Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » A Jonas Story (pauze) » Het ziekegeval

A Jonas Story (pauze)

5 april 2011 - 21:46

747

3

418



Het ziekegeval

srry da het wa lang geleden is, maar het waren examens ;( maar ik heb wel een beetje inspiratie over dus ..

door de ogen van Joe:

Daar zit ik dan, op het bed van Nick, hij is de hele namiddag zijn bed nog niet uit geweest, ik maak me wel zorgen over hem, hoe hij daar lag, helemaal uitgeput en zijn stem klinkt zo hees! Hij zei dat hij veel te veel pijn heeft en dat hij wilde rusten, zodat ze morgen het concert kunnen geven, maar de volgende dag is Nick er erger aan toe dan gisteren. Papa besloot dan ook meteen om de dokter te laten komen en het concert af te lassen. Nick wilde protesteren, maar hij zag in dat het misschien het beste is. Hij voelt zich schuldig tegenover de fans, het concert is helemaal uitverkocht, maar als hij het concert deed en er was iets mis met zijn stem, zouden de fans teleurgestelder zijn en dat wilde hij niet, dus hier zitten we dan. De dokter was juist langsgekomen en zei dat Nick tot volgende week moet rusten, dat betekende dat ze de concerten voor België en Duitsland moeten afzeggen.
België de stad van de wafels en frietjes, ik kan het niet geloven. Ik wilde hier zo graag naar toe, al mijn vrienden zeiden dat het er prachtig is en dat het eten er zo lekker is, ik was zo blij wanneer de tourmanager zeiden dat we naar België gingen!
"Joe, het spijt me zo hard, ik weet hoe graag je naar België wil, maar ik beloof je, als ik beter ben, gaan we naar daar!" zei Nick zachtjes.
"Rust maar goed uit Broer, ik hoop dat je snel beter bent, je bent de beste!" en toen viel Nick in slaap. Kevin, pap en ik gaan zijn kamer uit en pap besloot om op de site het nieuws aan te kondigen van de afgelaste concerten. Kevin besloot om samen met Danielle, zijn vrouw, New York in te trekken ( daar waren we momenteel). Ik zit in mijn kamer wat te lezen, toen het boek uit is, besloot ik om mijn twitter status bij te werken. Ik schreef dat ik het jammer vind van Duitsland en België, maar dat Nick echt ziek is. Natuurlijk waren er al veel reacties op gekomen, ik besloot om ze allemaal te lezen, omdat ik niets beters te doen had.

Een meisje bleef maar heel de tijd hetzelfde zeggen, ik besloot om haar een beetje op te vrolijken, ik besloot om haar te antwoorden en haar voor 1 dag te volgen. Ik hoop dat ze daar wat vrolijker van zou worden.
Zoals ik al dacht was ze super blij en dat maakte mij dan weer blij. Ik besloot om haar een berichtje te sturen en direct stuurde ze terug.
Zo beginnen we te praten en het is een leuk meisje, ze drong zichzelf niet op en vertelde dat ze Meet&Greets heeft gewonnen voor het concert van zaterdag. Ik vond het spijtig en beloofde haar, dat wanneer we naar België gingen, dat we haar zullen ontmoeten. En in het grond van mijn hart hoop ik dat ik haar ooit zal ontmoeten. Ik besloot om haar niet te unfollowen, zodat ik haar beter kon leren kennen.

Zo praaten we nog een uurtje, daarna riep pap dat we gingen eten, ik zei dat ik moest gaan en ze zei nog bye. Het was leuk om met haar te praten en ik voelde me zelf ook al wat beter.

Tijdens het eten was iedereen veel stiller dan normaal. Nick was er niet bij, omdat hij geen honger had en Kevin en Danielle smste dat ze iets gingen eten in New York. Frankie begint te praten over zijn spel dat hij net gekregen had en dat hij blijkbaar aan het winnen is. Ik luisterde er niet echt naar, ik knikte op de juiste ogenblikken, maar mijn gedachten bleven maar bij dat meisje van twitter. Babs noemde ze en vroeg of laat zou hij haar ontmoeten, ze had iets speciaals, als andere fans met hem zouden praten, zeiden ze heel de tijd I Love You en begonnen ze hun hele leven te vertellen, maar zij niet. Ze luisterde echt naar mij.
Na het eten ging ik nog even bij Nick langs om te vragen hoe hij zich voelt, zoals verwacht voelt hij zich rotslecht en voelt hij zich schuldig omdat hij de concerten heeft moeten afzeggen, ik stelde hem gerust dat het allemaal in orde zou komen en we praaten nog een beetje daarna ging hij slapen en ging ik wat tv kijken totdat ik besloot om ook te slapen.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 18 aug 2013 - 18:12:
Echt cool verhaal! Hoe kan je zoww goed schrijven?!!?? Je bent een kei in schrijven! Ik ... Ik like this story! xx


Cullengirl
Cullengirl zei op 10 april 2011 - 10:50:
I like it! <3

Snel verderr! <3

Mag ik melding?


xAingeal
xAingeal zei op 6 april 2011 - 7:31:
Geweldig!
In één woord super!