Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 1: How it all started! Tepig vs. Oshawott vs. Snivy!

Pokemon, Unova conquer quest!

24 maart 2011 - 18:19

897

2

543



Hoofdstuk 1: How it all started! Tepig vs. Oshawott vs. Snivy!

De Unova regio, een groot gebied vol steden, bruggen, mensen, pokémon en ook erg veel avonturen. Op een dag werd een jongen genaamd Thomas wakker, vol plezier. Thomas keek op zijn wekker, hij zag dat hij zich had verslapen en stond meteen op. Meteen trok hij zijn kleren aan en keek hij naar buiten, daar stonden Nynke en Max al te wachten. De drie waren al jaren vrienden, en begonnen vandaag hun Pokémon avontuur. Thomas was altijd al een leider, en een persoon die de drie vrienden altijd bij elkaar hield in moeilijke tijden. Max was een gedreven persoon die graag opschepte over zijn geweldige leven, niet bepaald een gul persoon maar hij zal altijd voor je klaar staan als je hem nodig hebt. Nynke was een echte boekenfanaat, altijd blij en vol in de stemming. Thomas liep naar buiten en liep naar Max en Nynke. ''Sorry dat ik zo laat ben, jongens!'' riep hij meteen.
''Geen probleem, laten we snel gaan!'' riep Max daarna, zonder wat te zeggen rende Nynke alvast naar het Pokémonlab van Juniper. De drie kinderen liepen naar binnen en zagen dat er niemand was, alleen een grote doos met een brief erop. Hardop lies Nynke voor; ''Beste Trainers, sorry dat ik er niet bij kan zijn. Ik moest snel iets onderzoeken, maar dat staat jullie niet in de weg. Ik wil dat jullie alledrie kiezen uit Tepig, Oshawott en Snivy. Ook vinden jullie alledrie een Pokédex en Pokéballs. Veel plezier! - Juniper.''
''Jongens, voor iedereen hopeloos gaat vechten om de Pokémon..'' zei Thomas zacht, maar voordat er iets gebeurde greep Max snel naar de Pokéball met een vuur icoon erop, dat betekende dus dat Max Tepig had gekozen als Pokémon. ''Niet verlegen zijn, Nynke. Ik weet dat je Snivy al super lang wilt als starter. Bovendien is Oshawott toch de leukste!'' riep Thomas gul.
''Bedankt Thomas!'' riep Nynke blij en ze gaf Thomas een knuffel. Nynke greep naar de Pokéball met een blad erop, terwijl Thomas voor de Pokéball met een druppel erop ging. Alledrie pakte ze een Pokédex, en de andere nodige Items.
''Kom eruit, Pokémon!'' riepen de drie kinderen tegelijk, terwijl ze één voor één hun Pokéball in de lucht gooide, hierna scanden de kinderen hun Pokémon met hun nieuwe Pokédex.

Tepig, male. Modest nature. Tackle, Tail whip, Ember.
Tepig, de vuur Pokémon. Als Tepig rook uit zijn of haar neus blaast is dit een teken dat hij zowel boos, of blij kan zijn.
zei Max' Pokédex.

Snivy, female. Adamant nature. Pound, Quick attack, Vine whip.
Snivy, de gras Pokémon. Snivy is een pokémon die zijn of haar hoofd altijd cool kan houden in de ergste situatie's.
zei Nynke's Pokédex.

Oshawott, male. Naughty nature. Tackle, Tail whip, Water gun.
Oshawott, de water Pokémon. Oshawott bouwt zijn of haar nest altijd diep onderwater en kan Pokémon en mensen in de gaten houden.
zei Thomas' Pokédex bovendien.


''Gaaf!'' riep Max blij, Nynke pakte Snivy en zette haar op haar schouder, Thomas deed het zelfde met Oshawott. De drie Pokémon communiceerden al een beetje met elkaar, en hadden blijkbaar zelfs gesprekken. De drie liepen het Pokémonlab uit, waar Oshawott een streek uit haalde. Oshawott spoot Snivy nat, en daarmee ook Nynke. Nynke kon er wel om lachen maar Snivy werd boos, en raakte Oshawott met een Vine Whip aanval. Nu was het raak, Oshawott en Snivy sprongen van de schouders af op de grond, en keken elkaar boos aan. Tepig kwam naar ze toe, en knorde bezorgd naar de twee vechtende Pokémon, Tepig wou niet dat er werd gevochten. ''Nynke, misschien moeten we een Pokémongevecht houden om stoom af te blazen.'' stelde Thomas voor, Nynke was het hiermee eens en de twee gingen achter hun Pokémon staan, terwijl Max en Tepig toe keken.

''Snivy, doe Quick attack!'' riep Nynke, Snivy kwam met een hoge snelheid op Oshawott af, die nog net weg kon duiken. Snivy knalde bijna tegen een boom aan, maar zette af met haar poten en hiermee kreeg ze meer snelheid. Oshawott kon nog niet achter zich kijken of hij werd geraakt door Snivy. Snivy maakte een aantal brutale gebaren, alsof Snivy Oshawott belachelijk wou maken. ''Quick attack! Quick Attack! Quick Attack! Meer, meer en meer!'' riep Nynke, die helemaal in het gevecht op ging. ''Oshawott, doe Water gun!'' riep Thomas snel, Snivy kwam op Oshawott af, maar werd geraakt door zijn Water gun en door Snivy's snelheid had het meer effect. ''Snivy, Vine whip!'' riep Nynke snel. Oshawott werd geraakt, en kon niet veel meer verdragen. ''Oshawott, pak hem terug met je Tackle!'' riep Thomas. Oshawott kwam op Snivy af en raakte haar hard. ''Maak het af met Water Gun!''
''Oshaaa!'' riep Oshawott terwijl de grote straal water Snivy raakte, die hulpeloos op de grond lag, dat was het voor Snivy. Snivy stond weer op, en keek naar Oshawott die aan het dansen was.

Max en Nynke hadden ook nog snel een gevecht, die niet lang duurde. Ookal deed Tepig een aantal keren Ember, Snivy won op het einde toch door een goede combinatie van Pound, en Quick Attack. ''Nu wil ik tegen jouw, Max!'' riep Thomas hard. Oshawott en Tepig begonnen te vechten, Oshawott deed het goed, maar Tepig was te snel en ontweek elke keer Water gun. Oshawott was nog moe van het gevecht met Snivy, en werd uitgeschakeld door de Tackle van Tepig. De drie kinderen konden er erg om lachen, en gingen snel naar Route 1 om hun reis te beginnen.


Reacties:


DareToFlyx
DareToFlyx zei op 8 april 2012 - 21:04:
Vet nice!!!
Omg, je word er helemaal ingezogen ofz ;o .
Echt gaaf,

xxxx


pikafan10
pikafan10 zei op 24 maart 2011 - 18:57:
echt zo Cool
snel verder!