Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Any Kind of Guy [Draco Malfoy] » Proloog.

Any Kind of Guy [Draco Malfoy]

16 april 2011 - 14:02

292

1

281



Proloog.

Die kille blik in haar ogen wees erop dat ze hem niet wilde, dat ze dit niet wilde. Hij wilde dat ze hem aankeek zoals elk meisje dat deed, dat haar ogen vol van verlangen stonden.
‘Ik kan elk type jongen zijn dat je wil. Ik ben ieders type,’ zei hij op zijn gebruikelijke arrogante toon met zijn gebruikelijke zelfvoldane grijns.
‘Weet je wat ik echt zou willen?’ vroeg ze. ‘Ik wil dat je jezelf bent.’
Hij keek haar verbaasd aan. ‘Mezelf?’ vroeg hij.
‘Ja. Jezelf,’ antwoordde ze. Ze viel niet voor zijn zelfverzekerde grijns, zijn arrogante blik. Deze keer niet. Ze wist het nu. Hij zou haar niet meer voor de gek houden.
‘Ik ben altijd mezelf,’ zei hij.
‘Dat andere mensen nou in die show trappen, wil niet zeggen dat ik dat ook doe,’ zei ze. ‘Ik weet dat jij niet bent zoals je je altijd maar voordoet.’
Hij kreeg het een beetje benauwd, hoe kon zij nou weten hoe hij echt was? Hij probeerde niets van zijn schrik te laten blijken, hij liet het masker waar hij zolang op geoefend had weer over zijn gezicht glijden. ‘Ik ben zoals ik doe. Dit is de echte ik,’ zei hij.
‘Oh, kom op,’ zei ze, lichtelijk geïrriteerd dat hij niet meewerkte. Hij trok één wenkbrauw omhoog. Ze zuchtte. ‘Ik heb je gezien, gisteren. Ik heb je gehoord.’
Hij wist meteen wat ze bedoelde, hij schrok ervan. ‘Waar heb je het over?’ wist hij er met moeite uit te persen.
‘Gisteren op de wc van Moaning Myrtle. Ik weet dat je niet bent zoals je je voordoet,’ zei ze.
Zijn masker gleed van zijn gezicht af, het had geen nut. Hij hoefde niet langer te spelen waar zij bij was, ze wist het. De vraag was alleen, wat moest hij nu met haar?


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 16:37:
wauw! dit is echt goed!