Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Cody Simspon -OneShot's- » Iyiyi

Cody Simspon -OneShot's-

21 april 2011 - 21:35

305

2

301



Iyiyi

Cody en melanie hebben elkaar ontmoet vorige zomer en sms´en al het hele jaar met elkaar. Ik schrijf vanuit Cody liedje; http://www.youtube.com/watch?v=ZAHDtzeC_AU

Cody
Ik fiets naar mijn vrienden ; Chad en Dack(dek). Ze staan waarschijnlijk al op me te wachten. Als ik bij ze ben en stop, krijg ik een smsje. Van Melanie;' 1-4-3 ;-)'. Ik begin te grijnzen en Dack vraagt van wie die is. 'Je ma, komop' zeg ik en ik rijd naar het strand. Na een tijdje komen we aan bij het strand. Ik zie iedereen van vorige zomer. Maar Melanie heb ik nog niet gezien. Ik zet mijn fiets weg en zie Melanie ze camper uitlopen. 'WOOW' weet ik nog uit te brengen en ik doe mijn zonnebril af. Melanie begint te blozen en ik loop naar der toe. Samen met haar loop ik naar de anderen en ga erbij zitten. De anderen gaan het water in en ik blijf met Melanie achter. Ik pak een bandje en maak die vast aan haar arm.'Nu zijn we voor eeuwig samen' fluister ik zachtjes in haar oor. Later de dag zijn we allemaal in de camper foto's aan het maken. Alleen vind ik het maar niks. Al die flitsen en alles.
In de avond surfen en skateboarden we. Het is erg leuk. Ik val alleen vaak van mijn skateboard en surfplank.
De volgende dag vertrek ik weer naar huis om mijn nieuwe surfplank op te halen. Ik moet alleen nog ff wachten tot ie klaar is. Ik voel mijn mobiel trillen en heb een smsje van Melanie. '1-4-3' staat er.
Ik ben weer terug en doe mee aan een watergevecht. Met een klein waterpistooltje maak ik iedereen nat vanaf zo'n strandwachthuisje.
Het is de laatste avond dat ik nog bij Melanie ben. Samen met de anderen drink ik wat bij een kampvuur en rooster ik marsmellows. Melanie gooit iets naar me toe en neemt me mee naar de zee ,voor een laatste strand-wandeling,deze zomer dan.

--
moet ik verder?
zet dat reactie pleazz
BigLove


Reacties:


BigBangFan
BigBangFan zei op 22 april 2011 - 7:24:
thnkx


Hermelien
Hermelien zei op 21 april 2011 - 21:45:
Je moet absoluut verder !
Ik zou alleen details zetten iets zoals.

Ik keek in haar prachtige ogen, onze handen verstrengeld in elkaar.
Ik knipperde met mijn ogen en haalde het bandje uit m'n broekzak de zacht roze blos op haar wangen maakten me verlegen en ik sloot het bandje en keek haar glimlachend aan.

Dit is tenslotte maar een kleine tip, je schrijft goed alleen letten voor algemeen Nederlands maar laat je niet ontmoedigen !
Dit is een goede start voor een goede one shot !
<3