Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Gebroken leugens » 3

Gebroken leugens

1 mei 2011 - 20:04

1206

3

338



3

Als de nood hoog is, mag je iemand vermoorden, maar wees rechtvaardig, denk goed na.

Alles ging sneller dan ik had verwacht. Veel te snel eigenlijk. Voor ik het wist draaiden we bij Toms oprit op. Een bescheiden huis, maar dat was ook geen verrassing mocht je Tom een keer in het echt zien. Tom zelf was namelijk ook erg bescheiden, hoewel die bescheidenheid niet te merken was aan zijn luxe Audi.

“Je woont erg... bescheiden,”¯ wist ik uit te brengen. Ik was uitgestapt en bekeek het huis gronding van buiten. Tom lachte en haalde zijn schouders op. Hij vertelde iets over dat hij niet zo van al dat luxe hield waardoor ik niet begreep dat hij wel zo’n luxe auto had. Ik wilde wel ruilen met mijn verroeste Volvo.

Binnen keek ik mijn ogen uit. Ergens, na al die research, had ik niet geweten dat Tom zo van al dat luxe hield. Want hij zei wel van niet, maar als ik dit zo zag wist ik dat Paris Hilton nog jaloers zou worden. Zo bescheiden leek hij dus niet te zijn als hij zich voordeed. Tom liep naar de keuken terwijl ik mezelf ontfermde over de fotolijstjes die op verschillende plaatsen stonden en soms hingen. Hij stond er het meest op met zijn band en af en toe eens met zijn familie. Ook bekeek de verschillende awards die hij had staan. Diep van binnen bewonderde ik deze jongen wel een beetje.

“Ook champagne?”¯

“Hebben we iets te vieren dan?”¯ vroeg ik wat verbaasd. Tom knikte terwijl hij de twee glazen op tafel neerzetten en de kurk van de fles schoot.

“We vieren op het feit dat ik deze avond met deze mooie jongedame mag doorbrengen.”¯

Ik bloosde en was zeker verbaasd om de snelle karakterwisseling. Het leek wel of hij dronken gedrag vertoonde, maar hij had nog geen slok alcohol op vandaag. Ik begreep er niks van, het moest zeker iets zijn wat ik over het hoofd heb gezien toen ik onderzoek deed naar deze man. Toch werd het het er niet ongezelliger op. Ik wist me te herpakken van mijn verbazing en speelde het spelletje met Tom mee.

Tom speelde met mijn haar en ik liet het erbij. Uiteindelijk moest het er toch van komen wilde ik zijn vertrouwen zo erg zien te winnen dat ik de papieren in handen kreeg. Ik frunnikte aan zijn witte shirt en Toms hand zakte steeds meer af naar mijn wang, mijn arm en vervolgens eindigde hij op mijn heup.

“Ik had nooit gedacht dat ik iemand als jij tegen zou komen en ik had ook nooit verwacht dat ik dit tegen je zou zeggen, maar ik denk dat je speciaal voor me geworden bent.”¯

Ik was overdonderd maar tegelijkertijd ook tevreden. Ik had nooit geweten dat het zo’n makkie zou worden om hem om mijn vinger te winden. Oké, misschien wel een beetje, maar niet in één dag. Misschien ging dit wel iets te snel voor mij, qua gevoelens, alhoewel die er niet toe mochten doen. In dit verhaal hadden mijn gevoelens helemaal niks te vertellen.

Ik zag hoe Toms gezicht dichterbij komen en ik voelde mijn hart in mijn keel. Toch dacht ik na over of ik dit wel wilde. Ik moest wel. Ik had geen keuze en als ik een keuze zóu maken, was ik er geweest. Ik voelde zijn warme lippen op de mijne en zijn lippiercing die voor afleiding zorgde. Ik vond het niet vies, in tegendeel zelfs. Tom zoende zoals nog nooit iemand had gedaan. Bijna voelde ik de vreugde in mijn buik, maar wist op dat moment mezelf voorzichtig los te maken van Tom.

“Film kijken?”¯ vroeg ik onschuldig waarop Tom lachend knikte. Hij liet me wat films kijken en uiteindelijk, met veel tegenzin, zijn we voor een bloedige horrorfilm gegaan. Ik haatte zulk soort films, het deed me denken aan tijden geleden. Tijden die me nu nog rillingen bezorgden;

“Je moet het doen Kayleigh, je ouders weten te veel. Ze zijn een gevaar voor je én voor ons. We doen het samen. Ik je vader en jij je moeder.”¯

Patrick leek zo zeker van zijn zaak, maar ik twijfelde enorm. Het waren wel mijn ouders. De enige die mij een opvoeding hebben gegeven en dagelijks mijn eten op tafel zetten. Zij zorgden ervoor dat ik verzorgd over straat kon lopen zonder allemaal gaten in mijn kleding.

Voorzichtig stak ik mijn sleutel die ik nog steeds had terwijl ik niet meer thuis woonde, in het slot. Ik draaide hem twee keer om en hoorde de bekende klik. De deur draaide zichzelf open en liet ons twee binnen. Mijn handen trilden en kippenvel stond over mijn hele lichaam terwijl ik het niet eens koud had.

Samen liepen we naar boven. Het was donker en mijn ouders lagen al op bed en de hond lag in de mand te slapen, zich van geen kwaad bewust. De trap kraakte onder mijn voeten en mijn hand lag op de trapleuning. Ik hoorde de zware ademhaling van Patrick die vlak achter me liep. De kamer van mijn ouders kwam al in zicht, de deur stond op een kier.

“Je kunt het,”¯ fluisterde Patrick, zijn hand lag op mijn schouder. Hij kneep zacht terwijl hij me dringend aankeek. Alsof hij wilde zeggen; ook al kun je het niet, je móet het kunnen.

Ik legde mijn hand op de koude deurklink en hoorde de ademhalingen van mijn ouders al. Een muffe geur kwam me tegemoet. We splitsten elkaar op. Patrick liep richting de kant van mijn vaders bed en ik in de richting van mijn moeder. Ze leek zo vredig en dat maakte het alleen maar moeilijker. Ik zag hoe Patrick naar me knikte, het teken. Nu zou het allemaal gebeuren. Ik zag hoe Patrick met één hand mijn vaders keel dicht kneep terwijl hij zijn hand optilde met een groot vleesmes erin.

Snel richtte ik me op mijn moeder. Ik sloeg mijn hand stevig om haar mond terwijl het grote, glimmende vleesmes in mijn linkerhand ruste. Mijn moeders ogen sprongen wijd open. Haar adem stokte toen ze mijn glimmende mes in de lucht zag. Ik hoorde haar geschrokken gillen, ze gilde mijn naam. Ik sloot mijn ogen en stak wel twintig keer. Uit woede omdat ik dit deed, omdat ik mijn lieftallige moeder vermoordde.

Het kon niet waar zijn, dacht ik toen ik het grote bloedbad in bed zag liggen. Ik had mijn eigen ouders vermoord...


Ik legde Tom voorzichtig op bed. Na een lange gezellige avond, hield Tom het niet meer. Hij was dan ook zo dronken dat hij vermoeid tegen me aan inslaap was gevallen. Ik had hem dronken gevoerd, het hoorde bij mijn plan. Zo zou hij de volgende ochtend niet meer weten wat er die avond was gebeurd en dan wist hij ook niet dat ik niet tegelijk met hem was gaan slapen.

Ik kleedde hem uit, zelfs zijn boxer zodat hij zou denken dat we seks hadden gehad. Ik gooide de kleding rommelig op de grond, zodat het nog ergens op zou lijken. Ik had de sleutel van Toms kluis uit zijn la gevist en deed de lichten uit. Ik wachtte even tot ik zeker wist dat Tom sliep en sloop vervolgens de kamer uit, op zoek naar de studio waar Tom zijn teksten en alles bewaarde in een kluis.


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 16 mei 2011 - 18:05:
Ze heeft toch niet serieus haar eigen ouders vermoord? O_O


Midnight
Midnight zei op 1 mei 2011 - 21:29:
Wow, dat was wel een erg onthullend stukje!

Ik begrijp alleen nog steeds niet wat ze met de teksten wilt.... Wel dat ze niet zo'n lieverdje is!

Snel verder?


Vespertine
Vespertine zei op 1 mei 2011 - 21:02:
Hij vertelde iets over dat hij niet zo van al dat luxe hield waardoor ik niet begreep dat hij wel zo’n luxe auto had. Ik wilde wel ruilen met mijn verroeste Volvo.
Hihi!
Diep van binnen bewonderde ik deze jongen wel een beetje.
Jajajaaaa.

Is Tom echt dronken, of is hij een enorme player en heeft zij dat helemaal niet gezien in haar research? o.o *leest verder*

Wauw, dat schuine stuk! Da's die horrorfilm, toch? Is dat gewoon een overgang van het ene stuk naar het andere in dit hoofdstuk, of heeft het te maken met het verhaal zelf?

Snel meer!