Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Doe een wens » proloog

Doe een wens

6 mei 2011 - 15:34

250

2

222



proloog

'Ik moet naar huis, maar morgen kom ik terug.' Rebella kijkt vanuit haar bed op. Wat haat zij het dat ze nu ziek is. Net nu morgen het schoolfeest is. Marjolein heft ook meteen gezegd dat ze niet zou gaan. Zulke goede vriendinnen wil ze blijkbaar voor haar zijn.
Marjolein staat op en pakt haar jas. 'Ik beloof echt om morgen terug te komen.'
'Nee, je moet naar het schoolfeest gaan. Er zijn zat leuke jongens. Waag je kans.'
'Je weet dat ik maar een jongen echt leuk vind.' Bill, hoe kan ik het vergeten. Ze is tot over haar oren verliefd op Bill. Altijd bij ieder concert aanwezig. Heeft altijd het snelste door wanneer er nieuwe liedjes zijn en weet echt alles over hem.
Na een laatste knuffel loopt Marjolein de deur uit en stapt op haar fiets. Ze denkt na over wat Rebella tegen haar aan het vertellen was. Zou ze echt naar het schoolfeest moeten gaan. Ja er lopen daar wel leuke jongens rond en ze krijgt er wel aandacht van, maar ze wil ze zou het liefste bij haar vriendin zijn.
Door al het gepieker let ze niet meer op het verkeer. Een toeter laat haar op haar rem trappen. Ze kijkt naar rechts en ziet een auto op volle snelheid naderen. Het is te laat om weg te komen, is het enige waar ze aan kan denken. Ze kan de seconde tellen en dan knalt hij tegen haar aan. Ze valt en dan is alles zwart.


Reacties:


Pline
Pline zei op 18 mei 2011 - 16:25:
dit is mooi, en erg, en toch mooi...
mag ik een melding?
XxX


realMe
realMe zei op 6 mei 2011 - 18:57:
wat erg....
*staart geschok naar het scherm*

lieve schat, ik zou het nog eens overlezen... er staan hier en daar wat typ fouten of iets in die richting......