Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Naruto: When fantasy becomes reality » Chapter 2: Meeting a masked ninja

Naruto: When fantasy becomes reality

13 april 2011 - 23:27

346

1

267



Chapter 2: Meeting a masked ninja

Yay! Tweede hoofdstuk! Korter dan het vorige, maar dat maakt niet uit! veel plezier met lezen!

En toen stond ik opeens in een groot bos. "What the? Hoe ben ik hier beland?! Ik stond net nog in mijn kamer!"riep ik uit. "Wacht eens even! Misschien ben ik door de aardbeving het raam uitgeslingerd en in het bos gegooid!..........Oke dat klinkt heel onlogisch." zei ik en sloeg mezelf voor mijn hoofd. "Maar hier blijven staan helpt ook niets. Laat ik maar hulp zoeken!" zei ik tegen mezelf en lipe weg.

Na een tijdje te hebben gelopen werd ik moe en wanhopig. Ik had nog geen enkel levend wezen gezien. "Echt! Hoe groot is dit bos!" ripe ik en dat had ik beter niet kunnen doen. "GRIJP HAAR!!" hoorde ik opeens van alle kanten. En een stel vieze enge mannen kwamen de struiken uit springen. Ik probeerde weg te rennen. Maar dat had geen zin. Want ze stonden opeens weer recht voor me. Ik werd vastgepakt en vastgebonden. Ik werd tegen een boom gezet en er werd een kunai op mijn keel gezet. "Weet je zeker dat ze daar vandaan kwam?" vroeg er een. "Ja, ik zag haar uit de richting van Konoha komen. Die mensen daar zijn zo gesteld op hun dorpelingen, die hebben er wel een paar miljoen voor over!" zei een ander. "Konoha?! Maar er bestaat helemaal geen dorp in Japan met die naam! Die bestaat alleen in de serie Naruto!" dacht ik. "Laten we dan nu een losgeldbrief naar Konoha sturen. Als ze niet antwoorden doden we haar!"zei de grootste. De paniek sloeg toe. "Doden? Maar ik wil niet dood!"dacht ik.
"Aaaah! Sorry, maar dat zal niet gebeuren." zei een stem van boven. "Wie is daar!" riep de grootste. "Ik. Hatake Kakashi." zei hij, ineens vanachter de grootste van de mannen en sloeg hem neer. Daarna waren de anderen aan de beurt en lagen er binnen no-time een stuk of 20 bewusteloze lichamen om me heen. Kakashi maakte me los terwijl ik alleen maar kon denken. "Kakashi?! Hatake Kakashi?! Als in een karakter van Naruto?!" ik was helemaal in de war. En hij zei alleen maar: "Kom ik breng je naar Konoha."


Reacties:


bloodyhell18
bloodyhell18 zei op 20 mei 2011 - 15:47:
Please ga verder ik vind hem coeel ^^
Ik zou het graag willen weten in een melding