Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 54.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

24 maart 2011 - 17:41

1544

0

268



54.

Paul staat al een kwartiertje buiten te wachten als hij uiteindelijk zes bekende gezichten zijn richting in ziet lopen, Paul begint naar het stel te zwaaien en al snel staat het groepje bij hem.
“Nou kom op jongens! Zet jullie koffers maar in de kofferbak dan gaan we naar huis,”¯ zegt Paul. Ze zetten hun koffers in de auto en stappen in, Paul start de auto en rijd terug naar huis.

Samen met James loop ik mijn slaapkamer uit en ik spring op zijn rug.
“Hey!”¯ roept James lachend. Ik sla mijn armen rond zijn hals en leg mijn kin op zijn hoofd dan ik snuif de geur van zijn haar op.
“Ruikt het lekker?”¯ vraagt James, ik knik lachend en druk een kus op zijn wang.
“Ja het ruikt geweldig,”¯ antwoord ik. James knikt en loopt met mij nog op zijn rug naar beneden, als James de laatste paar treden afloopt gaat de voordeur open en komen Paul, Logan, Kendall, Carlos en nog drie, voor mij, onbekende meiden naar binnen gelopen. James loopt de woonkamer binnen en gaat voor de bank staan, maar ik ben niet van plan om van zijn rug af te gaan.
“Liefje, je begint een beetje zwaar te worden,”¯ zegt James op een zielige toon. Even schrik ik van wat hij zegt en laat hem dan snel los, ik laat me door mijn benen zakken en ga op mijn knieën op de bank zitten.
“V-vind je me te zwaar?”¯ vraag ik stotterend.
“Nee, nee, nee! Liefje zo bedoel ik het helemaal niet. Je ben niet te zwaar of wat dan ook.. Ik, ik ben gewoon moe en mijn hele lichaam ook. Snap je?”¯ antwoord James. Hij komt naast mij zitten en tilt mijn kin op zodat ik hem aankijk.
“Ja ik snap het,”¯ zeg ik zachtjes. James glimlacht en drukt zijn lippen op de mijne, dan komen Paul, Logan, Kendall, Carlos en de drie meiden de woonkamer binnen gelopen en James en ik kijken op. James en ik staan op van de bank en lopen naar hun toe.
“Logan!”¯ roep ik en ik spring in zijn armen. Logan vangt me op en ik sla mijn benen rond zijn middel, Logan slaat zijn armen stevig om me heen en geeft me een knuffel.
“Ik heb je gemist,”¯ fluistert Logan in mijn oor. Ik kijk hem lachend aan en geeft hem een kus op zijn wang.
“Ik jou ook,”¯ zeg ik en ik laat hem los. Ook Kendall en Carlos geef ik een knuffel en een kus op de wang, als James naast mij komt staan kijken de drie meiden mij onderzoekend aan.
“En wie ben jij dan wel?”¯ vraagt het meisje met de rode haren en ze kijkt me bitchy aan.
“Ik eh, ik ben Lillith, Paul’s dochter,”¯ antwoord ik. Het meisje kijkt me raar aan en schud haar hoofd net als het meisje met de goudblonde haren.
“Ja vast, Paul heeft helemaal geen dochter,”¯ zegt ze dan.
“Ja nou, wel dus,”¯ zeg ik. Ik heb nu al een hekel aan der en ik ken haar nog niet eens!
“Whatever,”¯ zegt ze en ze pakt Carlos’ hand vast.
“Schat ze is wel Paul’s dochter. Hij heeft haar net weer terug,”¯ zegt Carlos. Het meisje haalt haar schouders op alsof het haar niets kan schelen en Carlos trekt zijn vriendin mee op de bank.
“Lily, dit is mijn vriendin Mayke,”¯ zegt Carlos en hij draait zijn hoofd naar mij toe. Ik knik en kijk naar de andere twee meiden die bij Logan en Kendall staan, vaag herken ik beide en denk diep na. Het meisje met de zwarte haren komt naar mij toegelopen en steekt haar hand naar me uit.
“Ik ben Engelien, je hebt me al eens eerder ontmoet op Kendall’s verjaardag,”¯ zegt het meisje en ik knik. Dat is waar ook, daar kende ik haar dus van, ze was hier op Kendall’s verjaardag. Dan komt het meisje met de goudblonde haren naar me toe en steekt ook haar hand uit.
“Ik ben Rhiannon. Logan’s vriendin,”¯ zegt ze. Ik glimlach naar haar en knik, ze is nog mooier dan op de foto.
“Lillith,”¯ zeg ik, Rhiannon glimlacht terug en gaat op Logan’s schoot zitten die op de bank zit. Ik slik even en voel dan een hand op mijn schouder, ik draai me om en zie dat Paul achter mij staat.
“Zo, heb je al kennis gemaakt met Mayke, Rhiannon en Engelien?”¯ vraagt hij, ik knik en lach even naar hem.
“Mooi, meiden ik heb jullie spullen op de logeer kamer gezet. Ik neem aan dat jullie het niet erg vinden dat jullie bij de jongens slapen, toch?”¯ vraagt hij met een grijns op zijn gezicht. Alle drie knikken ze en Paul gaat op de bank zitten naast Logan en Rhiannon.
“Ik eh, ik ga.. even,”¯ mompel ik, even schud ik verwart mijn hoofd, draai me om en loop de woonkamer uit, de trap op.
Ik laat me op mijn bed ploffen en schud mijn hoofd, er is iets met die Mayke maar ik weet niet wat, ik werp een korte blik op mijn wekker en zie dat het al half twee is. Dan klopt er iemand op de deur en ik kijk op, James komt mijn slaapkamer binnen gelopen en komt naast mij op bed zitten.
“Hey lieverd, wat is er?”¯ vraagt hij en James slaat zijn arm om mij heen. Ik haal mijn schouders op en leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan.
“Niets hoor,”¯ antwoord ik. James laat zijn kin op mijn hoofd rusten en ik hoor hem even zuchten.
“Oké dan,”¯ zegt hij. Ik sluit mijn ogen en sla mijn armen rondom zijn middel heen. James legt zijn andere arm onder mijn knieholtes en tilt me op, hij legt me op bed en slaat het deken om mij heen en komt naast mij op het deken liggen dan slaat hij zijn arm om mij heen en legt zijn hoofd in mijn nek.
“Je bent moe hé?”¯ vraagt James. Ik knik en gaap luid, James lacht even en drukt een kus op mijn wang.
“Ga maar slapen dan, je hebt het nodig,”¯ fluistert James. Ik sluit mijn ogen en na een tijdje val ik inslaap.
Wanneer ik weer wakker word ligt James nog steeds achter mij en speelt met mijn vingers. Ik draai me naar hem om, kijk hem slaperig aan en gaap.
“Hey meisje, lekker geslapen?”¯ vraagt James en hij geeft me een kus. Ik kus hem terug en knik.
“Hoelang heb ik geslapen?”¯ vraag ik en ik leg me dicht tegen James aan.
“Eh, zo’n zes uur,”¯ antwoord James met een glimlach.
“Dat is niet om te lachen James! Weet je wel hoe lang dat is,”¯ zeg ik, James knikt en druk me nog iets dichter tegen zich aan.
“Ja natuurlijk weet ik dat het lang is, maar luister eens naar me. Liefje je hebt je slaap hard nodig want je slaapt de laatste tijd echt heel slecht. Dus ik heb liever dat je overdag ook nog wat uurtjes slaapt, dan dat je opeens ergens neervalt,”¯ zegt James serieus. Ik knik en trek het deken ietwat naar beneden, James kijkt me vragend aan en schuift ietsje op.
“Ik heb het warm,”¯ zeg ik, James knikt en gaat van het bed af, ik ga rechtop zitten. Wanneer ik ook uit bed stap zak ik door mijn benen heen en nog voordat ik op de grond val, vangt James mij op en zet me op zijn schoot op bed. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan, pak zijn handen en leg ze om me heen.
“Je bent nog steeds moe, of niet dan?”¯ vraagt James, ik knik en gaap nog eens.
“Misschien is het beter als je nog even in bed blijft liggen en nog even gaat slapen,”¯ zegt James en ik schud heftig mijn hoofd.
“Nee, ik wil niet meer slapen, ik wil bij jou zijn,”¯ zeg ik. James schud zijn hoofd en tilt me weer op, ik stribbel tegen maar James houd me stevig vast en legt me terug in bed.
“James ik wil niet meer slapen,”¯ zeg ik gapend. James legt weer het deken over mij heen en komt naast me zitten.
“Lily, lieverd, ik weet dat je niet wilt slapen maar je lichaam wilt dat wel,”¯ zegt hij. Ik doe mijn ogen dicht en zucht, James drukt een kus op mijn wang en wilt opstaan maar ik pak snel zijn arm vast en houd hem tegen.
“Wil je alsjeblieft blijven totdat ik slaap?”¯ vraag ik gapend. James knikt en komt weer naast mij liggen, als ik inslaap van drukt James nog een kus in mijn nek en staat op. Voorzichtig sluit hij de deur een loopt naar beneden, in de woonkamer zitten Paul, Kendall, Engelien, Logan, Rhiannon, Carlos en Mayke op de bank een film te kijken. James gaat naast Paul op de bank zitten en kijkt hem aan.
“Slaapt ze nog steeds?”¯ vraagt Paul en James knikt.
“Ja, ze was net even wakker en wilde uit bed komen maar ze zakte weer door haar benen, dus heb ik haar weer in bed gelegd,”¯ antwoord James.
“Mooi, ze heeft haar slaap nodig,”¯ zegt Paul.
“Zeker wel, ze slaapt echt slecht de laatste tijd,”¯ zegt James. Paul knikt en ze kijken weer naar de film.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.