Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » songfics » Friend or Foe (TaTu)

songfics

4 mei 2011 - 13:20

632

0

177



Friend or Foe (TaTu)

Is it too late
Nothing to salvage
You look away
Clear all the damage

Je harde stem klinkt nog steeds in mijn oren. Het is over. Het is gedaan. Het is te laat om nog iets goed te doen. Het is te laat om op te houden. Het is te laat om dit alles nog te verbeteren. Het enige wat ik nu nog kan doen is alles opruimen. Proberen mezelf te helen. Proberen mezelf nog uit dit ondraaglijke drijfzand te halen.

The meaning to
All words of love
Has disappeared

Ieder woord dat je tegen me zei. Ieder enkel woordje was een leugen. Elk liefdeswoord stelt niets meer voor. Elke betekenis van wat we hadden is verdwenen. De duisternis in. Een nacht zonder sterren.

We used to love one another
Give to each other
Lie under covers so,
Are you friend or foe


In al die tijd ben ik het vergeten. Ons leven. Wat is of was de waarheid en wat is of was een leugen. Hoe kon ons leven daaruit bestaan. Hoe konden we elkaar en onszelf zo voorliegen. Dachten we dan echt dat het nooit uit zou komen. Dat nooit iemand ons zou snappen. Dat niemand zou opletten. Dat niemand onze fouten op zou merken.

Love one another
Live for each other
So, are you friend or foe
Cause I used to know

Ja, ooit wist ik hoe het zat tussen ons. Nu weet ik het niet meer. Na je woorden weet ik het niet meer. Na je vertrek ben ik in huilen uitgebarsten. Was dat het waard. Was dat een juiste keuze. Bestaat er in ons geval wel een juiste keuze. Of zijn we te prooi gevallen aan de pers. Zijn we te prooi gevallen aan onze medemensen. Zijn we verloren geraakt in onze dromen.

The promises
Hollow confessions
And innocent show of affection
I touch your hand
A hologram
Are you still there

Ben je nog zoals je ooit bent geweest tegen mij. Is ergens onder de oppervlakte het meisje dat ik heb leren kennen. Het meisje dat mijn vriendin was. Als het aan mij is, nog steeds zou zijn. Het meisje dat ik nooit zal vergeten. Nooit zou kunnen vergeten. Haar handen, haar ogen, haar oren, haar perfecte neus. De wenkbrauwpiercing. Als je er nog bent, geef me dan alsjeblieft een teken.

We used to love one another
Give to each other
Lie under covers so,
Are you friend or foe


Ben je mijn vijand of mijn vriend. Ik weet het niet meer. Kun je het me alsjeblieft zeggen. Kun je het me misschien duidelijk maken. Kun je het mij alsjeblieft uitleggen.

Love one another
Live for each other
So, are you friend or foe
Cause I used to know


Ooit wist ik het. Kom alsjeblieft weer terug. Kom hierheen en vertel het me. Kom hierheen en laat weten dat alles weer goed is.

Is it too late
Nothing to salvage
You look away
Clear all the damage

Is het dan nu echt te laat. Is er echt geen weg terug. Is echt alles voor altijd verloren. Zal er nooit meer een jij en ik of een ik en jij bestaan. Zal er dan echt nooit meer een ons bestaan.

The meaning to
All words of love
Has disappeared


Ik laat de brief die ik van je gekregen heb zakken. Er is geen weg terug. Er is geen kans. We zijn stukgemaakt. Wij? Is er eigenlijk wel ooit een wij geweest. Is er ooit een jou en mij geweest. Of was er nooit iets. Heb ik me al die tijd alles verbeeld. Maar wat er dan ook ooit geweest is, het is nu echt afgelopen.

Lie under cover so
Are you friend or foe


Moesten we echt ooit liegen of was het automatisme. Waar logen we voor. Ik weet het niet meer. Ik weet niets meer. Ik weet alleen nog maar dat wij nu niet samen zijn. En dat dat juist zo verkeerd voelt.

Love one another
Live for each other


friend or foe van TaTu


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.