Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Destine » My Angel ~Destine » Zes

My Angel ~Destine

18 april 2011 - 9:58

411

4

335



Zes

Sorry voor het lange niet schrijven. Ik had er eventjes geen zin in, sorry daarvoor!

'DESTINE?' Gilt Kaya keihard. Ik doe snel mijn handen over mijn oren. 'Ja?' Zeg ik zachtjes en Kaya flipt. 'Oh mijn god! Ik ben zo erg fan van ze!' Zegt ze. Ik grinnik. 'Je zult ze wel een keer ontmoeten!' Zeg ik en we lopen weer naar binnen toe, voor de volgende les.

Vier weken later
Op school ben ik helemaal onrustig. Vandaag komen ze terug! Kaya gelooft nog steeds niet dat ik bevriend met ze ben, maar met haar ben ik erg goede vriendinnen geworden. Ze komt vanavond bij me logeren. Ik verwacht dat, zodra ze terug zijn, ze wel naar me toe zullen komen, of bellen. Over een week mag het gips van mijn been af, en mag ik weer gewoon lopen. Ik word ondertussen wel een beetje gek van die krukken.

Na school gaat Kaya met me mee naar huis, we worden opgehaald. Als we in de auto zitten liggen we gelijk helemaal dubbel omdat Kaya een geniale grap maakte. 'Kaya!' Lach ik. 'Noem eens zes dieren die in Afrika leven!' Kaya komt niet meer bij. 'Uuhm. Een Krokodil... Een zebra...' Lachend schud ik mijn hoofd. 'Neeeee!' Gil ik. 'Vijf giraffen en een olifant!' Kaya schiet nog erger in de lach en ik kom ook niet meer bij. Dan gaat mijn mobiel. Ik krijg een smsje. We zijn over een uurtje thuis! Xx Robin. Ik laat het aan Kaya lezen en ze lacht nog harder. Waarom weet ik niet. Ik lach ook knetterhard. We gaan op mijn kamer zitten en we lachen nog harder. Echt waar, we komen niet meer bij.

Een uur later komt Laurens de oprit opgerend. Kaya en ik beginnen nog harder te lachen omdat het er wel erg grappig uitziet. Demon slaat aan, natuurlijk, die heeft Laurens ook een hele tijd niet gezien. Laurens komt de slaapkamer in en kijkt verbaasd. Kaya en ik liggen op mijn bed en we lachen knetterhard. 'Leuk welkom!' Zegt hij en ik lach nog harder. 'Sorry!' Hik ik en ik probeer me te vermannen. Ik kijk heel even naar Kaya en dan krijg ik gelijk weer een lachbui. Diep adem ik een keer in en dan sta ik op. De lachbui is weer over, ook Kaya komt weer tot rust. Snel knuffel ik Laurens. Hij slaat zijn armen dicht om me heen en ik glimlach. Ik hoor dat de rest van de band ook de trap op komt. Robin L loopt als eerste mijn kamer in. 'Ja hoor, gevonden!' Roept hij.


Reacties:


itwasadream zei op 2 okt 2012 - 22:34:
omg ik moet snel verder lezen hoor c:


FreeHugsPlz
FreeHugsPlz zei op 10 juni 2011 - 22:57:
nou wat zei ik?

*gaat verder naar volgende hfst*


SillyMe
SillyMe zei op 9 mei 2011 - 10:22:
Verder, Ik houd van je verhaal!!!

DESTINE!!


Carmiii16
Carmiii16 zei op 23 april 2011 - 12:05:
snel verder!