Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » A Jonas Story (pauze) » De Schok

A Jonas Story (pauze)

2 april 2011 - 21:13

647

1

339



De Schok

mmm ik kon geen betere tittel verzinnen xD suggesties? x

Woensdag:
Jana en ik zaten op de kamer van Annelies, zoals gewoonlijk waren we naar Jonas Brothers liedjes aan het luisteren, deze keer was het Inseparable, een van mijn favorieten. Ik had het dan ook zelf opgezet omdat wij om de beurt een liedje gingen opzoeken, het moest niet van hun zijn maar tot nu toe is er nog geen enkel ander liedje geweest dan JB. Toen het liedje gedaan was besloten we naar de site van hun te gaan en wat daar stond konden we niet geloven!!
Om er zeker van te zijn dat het echt was gingen we ook naar de twitter van Nick kijken en zoals we al dachten stond daar juist het zelfde op...
Nick was ziek, hij had buikgriep het concert van België en Duitsland is geannuleerd!!
We konden onze ogen niet geloven en belde direct naar de infomensen van het sportpaleis waar het concert zou doorgaan. Daar zeiden ze inderdaad dat het concert niet doorgaat en dan het geld gestort zou worden. Dit was te erg!
Een paar minuten geleden was ik nog zo blij dat ik binnen 3 dagen oog in oog zouden staan met Joe en nu is het concert afgelast! Hoe erg kon het zijn?
Ik moest bijna wenen, maar natuurlijk was dit wel te verstaan, dacht ik in mijn eigen. Heel mijn leven heb ik naar deze dag uitgekeken en nu is het geannuleerd. Jana en Annelies waren ook droevig met dit nieuws.

Na een tijdje besloten we om er niet langer meer over in te zitten en bedachten we een plan: We gingen Joe stalken op twitter. Niet dat het veel uit hield maar misschien dat hij het toch zag, dus dat deden we dan ook. Ik was de enige met een twitter account dus mijn profiel moest maar opgeofferd worden. We schreven wel 50 keer hetzelfde.
"Wanneer komen jullie nu naar België? Wij hebben Jonas nodig." we deden dit zoveel omdat Joe zoveel tweets kreeg dat hij waarschijnlijk alleen maar de bovenste las.

En wat er toen gebeurde, hadden we alle drie niet gedacht. De échte Joe Jonas zei dat hij het heel spijtig vond, maar dat hij het goed maakte door mij te volgen!!!
En hij had het ook goed gemaakt hij stuurde namelijk een bericht met wel 1000 keer sorry, maar dat het niet zijn schuld was en dat Nick echt ziek is, hij zou doodgraag naar België komen om samen met zijn broers een super goed concert te geven en dat hij er heel erg naar uit keek om de Belgische frietjes en wafels te eten. "OMJ, meent die dat nu serieus? volgt hij jou nu echt of droom ik dit nu?" vroeg Annelies verward. Ik zelf kon niets meer zeggen, wat 10 minuten nog de ergste dag van mijn leven bleek te zijn, was het nu toch wel weer één van de beste!
Ik typte zo vlug als ik kon een bericht naar Joe om te zeggen, dat als hij naar België komt, dat zij wafels en frietjes en alle dingen die hij graag at, voor hem gingen maken. ik typte er ook nog vlug bij dat we hem normaal zaterdag konden ontmoeten, omdat ze een Meet&Greets gewonnen hadden, maar dat het nu niet door kon gaan en dat ze dat heel erg spijtig vond.
Een paar minuten later kregen we al een berichtje terug. Er stond in dat als, hij naar België komt, hij haar en haar vriendinnen wilde ontmoeten, maar dat hij nog niet wist wanneer dat ging zijn.
Zo praten ze nog een tijdje todat hij weg moest. Intussen had ze al 500 meer volgers dan voor het gesprek met Joe, haar dag kon niet meer stuk en het rare van al was dat wanneer ze met Joe aan het praten was het niet meer leek alsof hij een superster was, het leek meer of ze aan het praten was met een vriend.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 18 aug 2013 - 18:08:
KusKusxx