Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 6: Team Plasma! Snivy saves the day!!

Pokemon, Unova conquer quest!

26 maart 2011 - 18:19

1026

2

401



Hoofdstuk 6: Team Plasma! Snivy saves the day!!

Thomas, Max en Nynke werden heerlijk wakker in het zachte bed van het Pokémoncenter, iedereen was gelukkig. Thomas had eindelijk zijn eerste badge gewonnen, en kon het nog steeds niet geloven, Max en Nynke hadden zin om wat nieuwe Pokémon te vangen, omdat ze er nog maar één hadden. Alleen Snivy deed een beetje raar, de hele ochtend al probeerde ze wat te zeggen, maar niemand wist wat, en als je even niet op haar lette, viel ze je aan, het leek alsof ze alle aandacht moest hebben. ''Thomas! Ik weet niet of je dit hoort, omdat je half slaapt, maar ik, Max, Snivy en Tepig gaan naar de Dreamyard! We gaan daar trainen, en opzoek naar een paar Pokémon!'' riep Nynke, in Thomas' oor. Thomas was nog half in slaap, maar dat vonden Max en Nynke niet erg, ze gingen gewoon weg. Ze waren bijna de stad uit, ze kwamen bij een soort enorm terrein, met een gebouw waar niets meer van over was. ''Kinderen! Weg hier!'' riep een brute mannenstem ineens, het was een lange man met een raar pak aan, ook zijn haar was bedekt door het pak, er stond een enorme P op het pak. ''Waarom?'' vroeg Max kwaad.
''Team Plasma is hier bezig, en als je niet weg gaat, moet ik je weg rammen met een Pokémon gevecht!'' riep de man.
''Kom maar op, Plasma dude!'' riep Max kalm. De Team plasma grunt werd boos, en gooide een Pokéball in de lucht, terwijl hij riep; ''Nu, Patrat!''
''Tepig, Fire-explosion!'' riep Max met een brute, boze stem. Tepig kwam uit zijn Pokéball, net als een klein soort ratje aan de andere kant. ''Een Patrat? Die zijn zwak!'' riep Max spottend, de Grunt werd nog bozer en riep;
''Patrat, doe Bite op Tepig's snuit!'' De patrat kwam op Tepig af, en beet zijn snuit dicht, Tepig kon nu niets meer doen. ''Tepig, Ember!'' riep Max, de Grunt schrok ervan. Tepig's neus begon te gloeien, net als Patrat omdat hij zo dichtbij was. In een seconde werd Patrat de lucht in geschoten, gevolgd door verschillende Ember's. ''Tepig, doe nu Tackle!'' riep Max.
''Tepig, pig, pig, pig!'' riep Tepig knorrend, terwijl hij op Patrat af kwam, en hem ramde. Patrat vloog in de armen van de Plasma Grunt, die kwaad naar de kinderen keek. ''Luister, idioten. Team Plasma is goed bezig, we bevrijden Pokémon van Trainers, zodat Pokémon vrij kunnen leven in vriendschap. Zolang ze in een Pokéball zitten, zijn ze gevangenen. Het maakt niet uit, we hebben al een Munna gevonden en bang gemaakt.'' vertelde de Plasma Grunt, vervolgens rende hij weg. ''Laten we hem volgen!'' riep Nynke kwaad, Max kwam haar achterna. Na een paar meter rennen, zagen ze de Team Plasma Grunt, samen met een andere Team Plasma grunt, een vrouwlijke. Ze stonden om een roze, vliegende Pokémon heen. ''Een Munna!'' riep Max boos.
''Laat die Munna met rust!'' riep Nynke kwaad, ze gooide een Pokéball in de lucht, en Snivy kwam eruit. ''Mijn Patrat is verslagen, nu is het aan jou!'' riep de Grunt, naar de andere Grunt. De vrouwelijke Grunt gooide een Pokéball in de lucht, en riep; ''Nu, Purrloin!'' Er kwam een paarse kat uit de Pokéball, een Purrloin. Max wou net iets zeggen, maar Nynke hield hem tegen. ''Tepig is al verzwakt door die stomme Patrat, laat dit maar aan Snivy over!'' zei ze.
''Snnnei.'' zei Snivy kalm.
''Meow!'' riep de Purrloin, spottend naar Snivy, Snivy werd kwaad en kwam op Purrloin af, dit was geen goed idee want zodra ze dichtbij kwam, werd ze gekrabt door Purrloin. ''Purrloin, doe Sand Attack!'' riep de Grunt, Purrloin begon te rennen in het zand, en schoot vele zand bulten naar Snivy, Snivy kon niet veel zien in alle mist. ''Snivy, rustig!'' riep Nynke snel, Purrloin was niet te zien, tot ze ineens in de lucht sprong, en Snivy weer krabte. Snivy lag hulpeloos op de grond, en kon niets meer doen, het leek over voor Nynke en Max, maar toen riep Nynke ineens: ''Go Snivy! Ik weet dat je het kan!''
''Sna.. sneeeei!'' riep Snivy op een velle toon, terwijl haar lichaam langzaam wit werd, en ze van vorm veranderde. ''Ze evolueert!'' riep Max blij. Snivy's lichaam werd langer, groter, en ook sterker. Ze kreeg een grotere staart, en haar armen werden kleiner. De gloed verdween, het was een heel andere Pokémon geworden.

''Servine, de Gras Pokémon. Servine houd zijn tegenstanders vast met zijn lianen, en kan makkelijk aanvallen ontwijken door zijn hoge snelheid, gekregen van de zon.'' vertelde Nynke's apparaat, toen ze het op Servine richtte.

''Geweldig, ik heb een Servine!'' riep Nynke blij; ''Nu kan het feest beginnen!''
''Vine..'' zei Servine zacht, terwijl haar grote staart groen begon te gloeien, Max wist dat dit een Leaf blade aanval was. ''Purrloin, doe Scratch!'' riep de Plasma grunt, die niet onder de indruk was, Purrloin kwam op Servine af, maar werd via Servine's snelle bewegingen, geraakt door de Leaf blade aanval. Purrloin lag bewusteloos op de grond, en Max riep: ''Jullie zijn echt idoten! Pokémon vrij laten zeggen jullie, jullie hebben nu toch ook Pokémon in bezit!''
''Ja, maar wij laten ze weer vrij! Je mag gaan Purrloin, je hebt me niet meer nodig.'' zei de Grunt zacht, Purrloin keek verdrietig en begon haast te huilen, Max had er veel moeite mee om dat te zien. ''En nu weg, Team Plasma! Deze Munna heeft jullie hulp niet nodig!'' riep Max.
''We hebben toch al alle informatie die we nodig hadden, we zijn klaar hier. Vaarwel, Purrloin.'' zei de Grunt zacht, de twee mensen liepen weg, en lieten Purrloin daar gewoon achter. Max kwam op Purrloin af, en aaide haar over haar hoofd. ''Geen zorgen, Purrloin. Je mag wel met mij mee, in mijn Pokéball..'' zei Max zacht.
''Purrr!'' riep Purrloin spinnend, en zacht. Ze haalde met haar poten een Pokéball uit Max' tas, en drukte op het knopje. De Pokéball gingen even heen en weer, en was toen klaar. De twee kinderen gingen terug naar Max, na deze lange dag, Munna verdween in het gras, en liep geen gevaar meer, Snivy was nu een sterke Servine, en Max had een Purrloin gevangen. Zo gingen ze verder aan hun reis, ze konden nu Striaton City verlaten.


Reacties:


DareToFlyx
DareToFlyx zei op 8 april 2012 - 21:56:
GaaafGaaafGaaf........
Hehehehe,

xx


pikafan10
pikafan10 zei op 26 maart 2011 - 18:29:
echt zo coooooool!
Yay voor Snivy
snel verder!