Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » A Jonas Story (pauze) » Tickets

A Jonas Story (pauze)

29 maart 2011 - 17:27

458

2

326



Tickets

Ik had 1 mail ontvangen en ik geloofde mijn ogen niet!
Jana had stiekem aan de wedstrijd meegedaan en had deze gewonnen! maar ze had niet voor haar meegedaan, want ze kende the Jonas Brothers nauwelijks, nee ze had voor ons meegedaan! Ze zei dat ze morgen de Meet & Greets kwam brengen. Ik begon te schreeuwen van geluk, ik kon het gewoon niet geloven! binnen 1 week sta ik oog in oog met Joe Jonas !!! zo vlug als ik kon schreef ik een mail terug met wel 1000 keer bedankt, ik wist niet goed hoe ik haar kon bedanken. Maar ze zal het niet snel vergeten. Ik belde meteen naar Annelies die direct begon te schreeuwen. ze zei dat ze Jana zou stalken met bedankjes enal en ik zei dat ik mee ging doen. dat kon nogal grappig worden, als je weet dat Jana daar absoluut niet tegen kon.

De volgende dag kwam Jana als beloofd rond 1uur naar mijn huis, Annelies was er al en toen de bel ging stormde we naar de deur en gaven Jana een dikke knuffel. ze zei dat het geen moeite was en ze toonde trots de pasjes die ze vandaag in haar brievenbus had gekregen. We bedankten haar nog een paar keer en ze begon bijna te blozen, ze zei dat het super graag gedaan was en dat ze had meegedaan om van ons gezaag af te zijn! Jana, daar kon je altijd mee lachen. Annelies en ik kende haar van school, we zaten altijd met haar in de klas en ze wilde voor iedereen goed doen. En zodra dat wij haar verteld hadden, dat de Jonas Brothers naar België kwamen en Annelies en ik dus flipte zei ze dat ze graag met ons mee zou komen. Daardoor werden wij drie eigenlijk beste vriendinnen, ze had speciaal voor ons meegedaan voor de meet & greets omdat ze iets wilde terug doen, wij hadden namelijk haar ouders overhaalt om naar het concert te gaan en omdat Jana super mooie verhalen kan schrijven heeft ze dus meegedaan in onze naam! "en wil je ze dan echt niet zelf ontmoeten", vroeg Annelies wat later. "Ja, natuurlijk maar ik had maar twee tickets en jullie zijn meer fan van hen dan ik dus gun ik het jullie ten volste!" zei Jana. "Dat hoefde je echt niet te doen voor ons, je bent echt veel te lief!" zei ik nog steeds flippend!

Die namiddag was helemaal in het teken van het concert. we zongen alle liedjes mee, ook al konden we niet zingen, we bekeken al de films, en vertelde alles wat we wisten. Rond 6 uur gingen Annelies en Jana naar huis. en ik kon het nog steeds niet geloven dat binnen 6 dagen het concert al was!


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 18 aug 2013 - 18:05:
Stoer verhaal! Jij schrijft echt SUPAAH cool! xx


xAingeal
xAingeal zei op 28 maart 2011 - 18:38:
hahaha, hij is leuk, maar je moet wel een beetje op de spelling letten.

het is niet 'eght' maar 'echt'.
en 'wou' bestaat niet, het is 'wilde'.

maar de manier waarop je schrijft is heel grappig, het is superleeuuuk!

& je moet nu niét denken dat ik een zeur ben, want ik heb het gevoel dat ik het wel ben.
trek het je niét té veel aan hé?
schrijven doe je super! <3

xkussssje. <3