Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 2: Pidove! High sky battle!!

Pokemon, Unova conquer quest!

25 maart 2011 - 18:03

1271

2

379



Hoofdstuk 2: Pidove! High sky battle!!

Thomas, Max en Nynke liepen door Route 1, het was er erg groot, overal bomen en lege vlakte's, het was zeker mooi om te zien. ''Hier begint het!'' riep Max opgelaten. De drie vrienden liepen naar een plek, waar er meer bomen te zien waren. Ze hadden nog geen wilde pokémon gezien, maar ze waren van plan om er een paar te zoeken. Ze gingen zitten in het bos en lieten hun Pokémon eruit, die het erg mooi vonden om alle bomen te zien. ''Oké, jongens. Onze taak vandaag is om een paar nieuwe Pokémon te vangen, opzich erg makkelijk. Laten we allemaal zoeken!'' riep Thomas blij. Maar de blijheid verdween, want na een uur zoeken hadden de kinderen nog geen pokémon gezien. Ineens keek Snivy om, ze had duidelijk iets gezien. Snivy deed een paar stappen vooruit, en keek naar een struik die leek te bewegen. Ze deed een Vine whip attack, de lianen van Snivy gingen langzaam naar de struik, en grepen iets vast. ''Chiiinooo!'' riep iets, op een bange toon.
''Wat is dat?!'' riep Nynke opgewonden.
''Nynke, rustig! Je moet Snivy vertellen wat ze moet doen!'' riep Thomas.
''Je hebt gelijk, sorry. Snivy, trek het omhoog!'' riep Nynke op een andere toon. Snivy's lianen kwamen omhoog en ze had een soort muis vast, Yanniek pakte snel haar Pokédex en scande het wezen.

Minccino, female. Rash nature. Tickle, Hyper voice, Attract.
Minccino, de normale Pokémon. Minccino haat vuil, als hij of zij iets ziet dat vies is, maakt hij of zij het meteen schoon.
zei Nynke's Pokédex.


Miccino had erg veel pijn, en kon er niet tegen dat Snivy haar vast had door Vine Whip te gebruiken, ze probeerde daarom alles om los te komen. Met haar staart begon Minccino Snivy's lianen te kietelen. Snivy moest lachen en liet los, maar was nog steeds klaar voor de strijd. Minccino's oren lapten ineens over elkaar heen, en Minccino gebruikte Hyper Voice. Er kwam een hard, kwellend geluid uit Minccino's mond. Tepig, Oshawott en Snivy hadden er last van, net als de drie kinderen. Ineens riep een stem; ''Kbarbar, Minccino!''
''Wie zei dat?! Kbarbar?'' vroeg Nynke verbaasd, ze keek om zich heen maar er was niemand te zien. Toen kwam er iemand uit de struiken, het was een meisje, met lang blond haar met verschillende andere nep kleuren in haar haar, ze leek ongeveer net zo oud als de drie kinderen maar ze was kleiner dan de rest. ''Salam! Ik ben Marla, en dit is mijn Minccino, Fallah.''
''Salam? Fallah?'' vroeg Thomas met een lach.
''Ja! Een vriendin van me komt uit Iran, en die leert me wel eens wat woorden. Salam is hallo, en ik heb mijn Minccino Fallah genoemd!'' riep Marla blij.
''Wel lekker orgineel, ik mag jouw wel!'' riep Max.
''Bedankt! Ik ben net een paar dagen begonnen aan mijn reis, net als jullie zie ik. De enigste Pokémon die ik heb, is Fallah. Ik train hier al een aantal dagen, zodat Fallah Hyper Voice kan gebruiken.'' vertelde Marla.
''Marla, ik ken je net en je bent nu al super grappig!'' riep Thomas.
''Blabla! Laten we wat Pokémon zoeken samen, ik wil wel een nieuwe pokémon zodat Fallah niet alleen is.'' vertelde Marla. Op dat moment vlogen er een aantal Pokémon voorbij, hoog in de lucht. ''Kijk, een paar Pidove!'' riep Marla, ze rende meteen de vele Pidove achterna, de drie vrienden volgden Marla.

Na een aantal minuten wisten Thomas, Nynke en Max dat Marla hard kon rennen en niet op zou geven, ze kwamen uit bij een open plek met een paar bomen en vele bloemen, waar Marla stil stond in het gras. Voor Marla stonden een aantal Pidove in het gras te pikken, Marla greep haar Pokédex en richtte het op één van de vele Pidove.

Pidove, de vlieg Pokémon.
Als vele Pidove samen in de lucht vliegen kan dit voor lawaai zorgen, ze houden raar genoeg niet van glimmende objecten.
zei het apparaat.

Marla gooide snel een Pokéball in de lucht, en riep; ''Nu! Fallah!''
''Cynoo!'' riep Fallah nadat ze uit har Pokéball kwam, ze was klaar voor een gevecht. Ook Snivy, Oshawott en Tepig waren klaar om te vechten. ''Fallah! Hyper voice!'' riep Marla, met een raar stemmetje. Fallah's oren gingen dicht en ze gilde zo hard als ze kon, omdat Fallah de aanval nog niet helemaal onder de knie had, had het minder effect maar genoeg effect om aandacht te trekken. Alle Pidove spreidden hun vleugels, en deden een Gust aanval, die veel effect had omdat ze het samen deden. Tot haar ongenoegen zag Nynke dat Snivy er het meest last van had, en dat ze dringend hulp nodig had. ''Ik heb een idee!'' riep Marla, al snel begon ze haar idee uit te leggen; ''Omdat Pidove zowel een jongen als een meisje kan zijn, kan ik de helft van de Pidove weg halen, de jongens helft. Ik zorg ervoor dat ze verliefd worden op Fallah, en ren dan samen met haar weg! De rest is aan jullie.''
''Geweldig plan, Marla!'' riep Max blij.
''Fallah, Attract!'' riep Marla, met een gevoel alsof ze alles aan kon. Fallah maakte een paar ongewone bewegingen, gaf een knipoog, en verschillende roze hartjes kwamen op de Pidove af. Ongeveer de helft van de Pidove begonnen raar te doen, ze leken helemaal in de ban van Fallah, Marla rende snel weg met Fallah achter haar aan, gevolgd door de geobserdeerde Pidove.


''Snel Tepig, doe Ember!'' riep Max, Tepig rende knorrend naar voren, sprong in de lucht en blies een grote wind vol vuur uit, die de Pidove raakte en ze gewond maakte. ''Snel Snivy, doe Vine Whip!'' riep Nynke.
''Sney!'' riep Snivy met haar kleine stem, Snivy greep één van de Pidove vast, die nog niet weg gevlogen was, maar nu probeerde ook deze Pidove weg te vliegen, Snivy werd over de grond mee gesleept. Snivy had veel te vorduren, en lag gewond op de grond, Nynke nam haar terug. ''Tepig, Tackle!'' riep Max snel, Tepig knalde tegen de laatste Pidove aan. Toen Tepig net probeerde te ontsnappen, werd hij geraakt door een snelle Water gun van Oshawott. Nu was de Pidove boos, ze vloog in de lucht, en schoot een soort X-vormige muur van wind naar Tepig, die gewond in Max' armen vloog. ''Dit is het dan!'' riep Thomas, terwijl hij klaar was om de Pidove te vangen met een Pokéball in zijn hand, hij maakte een rondje en gooide de Pokéball tegen de Pidove aan, die met een rode straal gevangen werd. Er viel een dodelijke stilte, de Pokéball schudde heftig en Thomas had een raar gevoel in zijn maag, ineens stopte de Pokéball met schudden en er klonk een geluid. ''Je hebt hem gevangen, Thomas!'' riep Nynke blij.
Voordat hij het realiseerde, riep Thomas: ''Het is een meisje! en inderdaad!''
''Wat goed, Thomas!'' riep Marla in de verte, die naar de kinderen toe kwam rennen. ''Inderdaad, maar Oshawott is moe geworden, hij heeft genoeg verricht. Ook Tepig en Snivy doen niet meer mee..'' zei Thomas zacht.
''Geen probleem, ik heb genoeg Potions om ze weer beter te maken.'' vertelde Marla, zonder er een probleem van te maken.
''Kom eruit, Pidove!'' riep Thomas blij, de Pokéball vloog door de lucht en Pidove kwam er gewond uit, Thomas richtte zijn Pokédex nu op Pidove.

Pidove, female. Hardy nature. Gust, Quick attack, Air cutter. vertelde het apparaat van Thomas.

''Dat was een geweldige dag, laten we snel uitrusten. Ik vroeg me af, of ik misschien een tijdje bij jullie mocht blijven, veel leuker dan dagen alleen slapen en eten, toch?'' riep Marla, met een enorme lach op haar gezicht.
''Tuurlijk mag dat!'' riepen de drie vrienden tegelijk, zonder te overleggen. En zo gingen de vier vrienden verder, nu met Marla, Fallah de Minccino, en Thomas' nieuwe Pidove.


Reacties:


DareToFlyx
DareToFlyx zei op 8 april 2012 - 21:41:
Echt gaaf!
Kan niet wachten om de rest te lezen,
Ookal staan ze eral op :W.

xx


pikafan10
pikafan10 zei op 25 maart 2011 - 18:02:
Echt zo cooool
snel verder!