Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » A Jonas Story (pauze) » Verdriet

A Jonas Story (pauze)

12 april 2011 - 19:38

961

2

366



Verdriet

Door De Ogen van Joe:

Ik werd wakker met veel gehoest van de kamer naast mij, Nick's Kamer, zoals de dokter had gezegd, ging hij vandaag afzien en als vandaag gedaan is, dat het beter gaat gaan. Ik besluit om op te staan en wat te eten. In de keuken zat mam het ontbijt te maken.
"Al zo vroeg wakker, Joe, dat zijn we niet van jou gewend " zei pap spottend.
"Nick, heeft mij wakker gemaakt en ik kan toch niet meer slapen, dus dan kom ik jullie een beetje vervelen."
"Wil je een omelet of een spiegelei?" vroeg mam. "Uhm... een omelet met spek" Ik ben verslaafd aan spek

Na een tijdje kwamen Kevin, Danielle en Frankie ook de keuken binnegelopen. Zoals gedacht kwam Nick niet opdagen, omdat hij geen honger had.

Na het eten gingen we met zijn allen naar de kamer van Nick. Hij zag er zo wit uit dat het niet meer normaal leek, ook mijn broers schrokken ervan. Hij hoest veel en heeft veel keelpijn.
"Hoe voel je je" vroeg mam
"Niet zo goed, Ik heb veel keelpijn en ik ben zo moe, maar ik kan niet slapen door het hoesten."
"Heb je al je pilletjes genomen?"
"Ja, de pilletjes die ik in de morgen moet nemen, heb ik al ingenomen. De pilletjes voor de middag neem ik om 1uur."
"Ok, we gaan je laten, rust maar veel uit en als je iets nodig hebt, dan zeg je het maar!" en we gingen de kamer uit.
Ik ging naar mijn kamer en keek mijn twitter na. Ik had een paar berichtjes, van Selena om te vragen of Nick nog ziek was. Van Jack, All Time Low, om beterschap te wensen voor Nick. En ging zo maar door, ik had ook een berichtje van Babs die ook beterschap wenste en om te vragen of Nick wel in orde was en om te vragen wanneer ze ongeveer naar België kwamen. Ik antwoordde dat hij zich heel slecht voelt, maar dat het normaal is en dat hij zich morgen al veel beter moet voelen en dat hij niet wist wanneer ze naar België kwamen, maar dat het nog voor nieuwjaar zal zijn, het was nu eind september. Ik hoopte maar dat ik deze belofte wel zou nakomen...

Door De Ogen Van Babs
Joe ging weg, maar ik had nog een berichtje gestuurd om te vragen hoe het mijn zijn broer was, daarna besloot ik om twitter af te sluiten. Annelies sloot de computer af en we gingen naar beneden om wat tv te kijken. Er was niet veel speciaals op, maar na dit programma was het music files en we hoopte dat het deze keer JB ging zijn.
We hadden pech het was geen JB, deze week was het Likin Park.
Rond 18u besloten Jana en ik om naar huis te vertrekken.
Toen ik thuis kwam, ging ik eten en wat tv kijken rond 22u besloot ik om te gaan slapen.

De volgende dag ging ik mijn twitter nakijken, Ik had een bericht van Joe die blijkbaar online is! Ik stuurde vlug een mail terug en een paar minuten later zei hij dat we beter via msn kunnen praten omdat zijn twitter raar doet, hij stuurde ook zijn msn door. Ik voegde hem meteen toe en na een tijdje kwam hij online en zei hij "hey"
Ik stuurde "ey, cv?" terug naar hem en we begonnen te praten zoals de vorige keer.

Na een halfuurtje stelde hij voor om een videogesprek te voeren zodat hij mij kon zien en ik hem en zodat we niet hoefde te typen. dit deden we dan en toen hij het verzoek verzendt, accepteerde ik dit. En toen zag ik hem Joe Jonas ik was al bijna vergeten dat het de echte popster Joe was waarmee ik aan het praten was, het leek meer op een gewone vriend die Engels praatte en die weinig tijd had, maar nee het was de echte Joe Jonas van de Jonas Brothers.

Hij Zwaaide en ik zwaaide terug, zo deden we nog gekke dingen en toen zei hij dat hij het leuk vindt om met mij te praten, ik begon waarschijnlijk te blozen, dus besloot hij om nog verder te gaan. Hij zei dat het leek of hij met een vriendin aan het praten was. Ik zei dat het voor mij hetzelfde leek. Toen riep mijn mama dat het eten klaar was en dat ik moest komen. Altijd weer op het slechte moment want als ik terug kom, is Joe waarschijnlijk al weg, dat ik. Ik zei tegen hem dat ik moest gaan eten en vroeg of hij daarna nog online kon komen. "Ik ga proberen" zegt hij en ik sloot msn af omdat mama ongeduldig begon te worden.

Door De Ogen Van Joe
Babs stuurde een bericht via Twitter, maar twitter was raar aan het doen en ik kon het niet zien. Ik besloot om het te wagen en gaf mijn prive msn aan haar ze voegde mij toe, ik accepteerde dit en ik zei "hey"
Na een tijdje besloot ik om een videogesprek te doen, ik wilde haar eens zien en zij mij waarschijnlijk ook.

Toen ik haar zag zwaaide ik en zij zwaaide terug dat zorgde voor een hilarische situatie. Na een tijdje gepraat te hebben riep haar moeder dat ze moest gaan eten. Ze vroeg of ik online bleef tot ze terug kwam. Ik zei dat ik ging proberen.

1uur later
Babs kwam terug online, maar toen ik zei van alles goed?, zei ze dat er iets aan de hand was en dat ze terug weg moet, omdat er iets met haar oma is. Ze leek erg verdrietig en ik hoop maar dat er niets ergs aan de hand is. Nu is ze al 3 uur weg en ze had beloofd om terug te komen. Ik maak me veel zorgen...


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 18 aug 2013 - 18:16:
Speedoo verderlezen! xx


Cullengirl
Cullengirl zei op 12 april 2011 - 19:42:
O.oo

LINKIN PARK! <3

Snel verderr! <33