Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 5: Pidove power! vs. Cilan and Pansage!!

Pokemon, Unova conquer quest!

25 maart 2011 - 22:19

1024

2

354



Hoofdstuk 5: Pidove power! vs. Cilan and Pansage!!

Nadat Thomas, Max, Nynke en Marla aangekomen waren in Accumula Town, en Thomas verloor van Damian, een oude jeugdvriend, zijn de vrienden nu aangekomen in Striaton City! In deze stad is ook de eerste Gym te vinden, waar Thomas hoopt zijn eerste badge te winnen. Thomas liep vooraan, door de stad. Max, Nynke en Marla hadden last van hun benen maar Thomas moest en zal naar de Gym gaan, zo snel mogelijk, Oshawott en Pidove waren al uit hun Pokéball, helemaal klaar voor het gevecht. Ze liepen naar het grote gebouw, en schoven de deur open. Daar stonden drie charmante jongemannen, één met blauw haar, één met groen haar, en één met rood haar. ''Welkom trainers! Ik ben Cilan, en dat zijn Chili en Cress. We zijn broers, en ook de Gymleaders!'' riep Cilan, op een elegante toon.
''Ik ben Thomas, uit Nuvema Town. Ik daag jullie uit voor een gevecht!'' riep Thomas blij. ''Oké, één vraag vooraf. Welke starter heb jij gekozen als eerste Pokémon?'' vroeg Chili, met een vage blik.
''Oshawott, natuurlijk!'' antwoordde Thomas daarop.
''Oké, dan. Dan vecht je tegen Cilan, laten we snel gaan.'' zei Cress, op een coole rustige manier. Iedereen liep Cress achterna, naar een groot gevechtsveld. Daar ging Chili op een soort doos staan, met een Pokéball erop. ''Yo, ik ben de scheidsrechter people!'' riep Chili, een beetje te hard; ''De uitdager mag elke Pokémon gebruiken die hij wil, Cilan zal slechts één Pokémon gebruiken. Succes!''
''Inderdaad, lieve broer. Het is tijd om de verschillen te proefen in dit gevecht! Laten we niet uitkoken van enthousiastme! Ik kies mijn lekkere partner, Pansage!'' riep Cilan, terwijl er een groen aapje uit zijn Pokéball kwam, Thomas dacht niet na en was vergeten om Pansage te scannen met de Pokédex, en gooide een Pokéball in de lucht, terwijl hij riep; ''Oshawott, Battle dance!''
''Oshhh... aaaa!'' riep Oshawott trots, toen hij uit zijn bal kwam, maar toen hij Pansage zag, werd hij toch een beetje bang. ''Het lukt je wel, Oshawott! Je kunt het!'' riep Thomas, om Oshawott een beetje moed in te praten.
''Osss...haaa!'' riep Oshawott weer, en hij liep naar het veld.
''Trainers, begin!'' riep Chili hard.
''Oshawott! Water gun!'' riep Thomas snel, hij was erg zenuwachtig voor zijn eerste gymbattle. ''Ontwijk, Pansage..'' zei Cilan zacht, en kalm. Pansage sprong met gemak van steen naar steen, en ontweek de Water gun, tot Oshawott's irritatie. ''Oshawott, doe Tackle!'' riep Thomas, hij had het niet door maar met zijn hand maakte hij een vuist. Oshawott kwam op Pansage af, maar toen zei Cilan ineens; ''Bullet seed, mijn vriend.''
''Pan.. sasasasa!'' riep Pansage, terwijl hij kleine zaden naar Oshawott schoot, die op de grond viel en last had van zijn kleine kontje. ''Pansage!'' riep Pansage blij, omdat hij duidelijk beter aan het vechten was dan Oshawott. ''Pansage, doe nu Bite!'' riep Cilan kalm, Pansage kwam op Oshawott af, maar toen zei Thomas; ''Oshawott, Razor shell!'' Oshawott vloog naar Pansage, die al dichtbij was omdat hij Bite wou gebruiken, en gaf hem een flinke stoot met zijn puntige shell. Pansage had veel pijn en beide Pokémon waren al uitgeput. ''Pansage, Solarbeam!'' riep Cilan.
''Serieus? Kom op! Niet weer!'' riep Thomas pissig, hij bevroor voor een moment, en wist niet wat te doen. Pansage schoot een straal naar Oshawott, die tegen de muur aan knalde en niet meer kon verder vechten. ''Pansage wint, want Oshawott kan niet meer verder vechten!'' riep Chili hard.
''Het is nog niet voorbij, zet hem op Pidove!'' riep Thomas, en Pidove kwam uit haar Pokéball. ''Ik kan al zien Thomas, dat deze Pidove Super luck als ability heeft, wat slecht is voor mij. Nouja, Pansage.. Bite!'' riep Cilan. Pansage klom op Pidove, en Pidove stortte bijna neer. ''Pidove, doe Gust!'' riep Thomas, Pidove's vleugels begonnen te gloeien en ze smeet Pansage van zich af, die harder belandde op de grond door de windkracht van Gust. ''Pidove, doe Air cutter!'' riep Thomas, Air cutter raakte Pansage en Pansage leek steeds meer af te slappen. ''Prr! prr, prr, prr!'' riep Pidove naar Thomas, alsof ze iets duidelijk wou maken. ''Wat is er, Pidove?!'' riep Thomas verbaasd. Pidove kon het niet uitleggen, dus besloot ze het te laten zien. Pidove vloog wat hoger door de lucht, en ineens waren er meerdere Pidove's te zien, het leek op een illusie. ''Wow, je hebt Double Team onder de knie!'' riep Thomas blij. ''Prr!'' riep Pidove hierna.
''Pansage, Bite!'' riep Cilan.
''Double Team, Pidove!'' riep Thomas. Pansage kwam op Pidove af, maar wist niet welke Pidove de goede was, hij knalde tegen een nep Pidove aan, en raakte de muur, hierna deed Pidove een Quick attack op Pansage, die hard aan kwam.




''Pansage, Solar Beam!'' riep Cilan snel, hij raakte langzaam in paniek door kleine Pidove. Solar beam kwam op Pidove af, maar Pidove was snel genoeg omde aanval te ontwijken, tot Cilan's irritatie. ''Pansage, doe Bullet Seed!'' riep Cilan hierna, het was zijn laatste optie. De vele zaden kwamen op Pidove af, maar Thomas trapte er niet in. ''Pidove, doe Gust!'' riep hij. De zaden gingen van snel, naar langzaam, tot helemaal geen beweging door Gust. Cilan raakte zwaar geirriteerd, en wist niet wat hij moest doen. ''Pidove, doe Quick attack meerdere keren!'' riep Thomas, Pidove deed wat haar baasje van haar vroeg, en raakte Pansage meerdere keren. ''Wat is er aan de hand, waarom is Pidove zo sterk?'' vroeg Thomas verbaasd, maar met een lach.
''Super luck ability, weet je nog?'' vroeg Cilan.
''Gaaf! Pidove, maak het af met Air cutter!'' riep Thomas, Pidove's vleugels gloeiden weer, en smeten scherpe windvlagen naar Pansage, die werd geraakt en bewusteloos op de grond lag. ''Pansage kan niet meer verder vechten! Pidove wint! Thomas is de winaar van deze match!'' riep Chili, nogmaals hard. Thomas begon te juichen en te dansen met Pidove. Hij kreeg de Trio badge, wat zijn aller eerste badge ooit was. De vier kinderen liepen blij naar buiten, maar toen zei Marla ineens; ''Ik moet nu een andere kant op, dus ik ga jullie verlaten.. Maar geen getreur! Ik ben er snel weer, over twee dagen misschien wel, Doei!'' riep Marla, en ze rende weg. Zo gingen de drie vrienden verder, zonder Marla maar met Thomas' gloednieuwe Triobadge.


Reacties:


DareToFlyx
DareToFlyx zei op 8 april 2012 - 21:48:
Nice gedaan.
Enn yeaahh Thomas heeft zijn Triobadge
ehehehe dat maakt mijn dag weer goed

xxx


pikafan10
pikafan10 zei op 25 maart 2011 - 22:34:
ECHT ZO COOOOL
gefelisiteerd Thomas met je badgex3