Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Bleach » het leven van akairyuu » een dierbaar iemand verliezen

het leven van akairyuu

14 april 2011 - 19:14

914

2

375



een dierbaar iemand verliezen

in deze hoofd stuk raken akai en toshiro een heel belangrijk stuk leven kwijt wat voor akai een jongen die maar 6 jaar oud is en net zo'n genie als zijn vader is een hele grote verandering in zijn leven maakt

Het was vandaag een storm achtige dag iedere soul reaper zat binnen van wegen de storm . Nou ja niet echt iedere soul reaper was binnen er was een kleine groepje soul reapers van 5 a 6 man , had een missie om een hollow in het bos te doden . In het kantoor van squad 10 zat captain hitsugaya te ijsberen , want het bleek dat de leider van dat kleine groepje die op pad was zijn vrouw suika was en was best bezorgt over haar . Opeens hoorde hij heel erg veel kabaal uit de bad kamer komen . “Wat gebeurd daar nou weer ?”¯ zei hij tegen zich zelf en ging kijken hij opende de deur en zag dat een rood harige vrouw veel moeite had om een klein goud harig jongetje in bad te krijgen . “Nee laat me gaan ik wil niet bad “ zei de kleine die weg probeerde te rennen en opeens zijn vader bij de deur zag staan . De rood harige vrouw keek om en vroeg “Ow captain wat doet u hier ?”¯ . Captain hitsugaya keek naar zijn zoon en naar zijn luitenant “ Nou ik hoorde hier nogal veel kabaal vandaan komen “ zei hij .

“Ow sorry daar voor captain maar deze kleine modder monstertje wil niet in bad met mij “ zei zijn luitenant en pakte de jongen snel vast en probeerde hem uit te kleden . “Nee ik wil niet “ zei de jongen die flink tegen stribbelde . Captain Hitsugaya zuchtte en zei “ Akai je hebt gevoetbald en je zit helemaal onder de modder , en ik denk dat mama niet echt veel puf meer heeft om jou nog in bad te gaan stoppen als ze weer terug is van haar missie “ . Akai zuchtte en liet de rood harige vrouw hem uit kleden “Papa ..mag ik dan wel op blijven ..tot mama weer terug is ?”¯ vroeg hij en keek met grote puppy ogen naar zijn vader .

Zijn vader glimlachde en zei met een zucht “ Ja jongen je mag dan op blijven “ . Akai was blij omdat te horen en ging toen het bad in , na een half uur was hij klaar en zat in zijn pyama bij het raam naar buiten te kijken om te zien of zijn moeder er aan kwam ja of nee . “ Akai ga bij die raam weg je kan nu niks zien door die regen ga gewoon op de bank zitten en ga tv kijken mama komt van zelf wel “ zei zijn vader en keek naar zijn zoon . De goud harige jongen ging bij het raam weg en ging tv kijken.
Opeens kwam er een rood harige man met een staart het kantoor van squad 10 binnen . Akai schrok zich kapot en keek als een gek om , Captain Hitsugaya keek vragent op en zei “ Luitenant Abarai wat is er ? “ . “ Captain Hitsugaya …er is wat ergs gebeurd “ zei Renji hijgent en keek hem dringent aan .

Toshiro stond op en liep naar Renji toe “Akai blijf hier “ zei hij en ging toen met Renji mee . Akai wou graag weten wat er was en zei tegen zich zelf “Mooi niet dat ik hier blijf “ en volgde zijn vader toen . Renji leidde Toshiro naar de ziekenboeg van squad 4 heen en bleef bij de deur staan . Toshiro opende de deur en zag een lijk met een deken er over heen bedekt . Captain Unohana keek op toen ze de wit harige captain zag en keek hem met medelijden aan . Toshiro’s luitenant Rangiku Matsumoto was daar ook en had tranen . Toshiro keek geschokt en liep voor zichtig op het bed af .

Toshiro stond bij het bed en pakte met een trillend hand de dekens vast en smeekte zacht “ Laat dit alsjeblieft niet waar zijn ..alsjblieft “ . Rangiku keek naar haar captain en wist dat dit een zware klap voor hem en Akai zou worden . Toshiro haalde de dekens weg en zag zijn vrouw , haar lichaam was helemaal grijs en verrimpeld al haar bloed was uit haar lichaam gezogen waardoor ze er zo uit zag . Toshiro keek met grote en waterig ogen en schudde zijn hoofd “Oh nee..Suika …dit is veel te vroeg …jij kan ons niet achterlaten “ zei hij en beet op zijn lip . Rangiku legde een hand op zijn schouder neer “Oh captain “ zei ze zacht en vond het zelf ook heel erg moeilijk want zei was goeie vriendinnen met Suika .

Toshiro deed de deken weer over haar heen en slikte “Wat moet ik zo tegen Akai vertellen …?”¯ vroeg hij zacht . “ Ik denk dat het voor hem nog zwaarder zal zijn “ zei Rangiku en keek naar haar captain . Toshiro draaide zich om en liep naar de deur hij keek eerst van verdriet naar de grond maar toen hij op keek zag hij opeens zijn zoon en schrok “Akai?”¯ zei hij geschrokken . Akai keek met grote ogen en tranen rolde over zijn wangen . “ Akai ..wat heb ik nou gezegt je moest in het kantoor blijven “ zei Toshiro en probeerde niet in tranen uit te barsten . “Is..mama ..is mama echt dood ?! “ vroeg de kleine goudharige jongen met een trillende stem . Toshiro schrok toen hij vroeg , hij slikte en zei zacht “ Ja jongen..mama is dood . “ . Akai kon het niet geloven en schudde zijn hoofd en rende toen huilent weg . “AKAI!!”¯ riep Toshiro die hem snel achter na rende “Akai kom terug ! “ . Akai luisterde niet hij rende zo snel als hij kon naar buiten de hevige storm in . Toshiro rende ook naar buiten maar raakte hem kwijt omdat hij bijna niks meer kon zien en riep nog 1 keer heel erg hard “AKAI!!! KOM TERUG !!“.


Reacties:


OtomeNina
OtomeNina zei op 14 april 2011 - 20:23:
Zo zielig voor akai en toushiro ik hoop dat het snel verder gaat


BAM
BAM zei op 14 april 2011 - 19:26:


dit is zo zielig voor kleine akai !!! en voor Toshiro ook natuurlijk !!!

snel verder hoor, ik wil weten of het nog goed komt met Akai ??


ps. als je wil mag je Qwinnie ook wel gebruiken voor dit verhaal