Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Fallen myself » 60. the wedding

Fallen myself

23 april 2011 - 21:01

1511

2

339



60. the wedding

sorry voor het te lange wachten. Maar ik had geen tijd en dus maak ik het goed met het volledige einde.

Rebecca pov;

Ik word wakker in een leeg bed. Kriebels verspreiden zich door mijn buik. Ik, amper 20 jaar die trouwt met Tom 21 jaar. Nooit gedacht dat ik zo vroeg zou trouwen. Mijn ouders waren er dan ook wel een beetje verbaasd om. Maarten en Abby waren net zo als met alles wat ik doe, ontzettend blij.
Er wordt op de slaapkamerdeur geklopt. Fleur en Claire komen al binnen gelopen.
'Zo bruid, klaar voor de grote dag?'
'Op uiterlijk na. Ja.'
'Dan gaan we daar snel even wat aan veranderen.' Ze trekken me uit bed en duwen me richting de douche.
Een uur later zit ik voor de make-up tafel. Claire heeft echte visagisten geregeld.
'Hoe wil je de make-up?'
'Au naturel'
'En je haren?'
'Krullen en opstreken. En verder mogen jullie het zelf weten.' Ze beginnen aan mijn haar te trekken en doen. Het duurt even en dan voel ik me onder hun handen ontspannen. Ik geef me over aan hun handen, in de hoop dat mijn haar straks prachtig vindt.
Een paar uur later kijk ik tevreden in de spiegel. Ik herken mezelf bijna niet meer terug. Ik zie Claire de camera al pakken.
'En zo begint onze dag.' Ik maak een kusgeluid naar de camera.
'Mooi is ze. Gelukkig mogen we haar nog even lenen voor ze daadwerkelijk ja tege nje zegt.'
'Tom, je kunt beter genieten van je laatste vrije uurtjes als vrij man genieten.'
'Maar helaas, als je dit ziet, is het al gedaan met je vrije mannen leven.' De camera zoomt in op mij. Claire loopt ondertussen een rondje om me heen.
'Maar ie wil er nou een vrij man zijn, als je zo'n prachtmeid kunt krijgen.'
'Hij kan haar niet meer krijgen, hij heeft haar al.'
'Dames houdt ermee op. Jullie laten me blozen.' De camera wordt uitgezet en de laatste loodjes worden gelegd aan mijn uiterlijk. Ik ben echt heel tevreden met hoe ik eruit zie. Ik voelde tijdens het aankleden gewoon de zenuwen wegspoelen. Deze dag gaat geweldig worden. Er kan nou eenmaal niets fout gaan en anders kan ik er toch beter om lachen.
De deur gaat open en mijn familie komt naar binnen gelopen.
'Wow Rebecca je ziet er geweldig uit.'
'Dank je.' Ik krijg ondertussen nog 300 complimenten over me heen.
'Echt Rebecca als je dadelijk naar het altaar loopt weet je niet wat je ziet. Tom ziet er echt geweldig uit. En dat zegt iets, aangezien hij er normaal al geweldig uitziet.' Maarten kucht een keer.
'Ach kom op, je zus is het toch volledig met me eens.' Ik begin te lachen.
'Meid, je dag gaat beginnen, ben je er klaar voor.' Ik knik zelfverzekerd.
'Ik ben er helemaal klaar voor.'
'Dan gaan we.' Ik pak de arm van mijn vader en hij begeleidt me naar de trouwzaal, waar alle gasten al zitten te wachten.

Tom pov;
Ik ben al vroeg voor de wekker gaat, wakker. Als Bill de kamer binnenkomt ben ik al gedoucht.
'Je moet maar vaker gaan trouwen, dan sta je te minste op tijd op.'
'Zegt de jongen die altijd te laat komt.'
'Ach ik maakte maar een grapje.'
'Gelukkig, trouwen is echt niet goed voor je zenuwen. Man ik kon de hele nacht niet slapen.'
'Volgens Fleur heeft Rebecca perfect geslapen.'
'Gelukkig ziet er een van ons dan nog er perfect uit.'
'Dus laten wij jou nu ook er perfect uitzien.' Bill haalt ergens make-up vandaan en wil me op gaan maken.
'Ho eens even, wat denk jij te gaan doen?'
'Jouw wallen wegwerken, meer niet hoor.'
'Is dat spul er nog af te krijgen?' Bill zucht een keer en duwt me dan gewoon op een stoel neer.
'Zitten en stil zijn.' Een paar minuten later mag ik in de spiegel kijken. Bill heeft zich aan zijn woord gehouden. Je ziet helemaal niets meer van mijn wallen.
'Goedgekeurd?' Ik knik een keer.
'Kom dan doe ik je dreads.' Ik knik nog een keer.
Een paar uur later kijk ik naar een totaal andere zelf in de spiegel. Mijn mama is ondertussen ook binnengekomen en was het niet eens met hoe ik me had aangekleed en heeft mijn kleding dus maar verandert. Abby en Maarten komen nu binnen.
'Tom je ziet er geweldig uit.'
'Als Abby het zegt, dan moet het zo wel zijn.'
'Nee echt, dit wordt echt de geweldigste dag van jullie leven.' Ik begin te grinniken.
'Dat was wel de bedoeling ja.'
'Kom Maarten, wij gaan naar Rebecca en dan gaan we ook een plaatsje in de zaal zoeken.' Abby trekt Maarten mee de deur uit. Bill en mama keuren voor een laatste keer.
'Als je er klaar voor bent, dan gaan we alvast beginnen.' Ik knik een keer en loop achter hen aan de kamer uit. Er loopt iemand ons tegen moet die me naar een deur brengt. Bill en mama verdwijnen de zaal in.
'Je mag naar voren lopen. Rebecca komt er ook zo aan.' Ik knik en loop de kerk in. Het gestommel vermindert. Als ik voor het altaar sta, begint er langzaam muziek te spelen. Ik draai me om naar de deur. Het enige wat ik nog kan zien, is Rebecca. Ze ziet er prachtig, geweldig uit. Langzaam loopt ze naar voren.

alwetend pov;
Rebecca loopt met kleine pasjes naar voren. Precies op de maat van de muziek. Iedere keer weer een stap dichter naar haar toekomstige man. Tom. Ze kon haar ogen niet geloven toen ze hem zag. Hij zag er zo anders uit. Maar wel zo geweldig. Tom was ook de adem benomen toen hij Rebecca vooraan in de zaal had ontdekt. Nog een paar stapjes en dan staat Rebecca naast Tom. Beide gezichten stralen van geluk. De man achter het altaar kucht een keer.
‘We zijn hier allen bij elkaar gekomen om deze twee mensen in het echt te verbinden. Als mensen er commentaar op hebben, kunnen ze dit nu nog doen.’ Hij kijkt de zaal een keer rond.
‘Nee, mooi zo. Dan kunnen we de ceremonie starten.’ De man houdt een heel verhaal. Het enige uit zijn verhaal wat wel echt telt is het ja-woord van beide. Tom zegt al ja, voordat de vraag überhaupt echt uitgesproken is. Rebecca laat uit goed fatsoen de man toch uitpraten.

Na een uur is alles afgelopen en verlaten Tom en Rebecca als getrouwd stel de zaal. Ze stellen zich op in een andere zaal, waar het feest gehouden gaat worden. Vanuit daar komt iedereen hen feliciteren. De ouders zijn het eerste bij het paar en feliciteren ze van harte. In hun hart wetend dat de kinderen een belangrijke maar goede stap in hun leven hebben gezet. Bill, Maarten en Abby komen daarna feliciteren. Abby knuffelt het paar helemaal plat. Iets waar Rebecca heel erg om moet lachen. Ook de rest van de zaal komt nu het paar feliciteren. De tafel komt vol te staan met cadeaus. Naar de meeste kan nog niet eens goed gekeken worden, want ze krijgen het volgende al weer in hun handen geduwd.
Na het ontvangen van de gasten wordt de bruidstaart aangesneden. Tom en Rebecca pakken het mes samen vast en snijden het bovenste stuk aan. De camera flits van alle kanten om de meest mooie foto’s te maken. Iets waar Tom even moeite mee had. Rebecca had alleen niets van protesten willen weten. Ze wilde alles vast gelegd. Dan zouden ze samen in de eeuwigheid blijven bestaan.

Na de taart is het tijd voor de eerste dans. Tom begeleidt Rebecca naar het midden van de zaal. De muziek begint te spelen en ze beginnen te dansen. In het begin nog een beetje onhandig, maar al snel is er alleen nog hen twee. De rest van de zaal is al snel weggevallen.
Na de openingsdans komt er een vader-dochter dans. De vader van Rebecca neemt trots zijn dochter in zijn armen. Hij had niet gedacht dat hij dit ooit zo rustig aan zich voorbij zou laten gaan. Maar hij had geen betere man voor haar uit kunnen kiezen dan Tom. Ondanks zijn vooroordeel past Tom perfect bij haar. Zeker na wat ze allemaal samen hebben meegemaakt.

De hele avond gaat door. Rebecca en Tom genieten met volle teugen van hun dag. Als alle gasten weg zijn, worden ook zij naar hun kamer in een hotel gebracht. De sleutel wordt bij de balie opgehaald en als twee kleine kinderen rennen ze erheen. De lift gaat naar hun gevoel veels te langzaam. Hun ogen schitteren in het donker van de lift. Als de lift opengaat rennen ze naar de kamer en maken hem open. Tom heeft de suite uitgezocht en Rebecca kijkt haar ogen uit.
‘Dit is toch allemaal veels te duur geweest.’
‘Niets is te duur voor mijn vrouw. En onze eerste nacht als getrouwd koppel moet goed uitgepakt worden.’ Rebecca hoort de dubbelzinnigheid in zijn stem. Ze slaat haar armen om zijn nek en kust hem passioneel. Hij wil een nacht van zijn leven. Die zal hij krijgen ook. Ze maakt Tom helemaal gek, iets wat hij niet geheel erg vindt. Hij weet haar ook gek te maken. Ze belanden op bed en gaan de meest perfecte huwelijksnacht tegemoet. De eerste nacht van hun nog perfectere leven.


Reacties:


adelain
adelain zei op 25 april 2011 - 18:55:
XD goh moest weer ff zoeken wr het over ging.
beeeetje cliché, maar wel leuk


realMe
realMe zei op 25 april 2011 - 11:44:
Whaaaaa leuk
*humhum veel te laat met lezen*

sorry

p.s. er staan hier en daar wat typfouten in.....