Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 7: Training time! Dangerous Blitzle!!

Pokemon, Unova conquer quest!

26 maart 2011 - 21:26

1292

1

293



Hoofdstuk 7: Training time! Dangerous Blitzle!!

Het was een prachtige zonnige dag, de drie kinderen liepen door route drie samen met Oshawott, Pidove, Tepig, Servine en het nieuwste lid, Purrloin. Alle Pokémon konden goed met elkaar om gaan, en waren al dikke vrienden, ook Purrloin voelde zich niet eenzaam meer. ''Ik heb een idee, Thomas. Laten we een Pokémon gevecht hebben, zodat onze Pokémon elkaar echt goed leren kennen!'' stelde Max voor, Thomas knikte en de twee liepen naar een groot grasveld, met een paar bomen en gras op verschillende hoogten. ''Ik ben dan wel de scheidsrechter, mensen.'' riep Nynke, alle Pokémon gingen naast Nynke staan, hopend dat ze niet werden gebruikt en dat ze konden genieten van de zon. ''Ik begin met jouw, Tepig!'' riep Max, Tepig kwam knorrend op Max af, en ging voor hem staan. ''Dan begin ik met jouw, Pidove!'' riep Thomas, Pidove vloog naar Thomas toe, klaar om met Tepig te vechten. ''Tepig, Ember!'' riep Max snel, zonder te vragen wie mocht beginnen.
''Pidove, laat je niet kennen! Doe Double team!'' antwoordde Thomas daarop. Pidove vermenigvuldigde zich, waardoor Tepig de foute Pidove raakte en zijn Ember miste. ''Doe nu Air Cutter!'' riep Thomas.
''Prr, prr!'' riep Pidove kwaad, ze sloeg haar vleugels heen en weer, en stuurde een scherpe 'X' gemaakt van lucht op Tepig af, die geraakt werd en naar achteren vloog. De neppe Pidove's waren nu verdwenen, dus riep Max snel; ''Tepig, doe Tackle!''
''Tepig, pig!'' riep het kleine varkentje kwaad, hij kwam op Pidove af, en raakte haar met een flinke kopstoot. ''Pidove, Quick Attack!'' riep Thomas, die het gevoel had dat hij ging winnen. ''Tepig, doe Ember!'' riep Max snel, Pidove kwam op Tepig af, maar werd geraakt door Ember zodra ze dichtbij kwam, ze viel op de grond en het leek er niet op alsof ze nog verder kon vechten. ''Pidove kan niet meer verder vechten! De winaar is Tepig!'' riep Nynke, Thomas was pissig maar het gevecht was nog niet voorbij. ''Oshawott, Battledance!'' riep Thomas snel, Oshawott kwam uit zijn Pokéball, en gooide zijn Shell in de lucht om met Tepig te spotten. ''Tepig, laat zien wat je kunt! Doe Ember!'' riep Max, Tepig stuurde een Ember op Oshawott af. ''Doe Water gun!'' riep Thomas met een grijns, de straal water van Oshawott ging recht door Ember heen, en raakte Tepig, die nog net kon opstaan. ''Tackle!'' riep Max kwaad, Tepig kwam op Oshawott af met een hoge snelheid. ''Oshawott, Razor Shell zodra Tepig dichtbij genoeg is!'' riep Thomas, zijn grijns werd alleen maar groter. Tepig kwam op Oshawott af, wat geen goed idee was. Zodra Tepig dichtbij was, werd hij geraakt door de sherpe shell van Oshawott, wat veel effect had, Tepig lag bewusteloos op de grond. ''Tepig kan niet meer verder vechten!'' riep Nynke, Max nam Tepig terug. ''Nu, Purrloin!'' riep Max, het nieuwste aanwist van het team kwam uit de Pokéball, en likte haar pootje. ''Oshawott, Razor Shell!'' riep Thomas snel, Oshawott raakte Purrloin, die op de grond lag. ''Sta op, Purrloin!'' riep Max, maar Purrloin kon niet mer opstaan. ''Klaar met één aanval?'' vroeg Max, zelfs Thomas zelf had dit niet zien aankomen. ''Max, je moet niet vergeten dat het een Pokémon is, gevangen uit het wild door Team Plasma. Nooit echt een battle gehad, gewoon een beetje training nodig!'' vertelde Nynke. ''Oké dan, Thomas heeft gewonnen.. Maakt niets uit, toch?! Nu wil ik een gevecht met jouw, Nynke! één tegen één!'' riep Max, Nynke knikte en liep naar het veld, terwijl Thomas nu scheidsrechter werd. ''Go, go, go! Servine!'' riep Nynke, op een felle toon, terwijl Servine uit haar Pokéball kwam. ''Tepig, Lava-explosion!'' riep Max fel.
''Tepig!'' riep Tepig knorrend, klaar voor een gevecht met Servine.
''Servine, Vine whip!'' riep Nynke, Servine's lange lianen grepen Tepig vast en slingerden hem mee in de lucht. ''Tepig, Ember!'' riep Max, vanuit de lucht schoot Tepig een krachtige Ember naar Servine, die haar raakte en ervoor zorgde dat ze Tepig los liet. ''Servine, doe Pound!'' riep Nynke, Servine kwam op Tepig af en ramde hem met haar kleine poten, Tepig had er last van maar het was niet het einde van de wereld. ''Tepig, Tackle!'' riep Max, Tepig zette zichzelf af, en vloog naar Servine, het leek alsof Tepig vloog, zijn poten gingen heen en weer en hij leek super sterk, hij ramde Servine die naar achter vloog. ''Nog een keer Tackle, Tepig!'' riep Max, Tepig rende zo snel mogelijk naar Servine, maar er was iets aan de hand, grote vlammen begonnen van Tepig af te komen, Tepig had een enorme muur van vuur om zich heen. ''Geweldig! Tepig doet Flame charge!'' riep Max blij, Tepig's vurige lichaam knalde tegen Servine aan, die naar Nynke vloog en bewusteloos was, het had super veel effectief. ''Uhhm.. ach, Max wint!'' riep Thomas knullig.
''Blll.. Brebre! bré!'' riepen een aantal ruwe stemmen tegelijk ineens.
''Wat was dat?'' vroeg Nynke bang, uit de bossen kwamen ongeveer tien Pokémon, het waren dezelfde pokémon, allemaal zwart met wit. ''Moet je zien, dat zijn Blitzle! En ze zien er pissig uit!'' riep Max. Één van de Blitzle's manen begon te gloeien, en het schoot een elektrische straal naar de kinderen. ''We moeten hier weg! Rennen!'' riep Thomas snel, de drie kinderen begonnen te rennen.



Een aantal meter verder dachten de kinderen dat ze veilig waren, maar dat was niet helemaal het geval. Uit de struiken kwamen nog meer Blitzle, het leek alsof ze overal waren. ''Het heeft geen zin.. we moeten terug vechten!'' riep Max bang, alle Pokémon waren al uit hun Pokéball, en stonden klaar voor een gevecht. ''Pidove, Double Team en dan Air Cutter!'' riep Thomas, Pidove vermenigvuldigde zichzelf en vuurde haar sterkste Air Cutter naar een Blitzle, die zwaar gewond raakte. De Blitzle schoot een Thunderbolt naar alle Pidove, maar niet naar de echte Pidove, ze had nog tijd om één Blitzle uit te schakelen met een Air Cutter, maar daarna raakte de Thunderbolt haar en ze viel gewond op de grond. ''Kom terug, Pidove!'' riep Thomas, Pidove werd door een rode straal opgezogen in de Pokéball. ''Je zal gewreken worden, Pidove!'' riep Nynke kwaad, ze wou bijna Servine een opdracht geven, tot Max zei;
''Stop Nynke, na al onze gevechten denk ik dat Servine één van onze sterkste Pokémon is, we moeten haar bewaren tot het laatst, Tepig is nu aan de beurt!''
''Tepig!'' riep Tepig kwaad.
''Tepig, doe Flame charge op een Blitzle!'' riep Max, Tepig's lijf begon te branden, en hij raakte een aantal Blitzle, die snel weg renden. Een van de Blitzle's deden een krachtige aanval op Tepig, die niet meer verder kon vechten. ''Oshawott, Razor Shell!'' riep Thomas, Oshawott sprong in de lucht, maakte een salto, maar werd ondertussen geraakt door een krachtige, elektrische aanval van een Blitzle, er waren nog een paar Blitzle over maar Oshawott deed niet meer mee. ''Servine, doe Leaf Blade op die twee Blitzle's daar!'' riep Nynke, Servine viel de twee Blitzle's aan, die vervolgens weg liepen, al gewond, er was nog één Blitzle over, die sterker leek dan de rest, misschien was het de leider. De laatste Blitzle viel Servine een aantal keren aan, Servine viel op de grond en was Paralyzed, en kon niet meer bewegen, Nynke nam haar terug. ''Purrloin, het ligt nu aan jouw! Ik weet dat je het kan! Doe Scratch!'' riep Max, op dat moment deed de Blitzle Tackle op Purrloin, de twee Pokémon raakten elkaar en vielen gewond op de grond, Max nam Purrloin terug, en zag hoe Nynke naar voren rende, een Pokéball greep, en die naar de Blitzle smeet. De Blitzle werd gevangen, en het duurde niet lang voordat de Pokéball stopte met schudden, en Nynke een sterke Blitzle had gevangen. ''Laten we snel verder, Thomas.'' riep Max, de drie vrienden liepen verder door route 3, nu met hun nieuwe Blitzle.


Reacties:


pikafan10
pikafan10 zei op 26 maart 2011 - 21:47:
Echt zo een coole epi
de beschrijvingen zijn echt goed dat je meteen weet welke aanval en zo voor je ziet
ik vond die andere hoofdstukken gaaf maar tot nu vind ik deze echt de coolste ie je hebt geschreven
sneeeeeeeeeeel verder!