Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Feel like everything can change {Hogwarts} » 1. 3 jaar later

Feel like everything can change {Hogwarts}

5 mei 2011 - 21:29

220

2

258



1. 3 jaar later

Het is alweer 3 jaar later en ik mag dit jaar eindelijk naar Zweinstein. Terwijl Vincent al een jaar op zit heb ik me ouders eindelijk zover gekregen om me op Zwienstein te plaatsen. Het is wel het midden van het jaar dus het zal al helemaal vreemd zijn dat ik ineens binnen kom lopen maar het is net kerst geweest. Dus ik ga met Vincent mee. Ik ben echt benieuwd welke afdeling ik kom. Hopelijk niet Zwadderich en dat hoopt Vincent ook want anders kan ik hem verder pesten. En van hem mag ik niet zeggen dat ik zijn zus ben. Hij schaamt zich gewoon voor me. Fijn voor hem toch ga ik het gewoon zeggen dat ik zijn zus ben want, ik hoor me voor hem te schamen heb je gezien hoe hij eruit ziet net een opgepompte water meloen met een hoofd dat leeg is. Ik snap ook niet hoe hij over is gegaan. Dat kind heeft gewoon geen hersens en dat weet ik wel ik zat namelijk jaren met hem opgescheept. Ik dacht dat ik thuis les kreeg dat kreeg ik ook buiten me dreuzelschool. Ik snap echt niet waarom me ouder me naar die school hebben gestuurd. Ze haten dreuzels. Ik niet ik heb wel een paar vriendinnen waar me ouders niets van af weten.


Reacties:


whiteangel
whiteangel zei op 6 mei 2011 - 18:26:
Zus en broer relatie loopt lekker zeg
Idd wel vaag dat ze opeens in het jaar naar binnenkomt lopen
Maar wel weer goed geschreven


Faramir
Faramir zei op 6 mei 2011 - 13:53:
Leuk verhaal,
Maar het is inderdaad wel een beetje vreemd dat opeens iemand met kerst bij Zweinstein komt. Maar ik neem aan dat dat bij het verhaal hoort en ga daar niet verder over in.

Maar ik heb dan wel de vraag waarom die Vincent al een jaar eerder naar Zweinstein mag dan de jij? Of is dat zo'n mysterie dat in de loop van het verhaal nog duidelijk word?