Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Dochter van de heer van het duister? » PROLOOG 2

Dochter van de heer van het duister?

19 april 2011 - 9:34

511

0

246



PROLOOG 2

PROLOOG2

Rol:vriendin van Sandra
Voornaam:Amber
Naam:waegeman
Leeftijd:11
*Afdeling+reden:Ravenklauw,Een meisje die graag leert ze leest graag boeken en duikt er graag in van nature is ze dus ook slim haar ouders zijn allebei dreuzels haar moeder is secetaresse(of hoe je dat ook schrijft)van de bib en haar vader is dokter
Ze heeft al een paar diploma's gehaald vroeger en haald altijd goeie punten ze is alleen niet slim maar is ook afstammeling van de enige echte Rowena Ravenklauw Ook van Roselina smid een aartsvijand van de heer van het duister!
Uiterlijk (uitgebreid):


Ze heeft bruine krullen en is ook een beetje bruin door de zon ze houd van groene losse kleding haar ouders zijn rijk dus daarom kan ze naar verre landen gaan waar de zon schijnt zelf zou ze graag naar koudere landen gaan
uitgebreid uiterlijk:Bruine krullen tot haar schouders bruin getinte huid heeft bruine ogen 1,65 meter houd van groene losse kleren ze glimlacht soms want ze houd niet van glimlachen het liefst kruist ze haar armen en kijkt ze boos terwijl ze blij bang of verdrietig of zelf verlieft is!
Patronus:een kikker
Karakter (uitgebreid):Amber is een meisje dat graag in de boeken duikt ze is iemand waarbij je steun vindt en kan uithuilen soms kan ze wat betweterig overkomen ze houdt van de kibbelaar en heeft alle exemplaren thuis en krijgt ze via zweinstein ook ze wil het geheim houden want ze weet dat andere haar nog raarder gaan vinden dan ze haar nu al vinden ze heeft de dood gezien een jongen die ze niet kende zag ze oversteken en overreden worden door een vrachtwagen.Ze Kan al heel veel maar ze zegt weinig
positieve kanten:Ze is iemand waar je steun vind en kan uithuilen ze snapt alles en kan je vaak helpen zeker bij huiswerk ook als je een vraag hebt!Ze helpt iedereen met hun gevoelens enzo zelf al is het een vijand(is ook een beetje negatief)ze helpt iedereen!
negatief:Ze is soms een betweter en kijkt vaak boos armen gekruist boos kijken maar ze is vaak niet zo dus dan moet je oppassen wat je zegt als ze zo kijkt ze wordt niet snel verlieft en als je haar vriend wil zijn moet je wel echt een goeie vriend zijn!Ze is ook heel verlegen!En snel bang!
Bloed:dreuzelbloed met een sprankje ravenklauwbloed van Rowena Ravenklauw
Familie:Haar moeder is secetarrese in een bibliotheek en dus mag ze alle boeken gratis lezen en kan ze ze terugbrengen wanneer ze maar wilt ze woont naast de bib dus da's gemakkelijk haar vader is dokter hij is ook 5 jaar tandarts geweest.Het ziekenhuis waar haar vader werkt ligt naast de bib van haar mama haar ouders zijn rijk maar geven het niet snel uit.
Het zijn geen luxe ouders.
Het zijn strenge ouders maar ook rechtvaardig
Extra:Ze heeft stiekem een kleine knuffel in haar zak alleen haar beste beste beste vriendinnen weten dat de jongens niet daar is ze te bang voor!
Haar toverstok is van Rowena Ravenklauw en Helena Ravenklauw geweest!
Hij is gemaakt van Magisch hout van de groenboom dat is een boom die elke dag zijn schors op de grond legt en in 5 minuten is zijn schors terug aangegroeid! .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.