Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Broederliefde [TC] 18+ » Broederliefde [TC] 18+ [Part 1]

Broederliefde [TC] 18+

28 maart 2011 - 9:22

1406

1

471



Broederliefde [TC] 18+ [Part 1]

Proloog Bill] “Bill, de hele wereld wil nu wel weten, heb je het al eens gedaan?”ť Zat werd ik van die vraag. Mijn antwoord is dan ook altijd steevast: “We hebben wel meer gedaan dan alleen mikado spelen.”ť Maar goed om eerlijk te zijn: Nee, ik heb het nog nooit gedaan. Nu denk je vast ‘waarom in Godsnaam?’ Bill Kaulitz, dé Bill Kaulitz. Zoveel meisjes willen hem en met hem naar bed maar hij doet het niet en waarom niet? Niemand weet het, alleen ik. Het antwoord is: ‘Ik ben homo.’ Nou ja homo. Ik ben verliefd, stapelverliefd. Niet zomaar op een jongen. Nee, ik ben op Tom, mijn bloedeigen tweelingbroer..

[POV Bill]

“Bill?! Wakker worden!”ť geschud aan mij. “Hmm.. laat me slapen!”ť Weer word ik door elkaar geschud. Als ik dan toch uiteindelijk mijn ogen open, zie ik Tom’s gezicht voor me. Zijn dreads hangen los langs zijn gezicht en hij kijkt me glimlachend aan. “Hé broertje, eindelijk wakker?”ť Wazig staar ik voor me uit. “Ik zit nog midden in mijn droom broer.”ť Tom begint te lachen. Hij weet dat ik verliefd ben.. alleen niet op wie. Dat moet ook zo blijven. Hij mag niet weten dat ik homo ben en al helemaal niet dat ik op hem ben. Dan zal hij me vies vinden en van me walgen. Nee, dan heb ik liever een gewone broer-broer relatie. Alhoewel, in mijn dromen, als die nou eens werkelijkheid werden..
“Bewaar dat meisje maar voor een andere keer Bill.”ť Tom sleurt me omhoog. Als zijn hand de mijne raakt beginnen de vlinders in mijn buik wild te fladderen. En even, heel even kruisen onze blikken elkaar. Ik krijg het gevoel alsof ik begin te blozen. Nu maar hopen dat Tom niks doorheeft. “We moeten een interview doen voor Pro7, weet je nog?”ť Ik knik. Natuurlijk weet ik dat. Een televisie-interview over de relatie tussen Tom en mij. Als we het gebouw binnen lopen worden we opgewacht door een kauwgomkauwende barbiepop. Ze steekt haar hand naar me uit. “Myra.”ť
“Bill”ť zeg ik nog steeds onder de indruk van haar barbie gezicht. Ze heeft roze wangen, blauwe oogschaduw en knalrode lippen. Ook Tom lijkt haar raar te vinden.

Een klein uurtje later is het interview afgelopen en lopen we terug naar de auto. “Zo hé, wat een barbiepop.”ť Zegt Tom afgrijzend. Ik begin te lachen. “Vond jij ook zeker?”ť vraagt Tom er lachend achteraan. Ik knik. Tom heft zijn hand op, hetzelfde als wat ik doe en we schreeuwen: “Twinpower!”ť Eén van onze rare tweelinggewoontes.
Die avond kan ik niet slapen. Ik moet mijn verhaal kwijt. Normaal zou ik het aan Tom vertellen, want hij weet dat er iets aan de hand is met mij. Maar goed, Tom is het probleem van mijn probleem. Alhoewel, het probleem.. Ik stap mijn bed uit en loop op mijn tenen naar Tom’s slaapkamer; bang om mam en Gordon te wekken. Ik klop drie keer op Toms deur. “Binnen.”ť Klinkt de stem van Tom. Ik stap binnen en ga bij hem op bed zitten. “Tom ik moet je wat vertellen.”ť Er is nu geen weg meer terug. Maar goed, Tom moet dit weten.. Tenminste dat lijkt me het beste. Tom knikt begrijpend. “Ik weet dat er iets is broertje, alleen weet ik niet wat, maar wat is er?”ť Ik slik eens. “Ik weet niet hoe ik het moet vertellen Tom.”ť
“Je kan me alles vertellen broertje.”ť Antwoordt Tom geruststellend. “Ik weet het niet meer Tom.”ť Plots begin ik te huilen. Tom omhelst me en legt zijn hoofd op mijn schouder. “Bill het is oké, je hoeft ’t niet te vertellen.”ť
“Jawel Tom.. maar.. maar.. ik ben verlie.. hiefd.. Ik ben verliehiefd op j.. jou..”ť Zeg ik tussen twee snikken door. Ik maak me los uit Toms greep en snel zijn kamer uit.


[POV Tom]

“Ik ben verlie.. hiefd op jou..”ť Bill’s woorden spoken maar door mijn hoofd. Dus toch.. De manier waarop Bill naar me kijkt. Ik had het kunnen weten. Oké, ik heb ook gevoelens voor Bill die je normaal niet voor je broer zult hebben maar toch. Komt dat niet doordat we een tweeling zijn? Zijn je gevoelens voor elkaar dan niet sterker? Ik weet het ook niet. Ik heb er eigenlijk niet zo bij stil gestaan. Ik weet dat ik met Bill moet praten.. Nu meteen! Ik stap mijn bed uit en loop in mijn boxer naar Bill’s slaapkamer. Ik open zonder te kloppen de deur. Bill ligt onder zijn deken. Hij huilt. Ik sluip naar hem toe en ga op de rand van zijn bed zitten. Ik leg mijn hand op de deken en begin te praten. “Bill, het is niet erg.”ť Bill komt onder de dekens vandaan en omhelsd me. “Dankje Tom.”ť Hij geeft me een kus op mijn wang. Ik ben verrast maar toch voel ik iets. Ik weet niet wat precies maar mijn buik begint te kriebelen. Ik ben.. maar nee, dit kan toch niet, ik denk dat ik ook verliefd ben.. Op Bill. Nogal beduusd loop ik Bill’s kamer uit en ga weer in bed liggen. Daar bedenk ik mij dat ik echt verliefd ben op Bill maar er niet aan toe heb durven geven. Die nacht droom ik over Bill..

We zitten samen op het strand met lekkere hapjes. Bill voert mij en ik hem. Als ik blijkbaar iets naast mijn mond heb zitten likt Bill het weg. Vervolgens zoenen we. Met zijn tong opent Bill mijn mond die ik gewillig open. Bill strijkt met zijn handen over mijn shirt. Hij onderbreekt onze tongsessie even om mijn shirt over mijn hoofd te trekken. Als mijn shirt uit is, maakt hij onze tongsessie af om ondertussen met zijn hand steeds verder naar beneden te gaan. Als hij mijn gulp los heeft gemaakt gaat ie met zijn hand mijn boxer in. Heel langzaam begint ie mij te trekken. “Bill..”ť kreun ik zachtjes. Bill onderbreekt onze tongsessie en kijkt me met zijn lieve bruine ogen ondeugend aan. Als Bill sneller gaat begin ik zwaarder te ademen. Als ik bijna klaarkom, word ik wakker uit een fantastische droom. Ik kijk verward om me heen. Ik lig in mijn eigen slaapkamer en niet Bill’s hand, maar mijn eigen hand is om mijn erectie gesloten.
Snel maak ik het af. Als ik klaarkom, zijn mijn gedachten dan ook maar bij één iemand..


[POV Bill]

Zodra ik wakker ben loop ik naar beneden waar mijn moeder aan het ontbijten is. “Zo Bill jij bent vroeg wakker.”ť Begroet ze me opgewekt. “Hey ma.”ť Ik pak wat toast en begin het te beleggen. “Zeg Bill, Tom ligt nog in bed maar Gordon en ik hebben besloten om maar weer eens op bezoek te gaan bij zijn ouders. Het is zolang geleden dat we daar zijn geweest. Aangezien Tom en jij nooit meewillen, leg ik €20,- klaar zodat jullie daar vanmiddag pizza van kunnen halen. Oké?”ť
“Deal mam.”ť
Nogal afwezig schenk ik mij wat drinken in. Ik zou de hele dag alleen met Tom zijn. Stel je voor dat hij me de hele dag negeert. Dat zou toch erg zijn? Ongeveer een kwartier later staat Gordon voor de deur. Mijn moeder geeft me een zoen, geeft me €20,- en gaat samen met Gordon weg. “We zijn tegen 10 uur vanavond terug en goed op jezelf passen hè?”ť Schreeuwt ze nog uit het raampje. Ik knik, zwaai Gordon en mijn moeder uit en loop weer naar binnen.
Binnen aangekomen zet ik de tv aan. Als ik langs Pro7 kom zie ik het interview van Tom en mij.

“Wat ik zo bewonder aan Bill is dat hij gewoon met beide benen op de grond blijft. Hij heeft geen kapsones ofzo. Omdat hij de frontman is, lijkt me dat best lastig.”ť Antwoord Tom op één van de vragen. Wat deed me het goed om dat te horen. Dat vond ik zo lief van Tom. Mijn gedachten dwalen weer af naar Tom. Mijn Tom. Perfecte, mooie, lieve Tom. Ik zet de tv uit en mijn gedachten dwalen alweer af naar Tom. “Boe!”ť Plots wordt ik opgeschrikt door Tom. Als ik opkijk zie ik hem staan met zijn dreads alweer los langs zijn gezicht. Tom ploft naast me in de bank. “Hé je hebt je dreads alweer los.”ť Zeg ik om ook maar iets zinnigs te zeggen. “Jaha, dat vind jij toch het mooist Bill?”ť Ik voel dat ik een kleur krijg. Tom begint te lachen. “Je bent lief als je bloost.”ť Tom strijkt met zijn duim over mijn wang. Oké, ik geloof dat ik nu helemaal een kleur krijg. De gezichten van Tom en mij komen steeds dichter naar elkaar toe. En niet veel later voel ik zijn lippen op de mijne. Tom opent mijn mond met zijn tong en vervolgens voel ik hoe zijn tong met de mijne speelt. Nog steeds kan ik het niet geloven. Ik heb het gevoel alsof ik droom. Als Tom zijn tong uit mijn mond haalt, kijkt hij me lachend aan. Het lijkt erop alsof Tom ook op mij is. “Ja Bill, ik voel ook meer voor jou.”ť Beantwoordt Tom mijn gedachten. Ik kijk hem glimlachend aan. Toch handig.. tweeling zijn.


Reacties:


syllie1992 zei op 25 maart 2011 - 21:59:
Geweldig!
Ik vind het echt een leuk verhaal!

Snel verder!