Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Stand Allones » 3 Komische verhalen.

Stand Allones

31 jan 2009 - 17:35

397

1

175



3 Komische verhalen.

Deze verhalen hebben niets met muziek of Tokio Hotel te maken. Ik hoop alleen dat mensen hierom gaan kunnen lachen. Dat moet altans de bedoeling voorstellen.

Onhandig?Dat ben ik!
Ik, Gorget, ben 16 jaar en hier start mijn verhaal

Ik loop door de gangen van het schoolgebouw.Mijn vrienden staan iets verderop te kletsen, aan de deur van de toiletten.Ik begin sneller te lopen, zodat ik sneller bij ze zou zijn.(Ik zeg je, het was vernederend.)Maar wat ik niet zag, was de tas van die ene gast.In mijn haast blijft mijn voet erachter haken en, je raad het al, ik val languit op de grond.Recht voor die ene jongen, mijn crush.Mijn hoofd lijkt nu meer op een tomaat.Zo snel als ik kan krabbel ik overeind en loop door naar mijn vrienden.Die lachen mij natuurlijk vierkant uit.Ik schaam me dood, en kan alleen maar hopen dat ze het morgen allemaal vergeten zijn.
~Fin~

Stom zou je misschien kunnen zeggen.Maar te kinderlijk is misschien beter.
Alias, 15 jaar en ten dode opgeschreven.Dat ben ik.

Nooit kan ik door de gangen lopen zonder wit te worden.Het vocht kruipt dan van mijn onderbroek, naar mijn bleke jeans en dan ben ik het grappigste object in de omgeving.Bleke jeans met aan het kruis donkere plekken.Uiteraard, ik doe nog altijd pipi in mijn broek.So what?!Ik ben een grote jongen, alleen mijn urineblaas houd ik niet onder controle.Ik probeer het eigelijk niet.In de klas ligt er een zee onder mijn zitvlak.En eerlijk, het begint te ruiken.Aangenaam kun je het niet noemen.Maar er valt mee te leven.
Vandaag ben ik dood.Mijn stoel is afgekuist en mijn broek zit in het machine.Kan het nog erger?Ik was trots op mijn plekken.En de geur vond ik na een tijd fantastisch.Mijn trots is weggespoeld.

~End~

Geen familie is erg, maar ik red mij altijd met al die mensen rond mij.
Het levenswerk van een 7-jarige jongen, zonder familie.

Ik heb een mama, papa, broer, zus, oma, opa, tante,nonkel, peter, meter, nog een opa en oma, nog 2 tantes en 4 nonkels en ow ja, nog 3 tantes en 2 nonkels en ook nog een zus en 2 broers en een nicht en 3 neven en nog 4 nichten en heel veel vrienden.Ik weet niet waarom ze zichzelf zo noemen.Een opa, oma, mama, papa en al de rest.Maar ik weet wel dat ik geen familie heb.Veel plezier met al die mensen heb ik zeker.Maar familie dat is wat ik wil.Niet dat het voelt alsof dat ontbreekt, maar het moet leuk zijn om te kunnen zeggen dat je familie hebt.Op mijn 50ste maak ik zelf wel een familie.
~Einde~


Reacties:


AnotherZero
AnotherZero zei op 28 juni 2009 - 13:14:
haha; origineel xd