Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Best friends are Forever » 10.3 I hate this holiday... (Amorey)

Best friends are Forever

22 april 2011 - 15:22

455

1

242



10.3 I hate this holiday... (Amorey)

Ik zwaaide Jennifer nog na en omhelsde Hayden.
'Ik ga mijn spullen inpakken' fluisterde ik en ze knikte en ging hetzelfde doen.
Zuchtend liep ik mijn kamer in en bekeek hem grondig.
Het surfbord zou hier blijven en haastig pakte ik nog een paar spulletjes en gooide het in de koffer. Ik keek de kamer rond, alles lag er terug netjes bij en ik kon amper geloven hoe veel spullen er bij kwamen sinds ik hier was.
Ik haalde diep adem en opende het raam en ging op de vensterbank zitten.
Met een glimlach rond mijn lippen keek ik naar mijn gsm.

Ik wacht buiten op je.
Liefs
Edward

Mijn hart maakte telkens een sprongetje toen ik zo'n lieve woordjes toegestuurd kreeg. Ik sloot het raam en nam mijn koffer in de andere hand terwijl ik een laatste blik op mijn kamer wierp en de deur sloot.
Met veel zwoegen kreeg ik de koffer helemaal beneden en zette hem aan de voordeur. Hayden kwam net naar beneden en ik omhelsde haar, 'Ik ga eerst naar Edward toe' fluisterde ik en ze knikte glimlachend.
Ik keek er helemaal niet naar uit om naar mijn moeder terug te keren en ik hoopte dan ook al snel dat de week voorbij zou zijn. De zachte zon maakte de dag té mooi voor wat hij was en ik liep langs de zijgevel naar de achtertuin tot aan de rand van het bos. Ik zag Edward staan, zijn handen in zijn broekzakken en de sweater met de capuchon en zijn haren die zachtjes in de wind waaiden.
Ik glimlachte en rende naar hem toe en viel in zijn armen.
'Ik zal je missen Amorey' fluisterde hij en keek me glimlachend aan.
'Edward..' stamelde ik en hij grijnsde en ging zitten in het gras terwijl ik me op zijn schoot nestelde en in zijn ogen keek. 'Ik zal je vreselijk missen' fluisterde ik. Hij streek een plukje haar achter mijn oor en drukte een kus op mijn lippen. 'Ik bel je nog' fluisterde ik en stond terug recht.
'Iedere seconde denk ik aan je' zei hij en streek met zijn vingertoppen over mijn wang. Ik schonk hem nog mijn warmste glimlach en drukte een kus in de lucht, draaide me om en liep terug naar de veranda om mijn koffer op te halen. Ik haalde diep adem toen ik eindelijk bij de taxi stond en Hayden omhelsde. 'Ik zal je missen meid' fluisterde ik en ze glimlachte warm.
'Ik jou ook Amorey, bellen hé' lachte ze en ik knikte en kon het niet verbergen en er rolden enkele tranen over mijn wangen toen ik naar haar zwaaide en in de taxi stapte. Eenmaal hij de straat uitreed zag ik nog vluchtig Edward die een kus in de lucht wierp en bemoedigend naar me glimlachte.
Vakantie was de hel..


Reacties:


realMe
realMe zei op 28 april 2011 - 16:32:
wat goed geschreven
i love it