Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Bleach » het leven van akairyuu » de draak ontwaakt

het leven van akairyuu

15 april 2011 - 17:24

1235

1

403



de draak ontwaakt

in dit hoofdstuk rent akai weg van huis in de hevige storm wat niet zo'n slim idee was want in dat bos zat de moorde naar van zijn moeder nog in die het nu ook op hem had gemunt , toshiro die nog in de seireitei zat probeerde bij de head captain te vragen of hij met een team zijn zoon mocht zoeken want officieel niet mocht en toch deed hij ging met ukitake sunsui renji hisagi izuru en rukia op zoek naar zijn zoon .......zou toshiro op tijd zijn om zijn zoon te beschermen of zal hij net op tijd zijn ?

Akai hoorde in de verte zijn vader nog roepen maar lette er niet op [ damn ik kan niks zien in deze regen..waar ga ik heen ? ] dacht hij . Zonder dat Akai het door had rende hij de seireitei uit en rende toen het bos . In de seireitei ging Toshiro naar de head captain toe samen met de rest van captain voor een vergadering . “captain Hitsugaya wat wou u aan mij vragen ?”¯vroeg een oude man met een hele lange baard . “ Ik wou vragen of ik een paar mensen mee mag nemen voor een zoek Aktie om mijn zoon terug te vinden “ zei Toshiro en keek naar de head captain . De head captain keek naar de verdrietige wit harige captain . “ Sorry ik kan het niet toestaan de storm is te erg om er door heen te gaan het is veel te gevaarlijk ik laat mijn mensen niet dood gaan voor 1 kleine jongen “ zei de head captain .

Toshiro schrok van zijn antwoord “ Het is wel mijn zoon ?! hij rende weg alleen omdat hij zijn moeder dood zag hoe durft u een jochie van 6 jaar zomaar in de steek te laten ?! “zei hij boos . “Captain Hitsugaya houd nu uw mond “zei de head captain streng “ Mijn besluit staat vast niemand gaat met dit weer nu naar buiten toe begrepen !”¯ . Toshiro balde zijn vuisten en keek boos naar de grond . “ Heeft u dat begrepen captain hitsugaya ?”¯ vroeg de oude man en keek naar de kleine captain . “Ja head captain Yamamoto “ zei Toshiro met tegen zin en liep toen weg . Toen de vergadering voor bij was , maakte Toshiro zich klaar om zijn zoon te gaan zoeken . Rangiku liep de kamer in “Captain ik ga met u mee “ zei ze . “Nee rangiku jij blijft hier ..ik doe dit alleen . “ zei Toshiro en keek naar zijn rood harige luitenant .

“Dat kunnen wij niet toestaan Shiro-san “ zei opeens een oudere man die de kamer in kwam lopen met nog een man . “Captain Ukitake , captain Kuraku wat doen jullie hier ?”¯ vroeg Toshiro verbaasd en keek naar de 2 captains . “Je weet dat ik een zwak heb voor kinderen en al helemaal voor jou zoon “ zei Ukitake en krabte achter zijn hoofd met een glimlach . “En we vinden dan een klein jochie van 6 niet in dit buiten moet zijn terwijl de hollow nog vrij uit rond loopt “zei de bruine krul harige captain die zijn hoed een stukje naar beneden deed . Toshiro glimlachde wat en zei “ Dank u dit betekent heel erg veel voor me “ . “ En wij helpen ook mee captain Hitsugaya “ zei Renji die tevoorschijn kwam met Rukia , Hisagi en Izuru .
Toshiro was heel erg blij dat ze mee wouden gaan ging toen met hun de storm in om zijn zoon te zoeken .

Ergens in het bos zat Akai met moeite om zich heen te kijken waar hij was . “ Waar ben ik “ zei hij tegen zich zelf en liep langzaam door . Door deze storm kon Akai niet zien waar hij liep soms struikelde hij over de boom wortels heen of botste hij tegen een boom op . “Auw..stomme boom ..stomme ..weer ..”¯zei Akai en was het nu helemaal zat en ging tegen de boom aan zitten . “Hhmm wat is dit voor een lekkere spirituele energie dat ik ruik ?”¯ zei een duistere stem die dicht bij Akai in de buurt was . Akai hoorde het en stond snel op uit angst “W..wie is daar ?! “ riep hij . “Dat kom je maar kort te weten jongen “ zei de stem weer die dichter bij kwam . Akai hoorde geritsel toen hij dichter bij kwam en rende toen snel als hij kon weg .
“Goed zo ren maar ik hou er wel van om achter mijn prooi aan te gaan “ zei de stem die hem volgde . Akai had nu nog geluk dat hij niet viel of tegen iets aan botste maar het duurde niet lang . Het geheim zinnige wezen liet Akai op een of andere manier struikelen . Akai viel ook maar omdat hij op een hoge stuk zat viel hij naar beneden , hij rolde en rolde tot hij op eens tegen een rots aan knalde hij belande er met zijn rug tegen aan en spuugde bloed uit . Het wezen liep langzaam naar de goud harige jongen toe en lachde duivels . Akai keek op en zag het monster dichter bij komen en rilde wat van angst . “ Ik kan niet geloven dat zo’n klein jochie zoveel energie af geeft maar ja hoe meer energie hoe beter “ zei het monster die nu recht voor akai stond .

Akai schrok toen hij zag dat het een hollow was . “ Goed zo jongen blijf maar zitten dan kan ik nu mijn toetje op eten al was mijn avond eten ook niet slecht die vrouw en haar team was ook verrukkelijk “ zei de hollow die begon te kwijlen . [ Een vrouw en ..haar squad ..hij , hij heeft mijn moeder vermoord ? ] dacht Akai hij keek naar de hollow en opeens knapte er iets in zijn gedachtte er kwam opeens heel veel energie los van akai dat voor een explosie zorgde .
Toshiro was met anderen al in het bos toen ze opeens de explosie zagen . “Wat is dat ?! “ vroeg Hisagi geschrokken . “Ik heb geen flauw idee ..maar dat betekent niets goed “ zei Renji die van de explosie een hele hoge en sterke energie van af voelde . Rangiku keek naar Toshiro en de anderen en zei “Captain ..deze energie “ zei ze . “ Ja Rangiku ..ik weet het komt van Akai af “ zei de wit harige captain die erop af rende . De anderen volgde Toshiro gauw . Het duurde niet lang voor ze bij Akai en de hollow waren , maar toen ze daar aan kwamen was er een heel groot stuk gebied in ijs veranderd .

“Captain Hitsugaya kijk “ zei Rukia die naar de hollow wees en naar Akai die een ijsdraak om hem heen had draaien . “Wat gebeurd er ..wat is dit ?! “ zei de Hollow geschrokken die naar de kleine jongen keek . De hollow had Akai zo boos gemaakt dat zijn zan-pac-to opeens vrij kwam . “ Je gaat boeten voor wat jij mijn moeder aan hebt gedaan ! “ zei de jongen die een zan-pac-to in zijn handen tevoorschijn haalde . “Nee we moeten hem tegen houden het is nog veel te vroeg voor hem om zijn zan-pac-to nu te gerbuiken “ zei Toshiro die er heen ging . “Dit kan niet waar zijn jij bent nog veel te jong voor dit “ zei de hollow . Akai hield zijn zan-pac-to boven zijn hoofd . “Akai stop niet doen ! “ riep Toshiro die op zijn zoon afrende .
De hollow probeerde te ontsnappen maar Akai zwaaide zijn handen snel naar beneden waardoor de hollow in ijs gevangen zat ,het ijs barste toen kapot samen met de hollow in hele kleine stukjes . Toshiro stond naast de goudharige jongen en verbaasd naar de aanval . door die laatste aanval verlaagde de spirituele energie van Akai en verdween zijn zan-pac-to hij keek toen naar zijn vader en zei “ Pa…pa ? “ . Toshiro keek naar zijn zoon en zag dat hij echte draken ogen had “Ja jongen ik ben hier “ zei hij met vertrouwelijke stem . Akai liep naar zijn vader toe en viel toen flauw neer , Toshiro ving hem en ging op zijn knieën zitten en kreeg tranen “Ik dacht dat ik jou ook kwijt zou gaan raken “ zei hij zacht en kreeg tranen . De anderen rende op hun 2 af en waren opgelucht “Ik ben blij dat alles toch nog goed gekomen is “ zei Ukitake . “Ja zeg dat “ ze Rangiku opgelucht .


Reacties:


BAM
BAM zei op 15 april 2011 - 19:18:
pfffff wat een hoofdstuk !

in 3 lettergrepen: GE-WEL-DIG !!!!


heeeeel snel verder hoor