Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Cody Simspon -OneShot's- » Summertime

Cody Simspon -OneShot's-

22 april 2011 - 9:00

185

0

187



Summertime

dit is de laatste One-shot Cody simpson want meer clips zijn er niet XD sorry daarvoor liedje:http://www.youtube.com/watch?v=i287hxbZ8-k

Cody
Ik zit samen met de anderen om een tafeltje en ik speel gitaar. Ik zing wat liedjes met de anderen en staar vooral naar stephanie. Volgens mijn gedachtes, het mooiste meisje dat hier op kamp is. Iedereen staat op als ik het laatste liedje heb gezongen. We pakken allemaal onze skate-board en skaten naar het strand. Bij het strand halen we wat drinken bij het winkeldje en nestelen we nos daar op de bankjes.

De volgende dag gaan we naar het waterpark. We gaan allemaal van de grote waterglijbaan en in zo'n rubberbootje.

In de avond zijn we bij het skatepark en Don en ik zijn nogal melig. Ik schiet Don NEPdood met mijn ontzichtbare pistool en hij glijd naar beneden. Ik doe net alsof ik bijna mond-op-mond beademing bij hem doe als hij wakkerschrikt. Ik grijns en help hem op. We lopen wee naar boven en we pakken onze skateboards. Het is al laat dus rijden we terug naar het kamp. Als we bij het kamp zijn , kleden we ons om voor het bubbelbad. Ik doe mijn zonnebril op en spring het water in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.