Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Ellion » Ellion

Ellion

23 april 2011 - 21:28

249

1

238



Ellion

Flits! Draai je om en glimlach. Flits langs de andere kant. Telkens over en over. Nee, sta stil! Glimlach vriendelijk! Ellion keek op en glimlachte zoals ze zeiden dat ze het moest doen, maar het zat haar ondertussen al tot over haar nek. Glimlachje hier en een glimlachje daar. Open je ogen, haal je schouders op. Ze kon het wel uitschreeuwen, maar dat deed ze niet. Ze glimlachte en keek hen allemaal aan.
Alle fotografen en journalisten schreeuwden haar naam, maar ze bleef uiterlijk kalm en liep naar binnen. “eindelijk! Waar bleef je zo lang!”¯ riep haar manager en ze zuchtte diep, maar tilde haar hoofd op en glimlachte. “het spijt me, volgende keer zal ik een andere weg moeten nemen.”¯ zei ze en haar baas knikte. “goed, ik kan je niet altijd beschermen.”¯ je zou in ieder geval kunnen beginnen met de poorten te beveiligen. Dacht ze en ze draaide zich om.
Ze liep naar de kleedkamers en liet zich daar op de grond zakken. Ellion Tsu was negentien en al jaren een model. Ze was niet alleen bekend in eigen land, maar bijna overal. Haar lange zwarte haren waren stijl en dik. Haar groene ogen schitterde, maar haar gezicht had op dit moment een vermoeide trek. Eentje die ze waarschijnlijk toch met make-up weg zouden krijgen. Haar lenzen prikten in haar ogen en ze deed ze uit. De wereld werd gehuld in mist en ze zuchtte. “Ellion!”¯ schreeuwde de mensen aan de deur en ze deed het vermoeid open.


Reacties:


Wednesday
Wednesday zei op 24 april 2011 - 18:39:
ik heb geen tijd meer vandaag om verder te lezen (a'
maar ik ga het zeker doen, want het lijkt me echt een heel leuk verhaal ^-^