Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Cody Simspon -OneShot's- » AllDay

Cody Simspon -OneShot's-

22 april 2011 - 7:57

575

0

210



AllDay

Bij deze lukt het misschien niet zo goed,, maar ik porbeer t song: http://www.youtube.com/watch?v=MYRNGeIJMiQ&feature=related

Cody
Het is midden in de nacht. Ik slaap en heb een rare en vage droom. Steeds zie ik een meisje voor me, maar ik kan haar niet plaatsen. Ik doe mijn zonnebril af om haar beter te kunnen zien. Als ik bijna bij haar ben, schrik ik wakker. 'O mijn wekker' mompel ik en ik stap uit bed. Ik kleedt me om en loop naar beneden. Weer zie ik haar, maar weer kan ik haar niet plaasten. Ik kijk nog eens goed en ze is verdwenen. Met een somber gezicht ontbijt ik en ik pak mijn tas, zal ik haar nog zien. Ik loop naar buiten en wacht op mijn lift. 'A daar komt ie' mompel ik en ik zet een glimlach op.Ik spring in en de auto en we vertrekken. In de auto zitten ik een beetje te niksen en ik kijk naar buiten. Weer zie ik haar. Ik schrik en kijk snel nog achterom. 'Nee ze is weg' zeg ik met een brok in mijn keel. 'Wie?' wordt er aan me gevraagt maar ik negeer de vraag. Eenmaal aangekomen op school, heb ik het eerste uur dansles. De muziek staat aan ik begin te dansen, maar nog krijg ik haar niet uit mijn hoofd. Ik ben de beat kwijt en mijn leraar zegt dat we opnieuw moeten door mij. Iedereen zucht geërgerd, inclusief ik.

Na 2uur dansles is de pauze. Mijn gedachten dwalen nog steeds af , door het meisje. Haar ogen spraken me het meest aan. 'Man ik moet haar echt uit mijn kop gaan zetten', mompel ik. Ik zucht en zie iedereen staren naar de nieuwe. 'Woow wacht' zeg ik en ik sprint naar de auto.' Dat was zij dus' zeg ik tegen de anderen, die me nu gek aankijken.

Ik begin te dagdromen en zie mezelf rijden naar haar huis. Ik haal haar op en neem haar mee naar een mooi-uitzicht-gebied. Samen met haar kijk ik naar de mooie uitzichten en we verstrengelen onze vingers in elkaar. Na een tijdje hebben we een melige bui en we rennen naar het zwembad van de mensen daar en springen erin. Als ze niet bovenkomt, zwem ik snel naar beneden en trek haar mee naar boven. Ik doe mond-op-mond als ik haar op de rand van het zwembad heb gelegt. Gelukkig ze leeft nog. Ik geef haar een knuffel en glimlach lief naar haar.

Ik wordt uit mijn dagdroom gehaald en zie haar wegrijden. Ik zucht. 'Naja zal dat ook wel' mompel ik en ik loop weer naar binnen.

Vanavond is mijn feest en iedereen is gekomen. Nouja, bijna iedereen is er, alleen zij nog niet. Het feest begint en iedereen danst mee. Ik praat met iedereen en lach wat. Ik heb het wel naar mijn zin, maartoch, ik wou dat zij hier was. Ik had speciaal voor haar mijn lievelings-kleding aangedaan. Ik staar al een hele tijd naar het hek en zie opeens iets. Ik zie dat zij het is en loop naar de menigte heen naar haar. Ik zie haar wanhopig rondkijken en grijns. ' Rustig maar ik ben bij je' zeg ik droog met een brede grijns. Ze begint te lachen en ik pak haar handen vast. Ik leg mijn vinger op haar mond en zeg: 'Ssst nu is het alleen jij en ik' zeg ik en ik staar haar die in de ogen aan. 'Mijn avond kan nu al niet meer stuk' mompel ik zachtjes.

----
Is ie goed??

reacties, tips.. tell me pleazz :3

Dankjee


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.