Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Harry Potter and the Moongirl. (VERNIEUWD) » Zwadderich, Carlo & Draco..

Harry Potter and the Moongirl. (VERNIEUWD)

2 april 2011 - 21:17

990

1

284



Zwadderich, Carlo & Draco..

Draco tegen de Rooie, Draco tegen Potter, Draco tegen de knappe Carlo.

Starende blikken, te veel starende blikken. Zo veel was ik totaal niet gewend. Nog nooit was ik het middelpunt op een plaats waar veel jongeren zich bevonden. Zouden deze jonge wezens een bepaalde reden hebben? Zouden ze iedereen op deze manier aanstaren? Het staren werd me na een aantal minuten te veel en snel sloeg ik mijn ogen neer terwijl ik naar een plek wandelde.
Een plek, een lege plaats voor 4 personen! Lekker veel ruimte en zo kon ik mijn gedachtens op een rijtje zetten. Daar zou ik eens gaan zitten.
Nog voordat ik mijn stap richting de stoelen zette stond er in eens een blonde jongen tegenover mij. Nou ja, wit of blond. Maakte dat uit?
'Hallo, daar..' Zei hij en ik vond zijn grijns er maar gemeen uit zien. 'Hallo?' Zei ik maar om niet arrogant over te komen. De jongen hief zijn kin op. 'En jij bent?' Nu moest ik na denken.. In de Toverwereld dachten ze waarschijnlijk nog dat ik Jemellia heette, dat zei de uil over het ministerie. Als ik nu Brittany Cowheart zou zeggen, wat zou er dan gebeuren? Nee, beter niet.
'Komt er nog wat van?' Vroeg de jongen en zijn grijns verdween. Oh, ik was weer op aarde. 'Oh uhm, ja, ik heet Jemellia Brown.' De jongen trok een wenkbrauw op. Oh, shit, ik had mijn achternaam er gewoon bij gezegd. Straks dacht hij dat ik stoer deed met mijn naam..
'Ok, jij bent nieuw dus. Ik ben Draco. Draco Malfidus.' Hij hield zijn hand voor me. Naar de hand bleef ik kijken. Schudden! Schudden Jemiel. Snel schudde ik zijn hand. Zijn blik viel op onze handen. Hij bekeek de maan. 'Wat is dat?' 'Tattoo.' 'Hmm. Al enig idee bij wat voor afdeling je moet?' 'Afdeling?' De Draco keek me met grote niet begrijpende ogen aan en bekeek me toen van top tot teen. 'Jij bent echt nieuw hé?' Knikkend keek ik hem aan. Hij lachte.
'Ik hoop maar voor je dat je bij Zwadderich hoort, dan kunnen we verder met elkaar als je begrijpt wat ik bedoel?' Verbaast keek ik hem aan. 'Ik snap je niet..' Er kwam een jongen naast Draco staan. Hij was lang en was onweerstaanbaar om het zo maar even uit te drukken. 'Malfidus bedoeld dat als je bijvoorbeeld bij Griffoendor zou horen, dat hij je dan niet zou mogen.' Draco keek opzij en keek de jongen woest in zijn ogen aan. 'Dí¡nk je Kannewasser.' Was het niet onbeleefd? Al die achternamen?
'Geen probleem Malfidus.' Zei de Kannewasser met een charmante glimlach. Hij keek me aan, nog steeds met een grote mooie glimlach. 'Carlo.' 'Bri.. Jemellia.' 'Wauw.'
Carlo had iets, iets wat me tot hem aan trok. Hij leek veel ouder dan hij was. Het viel mij op dat Draco hem erg kwaadaardig aankeek. 'Het is maar beter als ik maar weg ga, toch Zwadderaars?' Vroeg Carlo terwijl zijn handen in zijn zakken verdwenen. Mijn ogen rolden naar het groepje van Draco. Ze gaven Carlo geen antwoord. Een helse blik ging door hun ogen. 'Ja, ga maar. Kannewasser.' Zei Draco kalm. Carlo keerde het groepje van Draco de rug toe en ging ergens anders zitten. Nee, het magische gevoel verdween net zoals dat Carlo van plek veranderde. Net was hij nog geen halve meter van mij verwijderd en nu bijna 5 meter.. Nee, snel zette ik hem uit mijn hoofd. Zijn naam kende ik pas sinds een paar minuten!
'Weet je waar je niet mee om mag gaan?' Plotseling stond Draco weer voor me. Weer grijnzend. 'Nou?' Vroeg ik terwijl ik mijn wenkbrauw ophief. Draco's vinger wees een richting op. Zuchtend volgde ik zijn vinger wat uitkwam op 3 leerlingen. Een meisje met krullen, een jongen met rode haren en een jongen met een bril. Wat was er mis met ze? Vragend keek ik Draco aan nadat ik de 3 leerlingen had bestudeerd.
'Waarom?' Vroeg ik. 'Waarom? Waarom zeg je? Hallo, wat denk je als je die rooie ziet?' Nou, dat was aardig zeg! Hmm, wat dacht ik bij het zien van deze jongen? Mijn blik liet ik weer naar de 3 leerlingen glijden. De "rooie" was aan het praten tegen het meisje. Het meisje had haar hoofd achter een boek verstopt dus leek het alsof hij tegen de wand aan het praten was. De ander met de bril zat er maar stil bij. Alsof hij in zijn gedachtens verdronken was.
'Jemellia?' 'Uhm, uhm. Ja, normaal. Denk ik?' Draco's ogen vielen nog erger open dan ze al waren. 'Normaal?! Kijk wat hij aan heeft!' 'Het Zweinstein Mantel, wat jij ook draagt? Wat ik ook draag..' 'Nee! Ik zou nooit van mijn leven met een Griffoendor Mantel rondlopen! Dan wil ik nog liever door Volde..' De jongen met het brilletje keek gelijk op. Een kwade blik op zijn gezicht gerust.
'Wí¡t wil je nog liever door Voldemort, Malfidus?' Het rolde uit zijn mond. Iedereen keek zijn richting op. Nu keek het meisje met de krullen ook op uit haar boek. 'Harry!' Riep ze uit. 'Hoe durf je zijn naam uit te spreken, Potter!?' Hoorde ik een ander roepen. Draco begon te lachen. 'Ohja, ohja.. Hij was de moordenaar van je ouders om het zo maar even te zeggen. He, ja toch, Potter?' Draco begon te lachen en de dikke jongen naast Draco, Korzel of Kwast, riep: 'Gebruik je tong maar lekker voor iets anders Potter! Niet voor de Heer van het Duister! Ga maar.. Uhm, met slangen praten!' De Potter keek boos omlaag.
Draco richtte zich weer naar mij. 'Kijk, daarom wil ik niet dat je met ze praat.' 'Zijn ouders zijn dood? Daar praat je toch niet zomaar over Draco!' Het was voor het eerst dat ik zijn naam genoemd had. Draco gaf geen antwoord. Integendeel, hij lachte. 'Ah joh, De Heer van het Duister wist wel wat hij gedaan had.' 'Wie is dat?' Nu keek de Korzel of Kwast mij verbaast aan. Precies op dezelfde manier als Draco. 'Weet je niet..?' 'Nee?' Wie was dat?'


Reacties:


irish98
irish98 zei op 3 april 2011 - 9:53:
Moooii i love this story and i love Carlo