Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Allstar Weekend » You, the only one! » Hoofdstuk 1

You, the only one!

17 april 2011 - 12:58

596

3

310



Hoofdstuk 1

EINDELIJK! Het heeft té lang geduurd, ik weet het... Sorry... Heel erg sorry...

De dag begon, zoals gewoonlijk, weer vroeg en met m’n vermoeide kop stond ik op en liep naar beneden om wat te kunnen drinken. Het was maandagochtend en vandaag zouden de gewone lessen weer beginnen. Vorige week hadden we Talentweek en zoals altijd zat ik weer met Zach, Nathan, Cameron en Michael in één groep en probeerden we zoveel mogelijk op te treden, zodat we sneller zouden worden ontdekt. Maar sinds Zach met hun Allstar Weekend heeft opgericht is alles een beetje anders verlopen.
‘Sammi, je moet zó gaan!’ m’n moeder klopte op de deur en ik trok zo snel als ik kon m’n gescheurde jeans aan met een leuk blauw truitje wat ik van Zach had gekregen. Ze opende de deur en bekeek me van top tot teen. ‘Leuk, van Zach gekregen, toch?’ m’n moeder en ik hadden geen geheimen voor elkaar en ik knikte. We liepen naar beneden, maar ik vluchtte nog even snel de badkamer in om een beetje mascara op te kunnen doen en m’n haar even vlug in de juiste staart te krijgen. M’n bruine haar had zo z’n dagen dat het ní­et wilde luisteren. Maar vandaag viel het mee.
Beneden hoorde ik m’n moeder alweer aan de telefoon en aan de manier waarop ze sprak wist ik dat het m’n vader was. Hij zat in Afghanistan. M’n vader had ons vorig jaar verlaten, hij was militair en had het er altijd druk mee. Wat jammer was, hij wist ook niet dat ik op Art Academy zat. En dat ik een vriendje had. En zodra ik het had verteld was hij het alweer na drie minuten kwijt.
‘Sammi, je móet níº gaan!’ ze klopte op de badkamerdeur en ik gooide hem open. Gritste m’n jas van de kapstok en rende naar de prachtige Volvo en stapte in. De motor hoorde je nauwlijks starten en ik racete de straat uit.
Op school zag ik Zach alweer staan en ik zette m’n auto naast de zijne. Hij opende het portier zodra ik de motor had uitgezet en drukte een kus op m’n mond. ‘Goeiemorgen!’ riep hij vrolijk en ik stapte uit. Cameron en Nathan liepen met hun gitaren over het schoolterrein en Michael was weer nergens te bekennen. ‘Waar is iedereen?’ hand in hand liep ik met Zach richting Cameron en Nathan. ‘Geen idee,’ antwoorde hij toen en Michael sloeg uit het niets z’n arm om me heen. ‘Héééy!’ riep hij vrolijk uit en ik schrok me een ongeluk. ‘Mafkees!’ riep ik uit en Michael kwam niet meer. ‘Te vroeg opgestaan?’ hij gaf me een okkenootje en rende toen naar Nathan en Cameron. Zach lachte naar me en vlocht z’n vingers in de mijne.
Toen het bekende muzieklokaal inkwamen gingen we op onze vaste plek zitten. Ik naast Zach, Cameron en Nathan naast elkaar en Michael zat zoals gewoonlijk weer naast een meisje die hij probeerde te versieren.
‘En de les gaat beginnen!’ Mr. Davis kwam de klas binnen en ging op z’n vaste plek zitten. ‘Vandí¡í¡g!’ begon hij en trommelde een bepaald ritme op z’n bureau en iedereen lachte. ‘Zijn de gewone lessen weer begonnen...’ hij leek sip, maar bleek dus gewoon te acteren. Een goede acteur was Mr. Davis wel, jammer genoeg deed hij er niks mee.
Zach pakte m’n hand vast en ik bloosde. ‘Mr. Porter!’ Mr. Davis sloeg met z’n hand op tafel en ik schrok me een ongeluk. ‘Heeft u nog opgetreden met de podiumweek?’ Mr. Davis keek hem serieus aan en ik grinnikte. ‘Ja,’ Zach lachte en Mr. Davis liep terug naar z’n bureau. De les kon nu éindelijk beginnen...


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 17 april 2011 - 18:32:
Oeehhh i lovee it !
Dit word een prachtig verhaal !
x


Hargbloem
Hargbloem zei op 17 april 2011 - 17:08:
Omyygooossshhh I Ittt!!!!
Snelsnel verdeeerrrr!!

xxx


Galadriwele
Galadriwele zei op 17 april 2011 - 14:52:
Mwiepmwiep, snel meer?
't Belooft al een leuk verhaal te worden.
En speciaal voo jou hier een stunt van Allstar Weekend:
We had to show our ID's to get on to a military base today so instead of his license, Nathan gave him a Pokemon card. The guy was confused.

In de hoop dat je hem nog nergens gelezen had ^.^

Liefs,
Soetkin