was ondertussen al wat nat geworden van mijn tranen en Nicky wrijft zachtjes over mijn rug.
“Toch snap ik het niet. Ik bedoel hij heeft wat hij wilde en toch blijft hij je opzoeken,”¯ zegt Nicky.
“Ik weet het, en hij heeft het meest dierbaarste van mijn leven afgenomen,”¯ zeg ik. Nicky verstevigt zijn greep en ik verberg mijn gezicht in zijn nek.
“Het is niet eerlijk!”¯ zeg ik. Nicky laat zijn hand door mijn haar haan en schud zijn hoofd.
“Ik weet het,”¯ fluistert Nicky in mijn oor. Ik kijk hem met een betraand gezicht aan, Nicky drukt een kus op mijn wang en pakt mijn gezicht met twee handen vast.
“Het komt allemaal wel goed,”¯ zegt hij zachtjes. Ik schud mijn hoofd en meer tranen stromen over mijn wangen.
“Ik heb het pap en de jongens nog niet eens vertelt. En ik heb James gewoon keihard bedrogen door met Devon te slapen, dat vergeeft hij me nooit,”¯ zeg ik snikkend.
“Wat bedoel je daarmee?”¯ vraagt Nicky en hij kijkt me vragend aan.
“Waarmee?”¯ vraag ik hem.
“Nou je zei net ‘ik heb James gewoon keihard bedrogen door met Devon te slapen’. Zijn jullie soms?”¯ vraagt Nicky. Ik knik en Nicky schud zijn hoofd, met grote ogen kijkt hij me aan.
“Dat meen je niet!”¯ roept Nicky half.
“Meen ik wel,”¯ zeg ik. Nicky kijkt me ongelovig aan en ik zie het vuur in zijn ogen staan.
“Wat een ongelofelijke klootzak!”¯ sist Nicky kwaad en hij balt zijn handen tot vuisten.
“Het ergste is dat ik het ze niet durf te vertellen,”¯ snik ik. Nicky knikt en opent zijn armen, ik laat me erin vallen en Nicky wiegt mij stilletjes
heen-en-weer om me rustig te krijgen.
“Lil, het is beter om het zelf te vertellen voordat ze er zelf achter komen. Dan heb je pas een groot probleem,”¯ zegt Nicky.
“Ik weet het, maar ik ben gewoon bang,”¯ zeg ik. Nicky tilt mijn kin op en kijkt me aan.
“Bang waarvoor?”¯ vraagt hij.
“Bang voor dat Devon hun iets aandoet, hij heeft gezegd dat als ik iets zou zeggen dat ‘ie me zou vermoorden en Sky ook,”¯ zeg ik huilend.
“Wie is Sky? En dat zou hij toch nooit doen,”¯ zegt Nicky en ik knik.
“Sky is een vriend. Nick jij weet niet tot waar Devon in staat is, hij doet het zo,”¯ zeg ik en ik slik. Ineens horen we een harde bonk tegen mijn kamerdeur aan en geschrokken kijken we op. Ik bijt op mijn lip en heb een vaag gevoel wie dat zou kunnen zijn, James!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.