Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 53.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

24 maart 2011 - 17:39

964

0

174



53.

De volgende morgen word ik al vroeg wakker en heeft James nog steeds zijn arm om mij heen geslagen. Ik kijk op de wekker en zie dat het half vijf is, ik draai me om naar James die nog ligt te slapen en haal voorzichtig zijn arm van me af, dan stap ik uit bed en loop naar mijn kast. Nou ja, James gebruikt hem ook dus het is eigenlijk onze kast, en pak er een lichtgroene blouse van James uit, ik trek hem aan een kijk naar beneden. Omdat James een stuk langer is dan ik zijn James’ kleding ook een maat groter dat die van mij, komt de blouse nog net niet over mijn knieën heen, ik stroop de mouwen op tot aan mijn elleboog en doe de kast weer dicht. Stilletjes loop ik naar James toe, geef hem een kus op zijn haren en loop naar beneden. In de woonkamer is het nog donker dus doe ik wat lichten aan, ik loop de keuken in en vul een glas met water, met het glas ga ik aan de keukentafel zitten en staar naar het glas.
Ik schrik op wanneer ik voetstappen op de trap hoor, als de kamerdeur open gaat loopt Paul naar binnen. Met een verbaast gezicht komt hij naast me aan tafel zitten.
“Wat doe jij zo vroeg op?”¯ vraagt Paul, ik kijk op de klok en zie dat het zeven uur is. Ik zit hier al gewoon tweeënhalf uur naar mijn glas te staren!
“Ik eh, ik was om half vijf al wakker. Ik kon niet meer slapen dus ging ik maar naar beneden,”¯ antwoord ik en Paul knikt.
“En jij? Waarom ben jij zo vroeg al beneden?”¯ vraag ik hem, Paul haalt zijn schouders op.
“Ik kon ook niet slapen,”¯ antwoord Paul. Ik knik en neem een slokje water, Paul staat op en loopt de keuken in en pakt wat te eten. Er gaat een ril langs mijn rug en ik wrijf met mijn hand over mijn blote been heen, ik sta op en loop naar de verwarming. Als ik mijn hand op de verwarming leg en voel dat ‘ie koud aanvoelt, draai ik hem op stand 3. Paul komt op de bank zitten en kijkt me vragend aan als hij me voor de verwarming geknield ziet zitten.
“Ik had het koud,”¯ zeg ik, Paul knikt lachend en eet zijn ontbijt.

Om tien uur komt ook James de woonkamer binnen gelopen en komt naast ons op de bank zitten.
“Zo, onze slaapkop is ook wakker,”¯ zegt Paul lachend, hij staat op van de bank en loopt met het bord in zijn handen de keuken in. James knikt en druk een kus op mijn lippen, ik hoor dat Paul in de keuken de vaatwasser uitruimt en kijk James aan.
“Wanneer komen Logan, Kendall en Carlos eigenlijk weer terug?”¯ vraag ik als Paul weer op de bank gaat zitten.
“Ik ga om half elf naar het vliegveld toe om ze op te halen,”¯ antwoord Paul als hij merkt dat James zijn schouders ophaalt.
“Oh oké,”¯ zeggen James en ik tegelijk. Paul loopt de woonkamer uit en we horen hem de trap op lopen, James kijkt mij lachend aan en ik kijk hem terug aan.
“Wat is er?”¯ vraag ik hem terwijl James mij nog steeds grijnzend aanstaart.
“Niets,”¯ antwoord James en hij zet de radio aan.
Na een kwartiertje komt Paul aangekleed en wel de woonkamer binnen gelopen met zijn schoenen in zijn handen.
“Ga je nu al?”¯ vraag ik terwijl ik opsta. Paul knikt en strikt zijn veters, ik pak de autosleutels van de tafel af en geef ze aan Paul als hij zijn jas aanheeft.
“Ja, dat weet ik zeker dat ik op tijd ben als ze eerder klaarstaan buiten,”¯ antwoord Paul.
“Oké,”¯ zeg ik, Paul geeft me een kus op mijn haar en loopt de deur uit.
“En wat gaan wij nu doen?”¯ vraag James als ik weer de woonkamer kom binnen gelopen. Even kijk ik James bedenkelijk aan en knik dan.
“Ik denk dat ik even ga douche,”¯ antwoord ik en loop overdreven heupwiegend de woonkamer uit. Ik hoor James lachen en hij loopt me achterna de trap op, als we op de gang lopen pakt James me bij mijn middel en draait me om zodat ik met mijn gezicht naar hem toesta.
“Wist je trouwens dat je er ontzettend sexy uitziet in alleen mijn overhemd?”¯ vraagt James, ik schud lachend mijn hoofd en sla mijn armen rondom zijn middel.
“Nee, maar nu wel,”¯ antwoord ik. We lopen naar mijn slaapkamer en pakken onze zwemkleding uit mijn kast, het is na een tijdje gewoon standaard geworden dat we samen douchen in onze zwemkleding. Gelukkig hadden Paul en de andere er geen problemen mee, ook al had Paul wel een keer gezegd dat we geen rare dingen moesten doen onder de douche.. als je begrijpt wat ik bedoel.. Ik loop met mijn bikini de badkamer in terwijl James zich in de logeerkamer omkleed, als James op de deur klopt houd ik met een hand de koortjes van mijn bikini vast en open de deur. James komt binnen gelopen en kijk me vragend aan als hij mij met mijn handen achter mijn rug ziet prutsen.
“Wat ben je aan het doen?”¯ vraagt James en ik kijk hem moeilijk aan.
“Ik krijg die koortjes niet vast,”¯ antwoord ik en frommel wat aan de koortjes.
“Kom, draai je eens om,”¯ zegt James. Ik doe wat hij zegt en draai me om, dan voel ik hoe James de koortjes uit mijn handen pakt en mijn bikini vast maakt. Ik draai de kraan van de douche open terwijl James twee grote handdoeken uit de kast pakt, als het water warm genoeg is stappen we de douche in en sluit James de deur achter zich.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.