Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 9: Purrloin! Hyper active training!!

Pokemon, Unova conquer quest!

27 maart 2011 - 13:13

1026

1

285



Hoofdstuk 9: Purrloin! Hyper active training!!

Thomas, Max, Nynke en Marla liepen door een groot bos, opweg naar Nacrene City, waar Thomas zijn volgende badge wil halen. ''Ik moet Purrloin wat training geven, wil iemand vechten?'' vroeg Max ineens.
''Ik wel, Munna moet ook nog wat doen!'' riep Marla met een lach, Max moest lachen en ze liepen naar een groot grasveld, waar je perfect kon vechten. ''Munna, zet hem op!'' riep Marla, terwijl Munna's Pokéball door de lucht vloog. Ook Max gooide draaiend zijn Pokéball in de lucht, waar Purrloin uit kwam. ''Purrloin, scratch!'' riep Max, Purrloin sprong elegant naar Munna, en krabte haar met haar scherpe klauwen. ''Munna, Psybeam!'' riep Marla, Munna schoot een aantal roze stralen naar Purrloin, die Purrloin elegant en makkelijk ontweek. ''Purrloin, Hyper beam!'' riep Max, alle kinderen schrokken er van. ''Mrr..eow??'' vroeg Purrloin, met een moeilijk gezicht.
''Probeer eens een Hyper beam! Open je bek en schiet een energie straal!'' riep Max, Purrloin besloot het te proberen, maar er kwam niets. ''Munna, Hypnosis!'' riep Marla, Munna geeuwde, haar ogen begonnen te gloeien, en Purrloin viel rustig in slaap. ''Purrloin, wakker worden!'' riep Max in paniek, maar er gebeurde niets. ''Munna, maak het af met Tackle!'' riep Marla, Munna knalde tegen Purrloin aan, die gewond op de grond lag. Max werd kwaad, hij kon er even niet tegen dat Purrloin zwak was, Purrloin zag hoeveel moeite Max ermee had, en werd ook verdrietig. Tranen kwamen bij Purrloin in de ogen, en huilend rende ze weg. ''Kom terug, Purrloin!'' riep Max, maar het was al te laat, Purrloin was weg. ''We moeten haar vinden! Kom, we gebruiken alle Pokémon!'' riep Max.
''Klinkt goed! Nu, Oshawott en Pidove!'' riep Thomas, de twee Pokémon kwamen uit hun Pokéball, en gingen naar Thomas toe. ''Ik kies jullie, Servine en Blitzle!'' riep Nynke, nu kwamen ook Servine en Blitzle uit hun Pokéball.
''Salam! Fallah!'' riep Marla, Fallah kwam uit haar Pokéball en ging naast Munna staan. ''Tepig, jij ook!'' riep Max, nu was Tepig er ook, alle Pokémon waren klaar om Purrloin te zoeken, ze begonnen meteen.

Ondertussen..
Purrloin was nu een heel stuk verwijderd van Max, ze moest nog steeds huilen en was verdrietig omdat ze zo zwak was. Ze had honger, ze zag een struik met wat Oran bessen, en liep er naar toe. Ze haalde een paar bessen van de struik, en begon ze op te eten. Dit was geen goed idee, ineens kwam er een duistere schaduw uit de bossen, het was enorm. Het leek op een aap, een rode aap. Het was een Simisear, en het was pissig want de bessen waren blijkbaar van hem. De Simisear schoot een krachtige vuur aanval naar Purrloin, een Flame Burst, Purrloin ontweek het nog net. Purrloin werd kwaad, en wist niet wat ze deed, ze opende haar bek en schoot een krachtige, rode straal naar de Simisear, ze deed een Hyper Beam! Simisear knalde tegen een boom, maar stond weer op, Purrloin moest even rusten na het gebruiken van zo een krachtige aanval, en lag op de grond. Op dat moment kwamen er nog meer Simisear aan, het waren er wel drie, allemaal hadden ze het gericht op Purrloin, die hulpeloos op de grond lag, het leek over te zijn voor Purrloin. Één van de Simisear maakte een vuist, en wou Purrloin rammen, maar ineens werd zijn vuist tegen gehouden, door een groene liaan, de Simisear keek achter zich en zag Nynke's Servine, die net op tijd was om Purrloin te redden. Servine sprong van de tak af, en sprong voor Purrloin om haar te beschermen. Vlak daarna kwamen ook Blitzle, Tepig, Oshawott, Pidove, Munna en Fallah om Purrloin te beschermen. Één van de Simisear schoot een Flame Burst naar de Pokémon, Pidove maakte snel een salto in de lucht, en blokeerde de vuur aanval door een Air Cutter af te vuren. Een andere Simisear deed ook een Flame burst, die Tepig tegen hield door een krachtige Ember te gebruiken. Alweer schoot een Simisear een Flame burst naar de Pokémon, deze keer hield Oshawott het tegen door een Razor Shell te doen, recht op de vlammen. Een Simisear sprong in de lucht, en wou Oshawott pletten, Oshawott werd snel aan de kant gesleept, door een Vine whip van Servine. ''Blitzle, doe Thunderbolt!'' riep Nynke, die samen met de andere kinderen aan kwam rennen. Blitzle schoot een Thunderbolt naar alle Simisear, die geraakt werden en niet meer verder konden vechten, Purrloin schoot nog een halve Hyper beam naar de Simisear, die niet helemaal lukte want Purrloin kon de aanval nog niet goed gebruiken, de Simisear rende allemaal weg, en Max knuffelde Purrloin. ''Niet verdrietig zijn, Purrloin. Je bent super sterk! Je hebt net wel even bijna een Hyper beam gedaan, laten we tegen iemand vechten om te trainen!'' riep Max.
''Ik wil wel vechten!'' riep Thomas blij.
''Ik ook, hoor!'' riep Marla.
''Maar ik wil ook vechten, hoor!'' riep Nynke.
''Dan doen we een dubbel gevecht, ik en Marla tegen Thomas en Nynke!'' riep Max, de kinderen waren het eens en waren klaar voor het gevecht. Nynke besloot te vechten met Servine, en Thomas met Pidove. Max vocht natuurlijk met Purrloin, en Marla met Fallah.


''Pidove, begin met Air Cutter op Purrloin!'' riep Thomas, Pidove maakte een salto in de lucht, klapte met haar vleugels en stuurde een Air Cutter op Purrloin af, die het met gemak ontweek en in de lucht sprong. ''Purrloin, Scratch op Pidove!'' riep Max, Purrloin was al dichtbij dus raakte Pidove met haar scherpe klauwen. ''Servine, Leaf blade op Fallah!'' riep Nynke, Servine kwam op Fallah af, gaf haar een aantal flinke klappen met haar gloeiende staart, waardoor Fallah niet verder meer kon vechten. ''Purrloin, doe snel Scratch op Pidove!'' riep Max, Purrloin kwam op Pidove af, en krabte haar meerdere keren met haar scherpe klauwen, waardoor Pidove op de grond viel, en niet verder meer kon vechten. ''Servine, Vine whip!'' riep Nynke, Purrloin ontweek de Vine Whip en sprong in de lucht. ''Hyper beam!'' riep Max, Purrloin probeerde een Hyper beam te doen, maar het lukte niet. ''Doe nu snel Scratch!'' Purrloin krabte Servine, die gewond op de grond viel, Purrloin had gewonnen. De vrienden gingen verder op avontuur, om de Unova regio te veroveren.


Reacties:


pikafan10
pikafan10 zei op 14 mei 2011 - 21:02:
Coole Episode
ik dacht dat ik hem al had gelezen
maar alsnog een coole episode ondanks de héle late reactie