Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Let it Be » H7 Ontmoeting

Let it Be

12 april 2011 - 16:11

215

2

204



H7 Ontmoeting

Lees de beschrijving van het verhaal even, er staat iets belangrijks in!

Maya's POV

'Hoe heb je hem nou ontmoet dan?' Was meteen de eerste vraag van Esmee. Die had ik kunnen verwachten. Hoe moet ik haar dat vertellen?

Ideetje! Met mijn gave natuurlijk.
Mijn gave is dat ik mijn herinneringen aan andere mensen kan laten zien in hun gedachten. Herinneringen, dus niet gedachten.

Esmee´s POV

Ik wachtte tot de beelden mijn gedachten binnensijpelden.

Opeens stond ik in een drukke winkelstraat. Ikwist niet wat ik aan het doen was of waarom ik daar stond. Opeens loopt een jongen langs. Hij lijkt op Andrew, alleen hij heeft geen rode ogen maar donkerbruine en zijn huid heeft geen ivoren ondertoon. Ik voel mijn lichaam (Of beter gezegd, dat van Maya.) naar hem toe gaan. Ik hoorde Maya´s stem vragen: ´Kun je mij vertellen waar ik de dichtstbijzijnde McDonald´s is?
Hij zei dat hij haar er wel naar toe zou brengen. Vlak voordat ze er waren trok Maya hem een steegje in en legde ze haar hand op zijn mond en zij:
´Wanneer je bij mij thuis bent leg ik je alles uit.´ Ze trok hem op haar rug en rende heel snel over de daken naar huis.

Toen vervaagden de beelden en kon ik weer gewoon nadenken.
´Wow.´Was het enige dat ik kon uitbrengen. Het bleef een tijdje stil terwijl ik mijn volgende vraag bedacht. ´Drinkt hij mensenbloed?´


Reacties:


bonita105
bonita105 zei op 12 april 2011 - 16:22:
snel verder


OtomeNina
OtomeNina zei op 12 april 2011 - 16:17:
Spannend Ik hoop dat je snel verder schrijft :p