Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 4: The battle club and Tympole Trouble!

Pokemon, Unova conquer quest!

25 maart 2011 - 21:31

1222

2

319



Hoofdstuk 4: The battle club and Tympole Trouble!

Thomas, Max, Nynke en Marla liepen door het bos, het duurde niet lang meer tot ze eindelijk arriveerden in Accumula Town. Iedereen had er zin in, Thomas wou meteen naar de battle club, een groot gebouw waar je gegevens van andere trainers kunt bekijken, en ook met ze kunt vechten. Toen ze er eenmaal waren, renden de kinderen meteen naar de battle club, waar ze zich aanmelden, en hun Pokémon registreerden. Thomas keek meteen naar een paar gevechten, die bezig waren. Daarna keek hij op de computer, of er een leuke trainer bij zat om een goed gevecht mee te hebben, hij zag een jongen die hem heel bekend voor kwam. ''Max, Nynke! Kijk, is dit Damian?'' vroeg Thomas verbaasd. ''Ja, volgens mij wel! Wat grappig!'' riep Nynke.
''Die ene Damian die maanden geleden is begonnen aan zijn reis? wat grappig.'' zei Max daarna, Thomas drukte meteen op een paar knoppen, en daagde hem uit voor een gevecht, een aantal minuten later kreeg hij een bericht dat zijn aanbod was geacepteerd, Damian kwam op hem af, en zei; ''Daar hebben we Thomas, Nynke en Max. Lang niet gezien! Eindelijk een eerste Pokémon?''
''Ja! Minder praten, Damian. Laten we meteen vechten! Ik heb maar twee Pokémon, maar ik ga mijn best doen!'' riep Thomas, vol zelfvertrouwen.
''Oké dan, laten we snel naar de aula gaan! Daar kun je gevechten houden.'' vertelde Damian, de vier kinderen volgden Damian.


''Ik ben wel scheidsrechter!'' riep Max snel, hij ging tussen Thomas en Damian in staan, klaar om een goed gevecht te zien. ''Ik heb al meer ervaring, dus ik zal beginnen met mijn zwakste Pokémon! Nu, Woobat!'' riep Damian, er kwam een vliegende Pokémon uit de Pokéball, Thomas scande de Woobat met zijn Pokédex.

Woobat, de Psychic Pokémon.
Woobat is meer actief in de nacht, dan midden op de dag. Veel mensen weten dit niet, maar Woobat kan dingen laten zweven.
vertelde het apparaat.

''Oké, dan!'' riep Thomas, terwijl hij een Pokéball in zijn handen had; ''Oshawott! Battledance!''
''Oshaa!'' riep Oshawott boos naar Woobat, maar Woobat had nog steeds een brede lach op zijn gezict. ''Trainers, begin!'' riep Max.
''Oké, Woobat! Doe Heart Stamp!'' riep Damian, Thomas voelde zich klein want hij had geen idee wat deze aanval betekende. Woobat deed een paar rare bewegingen in de lucht, waardoor Pidove niet meer goed kon opletten, uit het niets knalde Woobat met zijn rode, gloeiende neus tegen Pidove, Pidove had veel pijn. ''Pidove, pak hem terug met Quick Attack!'' riep Thomas snel, Pidove vloog met een enorme snelheid naar Woobat, en gaf hem een flinke stoot, Woobat kon even niet bewegen door de pijn. ''Doe snel Air Cutter, Pidove!''
''Prr, prr, prr!'' riep Pidove hard. Pidove's vleugels begonnen te gloeien, en ze schoot een aantal krachtige, scherpe windvlagen naar Woobat, die nog meer pijn beleefde. ''Woobat, doe ook Air cutter!'' riep Damian kwaad.
''Nogmaals Air cutter, Pidove!'' riep Thomas daarna. De twee Pokémon hun vleugels begonnen te gloeien, en ze schoten allebei een paar krachtige, scherpe windvlagen naar elkaar. De twee Air cutter's knalden tegen elkaar op, en zorgden voor veel rook en veel windstromingen. ''Woobat, probeer het af te maken met Heart Stamp!'' riep Damian kwaad.
''Woo-woobat!'' riep Woobat, op een hoge blije toon. Woobat kwam op Pidove af, met een gloeiende rode neus, Thomas dacht even na en bedacht toen een plan; ''Pidove, doe Gust!'' riep hij.
''Prrr!'' riep Pidove, terwijl haar vleugels gloeiden, en ze een aantal krachtige windstromingen naar Woobat stuurde, Woobat probeerde sneller te vliegen, maar de aanval van Woobat werd tegengehouden. ''Pidove, gebruik al je kracht en doe Quick attack!'' riep Thomas.
''Woobat, jij ook volle kracht! Heart stamp!'' riep Damian daarna, op de zelfde velle toon als Thomas dat deed. De twee Pokémon deden alles wat ze konden, en knalden tegen elkaar op. Beide vielen ze op de grond, en probeerden ze op te staan. Pidove had minder moeite om weer te vliegen, en vloog zo weer in de lucht, maar met veel verwondingen, Woobat kon niet meer opstaan, en dus ook niet meer verder vechten. ''Woobat kan niet meer verder vechten, de winaar is Pidove!'' riep Max dan ook.
''Goed gedaan, Pidove!'' riep Thomas, dol gelukkig.
''Lach niet te vroeg, Thomas. Je hebt mijn zwakste Pokémon met veel moeite verslagen, dit betekent alleen dat je nog meer moeite gaat krijgen met mijn volgende Pokémon!'' riep Damian boos.
''Minder kletsen, meer Pokémon uit de Pokéball laten!'' riep Thomas eigenwijs.
''Als je dat echt wil, oké dan. Zet hem op, Whirlipede!'' riep Damian hard. Uit de Pokéball kwam een ronde Pokémon, met veel punten en twee gemene ogen aan de zijkanten van het wiel-lichaam. Thomas scande het met zijn Pokédex.

Whirlipede, de wiel Pokémon.
Whirlipede heeft een enorm handige schutkleur, vele mensen kunnen erop staan zonder dat je hem ziet, dan vallen ze aan..
vertelde de Pokédex.

''Pidove, Gust!'' riep Thomas, vol zelfvertrouwen.
''Blijf staan, Whirlipede!'' zei Damian zacht, maar toch ook vol zelfvertrouwen, Thomas schrok en vroeg zich af waarom Whirlipede niet ontweek. De krachtige windvlagen raakten Whirlipede, maar Whirlipede voelde totaal geen pijn, het leek alsof hij het niet eens gemerkt had. ''Whirlipede, gebruik de kracht van de zon! Solarbeam!'' riep Damian hard, Thomas schrok zich dood toen hij dit hoorde, hij wist dat Solarbeam een enorm sterke aanval was. ''Pidove, Solarbeam duurt even om op te laden, ofzo. Doe snel Quick Attack!'' riep Thomas snel.
''Prrr!'' gierde Pidove, ze had duidelijk nog veel last van het gevecht met Woobat, ze ging op Whirlipede af, raakte hem en werd gewoon afgeweerd door Whirlipede's harde huid, het deed meer pijn bij Pidove dan bij Whirlipede zelf. Whirlipede was total opgeladen, en vuurde een enorme straal naar Pidove, die geraakt werd en uitgeput op de grond viel, er was niets meer van Pidove over. ''Juich niet te vroeg, Damian. Ik heb nog één Pokémon over, maar dat is de sterkste Pokémon ooit!'' riep Thomas hard, Oshawott kwam uit zijn Pokéball en was klaar voor het gevecht. ''Whirlipede, Steamroller!'' riep Damian, Whirlipede begon te draaien en ging op Oshawott af. ''Oshawott, Water gun!'' riep Thomas, Oshawott schoot een straal water naar Whirlipede, die stopte met draaien. ''Solarbeam!'' riep Damian, Whirlipede laadde snel op, en schoot een straal naar Oshawott. ''Houd hem tegen met je Shell!'' riep Thomas, Oshawott kon met al zijn kracht nog net de Solarbeam tegen houden. ''Oshawott, maak het af met Razor shell!'' riep Oshawott, Oshawott gooide zijn shell in de lucht, begon te rennen, sprong en ving de shell op met een salto, en knalde tegen Whirlipede aan, die op zijn zij, en kon niets meer doen. ''Whirlipede kan niet verder vechten, Oshawott wint!'' riep Max.
''En dan nu, om het af te maken. Tympole, stop de tijd en laat je zelf zien!'' riep Damian met een elegante beweging, er kwam een soort kikkervis uit de Pokéball, genaamd Tympole. Thomas was te moe om hem te scannen, en wou gewoon winnen. ''Tympole, Tackle!'' riep Damian, Tympole knalde tegen Oshawott aan, die bijna niet verder kon vechten. ''Oshawott, water gun!'' riep Thomas, de straal raakte Tympole, maar Tympole kreeg alleen meer kracht door Water Absorb. ''Maak het af met nog een Tackle!'' riep Damian, Tympole knalde tegen Oshawott aan, en dat was het dan. Max riep dat Damian had gewonnen, zonder wat te zeggen liep Damian weer weg, maar Thomas was niet verdrietig want hij had een geweldig gevecht gehad. De dag ging verder, en Oshawott en Pidove hadden een goede training gehad.


Reacties:


DareToFlyx
DareToFlyx zei op 8 april 2012 - 21:46:
ahahaha en Damiann ook (ll' .
Okee echt gaaf.
Goed geschrevenn enz

xxx


pikafan10
pikafan10 zei op 25 maart 2011 - 21:46:
echt zo een coool gevecht!!!!!!!!!!!!!!
snel verder!