Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Let it Be » H8 Ja of nee

Let it Be

13 april 2011 - 17:23

279

1

197



H8 Ja of nee

Ik heb de titel verandert, zeg ff of je hem leuk vind of niet. En zeg ook ff of je de site leuk vond. Die staat in de beschrijving. Enjoy!

Het bleef een tijdje stil.
Toen kwam het verlossende antwoord: 'Nee'
Ik zuchtte opgelucht.

'Maar hoe is het nou bij jullie dan, sinds jullie weer terug zijn in Forks?'
Daar moest ik even over nadenken.
Ik begon te praten over Bella die Edward weer met open armen had ontvangen en over de shapeshifters die ik nog steeds niet gezien had..
Uiteindelijk kwam ik bij het stuk over Seattle: 'Carlisle denkt eroverna om naar Seattle te gaan om dat nieuwelingen leger de kop in te drukken. En ik mag natuurlijk weer niet mee, zoals altijd.'
Maya begon weer te praten; 'Ja, maar ik snap ze ergens ook wel. Jij bent best wel klein en fysiek de jongste. Logisch dat ze jou dan willen beschermen.'
'Maar dat hoeft toch niet perse zo. Ik kan ook wel vechten hoor!' Begon ik te protesteren. Zo discussieerden we nog een tijdje verder.

Andrew kwam weer binnen. Nadat het een tijdje stil was geweest vroeg ik hem iets wat ik van het moment dat ik over zijn gave hoorde wilde vragen: 'Wil je mij aanraken?'

Zonder antwoord te geven liep Andrew een stuk naar mij toe, met zijn hand vooruit gestoken. Toen hij vlakbij me was raakte hij mijn hand aan. In minder dan een seconde trok hij zijn hand terug, alsof hij zich gebrand had.

'Wat zag je?' Vroeg Maya al voordat ik mijn mond open kon doen. Andrew had een verbaasde blik in zijn ogen. 'Ik zag er 2.' Mompelde hij bijna onverstaanbaar.
Hij zat een hele tijd stil, in shock.

'Ik zag een jongen en toen veranderde die in een wolf.' Zijn stem klonk als een donderslag door de stilte van zonet.

Toen drong het tot me door. Een wolf? dit snapte ik even niet.


Reacties:


bonita105
bonita105 zei op 14 april 2011 - 18:04:
snel verder en graag weer een melding