Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Broederliefde [TC] 18+ » [Part 2]

Broederliefde [TC] 18+

28 maart 2011 - 9:22

1666

0

474



[Part 2]

[POV Tom]

Zo, dat is eruit. Bill is verliefd op mij en ik voel meer voor hem. Ik weet niet waarom, maar ik moest hem zoenen. Spijt heb ik niet. Ik heb nog nooit zo’n lekkere tongsessie met iemand gehad. Bij Bill voelde ik ook iets wat ik nog nooit heb gevoeld. Vlinders in mijn buik. Volgens mij ben ik nog nooit zo verliefd geweest en Bill zoent nog beter dan in mijn dromen. Een tevreden glimlach speelt er om onze gezichten. We nemen even een kort moment om alles te laten bezinken. “Hoe gaan we nu verder Tom?”¯ Bill’s vraag komt nogal onverwacht bij mij aan. “Geen idee Bill, ik weet alleen dat we dit geheim moeten houden.”¯
“Ja, Tom, niemand.. maar dan ook niemand mag dit weten. Zelfs mama niet.”¯
Ik snap eigenlijk niet waar Bill zich druk om maakt, wij houden dit geheim en ook al zouden mensen dit te weten komen.. We willen het allebei toch?
“Ik weet het Bill.”¯ Antwoord ik op zijn vraag.
Bill legt zijn hoofd op mijn schouder. Ik strijk door zijn haar. Oké, ik riep in interviews altijd het hardst dat Bill’s stijl me niet beviel maar nu ik echt goed kijk.. Het is behoorlijk sexy.. Bill kijkt schuin omhoog. Ik zie een glinstering in zijn ogen. Hij is zo lief. Bill komt iets omhoog en ik maak van de gelegenheid gebruik om hem te zoenen. Bill’s piercing maakt het geheel nog lekkerder. Als Bill even stopt, gaat ie met zijn mond naar mijn nek. Waar ik op hoopte gebeurd. Bill vind met zijn mond dat ene plekje in mijn hals waar ik zo graag gezoend wil worden. Bill zuigt zich vast wat mij een ontzettend kriebelend gevoel geeft. Ook voel ik dat er bij mij beneden iets begint te groeien. Ergens hoop ik dat Bill het ziet, ik ben namelijk benieuwd wat hij dan gaat doen, maar aan de andere kant, Bill is nog behoorlijk onervaren. Als Bill zijn mond uit mijn hals haalt kijkt ie me weer eens glimlachend aan. “Ik ben benieuwd wat je mama gaat vertellen broer.”¯
“Ik heb al zo’n idee..”¯ antwoord ik lachend. Oké, ik heb nog totaal geen idee, maar dat boeit niet toch?
Bill draagt meestal behoorlijk strakke shirts en nu dus ook weer. Zijn tattoo steekt er een beetje onderuit en ik strijk er met mijn vingers overheen. Ik laat vervolgens mijn hand onder Bill’s shirt glijden. Als ik met mijn vingers over Bill’s tepels ga fluistert Bill zachtjes mijn naam. Ook merk ik op dat er ook beneden bij hem iets begint te groeien. Maar ik durf niets te doen. Ik ben bang dat Bill het niet wil of zo en ik wil hem verder nergens toe dwingen. Oké, eigenlijk ben ik ook wel erg opgewonden maar toch, ik wil mijn eigen gedachten wel opzij zetten voor mijn lieve, kleine, leuke, knappe, sexy broertje.


[POV Bill]

Tom strijkt met zijn vingers over mijn tepels. Beneden begint er bij mij ook iets te groeien. Bij Tom was dat ook gebeurd maar goed, eigenlijk wil ik wel verder gaan, maar ik ben bang dat ik iets verkeerd doe of zo. Gelukkig doet Tom er verder ook niks mee dan kan ik tenminste nog lezen of bedenken hoe alles moet. Alhoewel, in de praktijk leer je natuurlijk het beste
Ach, aangezien we nu weten wat we voor elkaar voelen komt er vast ooit nog wel een moment waarop we ‘iets leuks’ samen kunnen èn gaan doen.
Tom kijkt me glimlachend aan en laat zijn handen op mijn borstkas rusten. “Alles gebeurd wanneer jij er klaar voor bent.”¯ Ik knik en Tom haalt zijn handen van mijn lichaam af. Hij tilt met zijn duim en wijsvinger mijn gezicht iets op en hij zet zijn lippen op mijn mond. Als ik zijn tong voel, open ik mijn mond gewillig. We tongen een tijdje totdat ik me bedenk dat we eigenlijk nog wel iets moeten gaan eten. Ik haal mijn tong uit Tom’s mond en vervolgens mijn lippen van de zijne. “Hmmm.. Nu al?”¯ Tom trekt een pruillipje. “Sorry lievie, maar eigenlijk heb ik wel zin in food.”¯ Tom knikt. “Sorry, maar voor het eerst in mijn leven heb ik geen zin in pizza.”¯ Hmmm. Ik bedenk me dat ik zelf ook wel iets in elkaar kan frutselen. Ik sta op. “Lieve Bill, wat ga je doen.?”¯ Vraagt Tom nieuwsgierig. Ik druk een kus op zijn dreads. “Zie je straks wel Tommie, wacht hier maar.”¯
In de keuken aangekomen heb ik geen flauw idee wat ik moet maken. Ik ben ook niet zo goed in 3-gangen menu’s of zo dus besluit ik maar om simpelweg spaghetti te maken. Ik zoek naar spaghetti, gehakt, spaghettisaus en uien. Als ik het uiteindelijk allemaal bij elkaar heb zet ik water op. Als dat kookt doe ik de spaghetti erin en met de rest van de ingrediënten doe ik eigenlijk maar wat ik denk dat je ermee moet doen. Gewoon hopen dat het goed komt. Ik snijdt de uien alleen nog even in ringen waarvan mijn ogen nogal beginnen te tranen. Gelukkig is mijn mascara waterproof.
Ik pak uit de kast twee borden maar ik bedenk me dat Tom en ik ook wel uit één bord kunnen eten. Eén bord zet ik dus weer terug. Ik pak wel twee vorken zodat we elkaar kunnen voeren. Als de spaghetti, en de saus met de balletjes en de uien klaar is, roer ik het geheel door elkaar en leg het op een bord. Ik besluit om het even voor te proeven want ik wil natuurlijk niet voor Tom voor schut staan. Hmm.. smaakt goed, al zeg ik het zelf. Als ik me omdraai zie ik Tom glimlachend in de deuropening staan. “Het ziet er sexy uit als je kookt.”¯ Ik por Tom in zijn zij en loop met het bord naar de woonkamer. Tom ploft vrijwel meteen naast me neer en prikt met zijn vork wat spaghetti van het bord. Ditzelfde doe ik ook. Ik houdt mijn vork voor Tom’s mond. Als Tom zijn mond opent, voer ik hem de spaghetti. Als Tom het heeft doorgeslikt zegt hij: “Ik genoot al van het uitzicht toen je kookte Bill, maar ik geniet ook van je kookkunsten, hmm.. smaakt goed.”¯ Ik open ondertussen mijn mond voor Tom’s vork en proef vervolgens weer mijn eigen kookkunsten.


[POV Tom]

Bill is naar de keuken. Ik weet dat hij iets probeert te koken. Ik ben benieuwd wat het wordt. Ik sta op van de bank en loop zachtjes naar de keuken. Daar is Bill net bezig een bord terug te zetten in de kast. Daarna pakt hij twee vorken en vervolgens loopt hij weer naar het gasstel om van het eten te proeven. Zo te zien vind hij het lekker. Het ziet er behoorlijk sexy uit zoals Bill bezig is in de keuken. Als Bill alles op een bord heeft gelegd draait hij zich om om naar de woonkamer te lopen. Ik besluit maar meteen te vertellen dat ik net van mijn uitzicht genoot. “Het ziet er sexy uit als je kookt.”¯ Bill port me in mijn zij en loopt door naar de woonkamer. Ik volg hem maar meteen en plof naast hem neer. Ik pak een vork, hetzelfde als wat Bill doet. Bill houdt me een vork spaghetti voor en ik open mijn mond. Het smaakt echt goed. Ik weet niet wat het is maar nu ik zo samen ben met Bill, mijn Bill ben ik opeens erg complimenteus. “Ik genoot al van het uitzicht toen je kookte Bill, maar ik geniet ook van je kookkunsten, hmm.. smaakt goed.”¯ Bill vind het blijkbaar een lief compliment en vervolgens voer ik Bill. Zo voeren we elkaar om en om. Als Bill weer spaghetti in zijn mond heeft en de helft uit zijn mond hangt denk ik aan een verhaaltje wat we allebei vroeger erg leuk vonden: Lady en de Vagebond. Daarin hadden ze beiden dezelfde spaghettisliert in de mond. (Eigenlijk bek, het waren twee honden). Ik ga met mijn tong over Bill’s kin en neem de spaghettislierten ook in mijn mond. Als ik eraan zuig merk ik dat Bill dat ook doet.
Niet veel later zijn we dan ook alweer verwikkeld in een heerlijke tongzoen. Als we daar dan ook weer mee stoppen sta ik op om de pannen en borden in de vaarwasser te zetten. In de keuken open in de vaatwasser en zet de borden erin. Op de één of andere manier krijg ik de pannen er niet goed in. Ik sla er een keer tegen aan, hopend dat het dan wel gaat lukken. Als het dan nog niet lukt begin ik eigenlijk mijn geduld wel een beetje te verliezen. “Lukt het niet Schatz?”¯ Als ik me omdraai zie ik Bill staan die zich vasthoudt aan de deurpost om niet om te vallen van het lachen. “Hmm.. Help me liever!”¯ schreeuw ik half kwaad. Bill loopt naar de vaatwasser toe, schuift één of ander extra ding uit en dan past alles opeens wel. “Ziezo broer, zo moet dat.”¯ Ik kijk Bill nog steeds half kwaad aan. Niet dat ik kwaad ben, maar gewoon voor de gein. “Ik zou maar maken dat je wegkomt broertje.”¯ Bill zet het op een lopen en rent de trap op. Hij rent mijn slaapkamer in en jumpt over mijn bed. Dan rent hij mijn badkamer in, rent als een malloot een rondje door de douche, komt weer tevoorschijn en uiteindelijk grijp ik hem op mijn bed om hem daar de kieteldood te geven. “Ahhhhhh! Nee Tom! Hihi… haha… Tom…!”¯ Bij Bill springen tranen in de ogen van het lachen. Die gast mag blij zijn dat zijn make-up waterproof is. “Tom hou alsjeblieft ohop!”¯ Hmmm… Dan krijg ik een idee. “Ik weet wel iets anders broertje.”¯ Ik zet mijn lippen in zijn nek en zuig me daar vast. In mijn eigen nek staat ook een zuigvlek van Bill. Ik kan gewoon zeggen dat één van mijn nachtelijke avontuurtjes dat gedaan heeft, maar Bill..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.