Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » [VicTORious] Puppets and Cupcakes » Proloog: Er was eens....

[VicTORious] Puppets and Cupcakes

10 april 2011 - 9:35

595

1

260



Proloog: Er was eens....

Oké, ik ga hier gewoon mee beginnen. Kijken of er wat van komt. :) En of jullie people Victorious leuk vinden. Alles is vanuit Robbie.

Er was eens een wanhopige jongen die te verlegen was om ook maar een fatsoenlijk gesprek met iemand te voeren, omdat hij toch alleen maar werd uitgescholden voor nerd. Hij droeg een pop met zich mee, overal waar hij ging, ging de pop mee. Ook al mocht de wanhopige jongen de pop niet, hij bleef er toch mee rondlopen. De pop zei alles wat de jongen niet durfde en was precies het tegenovergestelde van hem: grappig, flirterig en voor een pop toch redelijk knap. De wanhopige jongen ontmoette een meisje met knalrood haar en waarschijnlijk meerdere persoonlijkheidsstoornissen. Ze was snel beledigd, waar de pop van de jongen goed gebruik van maakte. Ook was het meisje met het rode haar snel afgeleid en snapte de clue van grappen niet, ook niet van haar eigen grappen. De wanhopige jongen begon het meisje steeds leuker te vinden, maar toen zoende hij met iemand die hij graag "Aap Vrouw" wil noemen. "Aap Vrouw" zoende de wanhopige jongen omdat het in een script stond, en de wanhopige jongen volgde haar als een puppy, omdat hij geloofde dat "Aap Vrouw" hem leuk vond. Het meisje met de persoonlijkheidsstoornissen en het rode haar was het daar niet mee eens, en om te bewijzen dat "Aap Vrouw" niet verliefd was op de wanhopige jongen, zoende ze hem. Daarna nodigde de verbaasde, wanhopige jongen het meisje uit om zijn ouders te ontmoetten en stikte het meisje bijna in een wortel.

Ja, mijn sprookje is gewoon zó ziek dat het interessant is. Dit was mijn leven kort samengevat. Nu denken jullie: Robbie, waarom niet meer? Mijn leven heeft gewoon niet veel inhoud. "Aap Vrouw" denkt nu dat ze het gaat maken in Hollywood en het meisje met het rode haar en de meerdere persoonlijkheidsstoornissen zit nog niet in een psychiater. Met dat eerste ben ik niet blij, met dat tweede wel. Want de wanhopige jongen met de pop is nu hopeloos verliefd op het meisje met het rode haar. En het meisje met het rode haar ook op de wanhopige jongen met de pop. Tenminste, zo heb ik gehoord. Jade, Beck, André en Tori beweren allemaal dat ik en Cat echt moeten gaan daten. Maar dat kí¡n gewoon niet. Ons sprookje is gewoon té raar. Rare sprookjes zorgen voor rare, korte relaties. Lieve, schattige sprookjes zorgen voor lange, lieve relaties. Kijk maar naar mijn vriend Beck en mijn niet-vriendin Jade:

De altijd knappe jongen stond weer op het schoolplein te kijken naar de gothic-chick die langsliep. Hij floot naar haar en zij rolde met haar ogen, terwijl iedereen kon zien dat ze hem diep vanbinnen het liefst wilde bespringen. Na een tijdje gaf de gothic-chick toe en zoende ze de altijd knappe jongen terwijl de wanhopige jongen met de pop zich snel uit de voeten maakte, omdat hij bang was dat de gothic-chick hem nog iets aan zou doen. De altijd knappe jongen en de gothic-chick hadden een relatie die vooral bestond uit jaloezie, maar toch konden ze van elkaar houden. Écht van elkaar houden. De wanhopige jongen met de pop kan het weten, hij kwam een keer de RV van de altijd knappe jongen binnen toen hij en zijn vriendinnetje verder gingen dan zoenen. Nu heeft de wanhopige jongen ook allemaal trauma's en later zal hij naar een psycholoog moeten, maar de altijd knappe jongen en de gothic-chick hebben nu al meer dan twee jaar verkering.

Merk je het verschil? Zo niet, dan moet jí­j je eens laten controleren op mentale stoornissen. Hoe leuk we elkaar ook vinden, met mij en Cat gaat het niet werken. Toch?


Reacties:


irish98
irish98 zei op 10 april 2011 - 19:27:
Wie is aapvrouw