Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Feel like everything can change {Hogwarts} » 5 & 6: Freedom!

Feel like everything can change {Hogwarts}

6 mei 2011 - 22:42

509

2

233



5 & 6: Freedom!

Ik doe deze 2 hoofdstukken wel samen (: Er zit een ENTER tussen en dat is dan het lijn tussen de hoofdstukken. En de vraag van whiteangel: Nee ik kom niet uit Rotterdam maar uit Den Haag (:

Het stop met draaien en ik laat me moeders arm los en val bijna om. Ik val in de armen van Vincent. "Vincent laat me los" zeg ik met me tanden op elkaar. Vincent laat me los en daardoor val ik op de grond. "Auw!" zeg ik boos tegen Vincent. Ik sta op en ik schop hem. "Little bitch" zegt Vincent en hij pak zijn been vast en ik hinkelt verder dat er heel grappig uit zit. Zie die vetrollen op en neer gaan. Ik begin te lachen en pak me koffer uit me vaders handen. Ik loop door de muur en kom op me perron aan. Ik kijk met grote ogen naar al de kinderen op het perron. "Dag mam ik ga je niet missen" zeg ik en ik ren de tram in. Ik zoek een coupe uit en ga erin zitten. Ik gooi me koffer op dat ding. Ik ga zitten en ik kijk grijnzend naar buiten. Ik voel me gelukkiger dan ooit tevoren ik mag eindelijk naar Zweinstein jipppie! Ik hoor de deur open gaan en ik zie Vincent, Karel, Draco en een meisje in de deur opening staan. "Vincent rot op" snauw ik. "Ik ga al ik wil niet eens bij jou in de coupe zitten" snauwt hij terug en ik steek me tong naar hem uit. Vincent slaat de deur hard dicht en ik zie hem weg lopen. Oelewapper dat hij is. Ik hoor geklop op de deur en hoor de deur open gaan en ik kijk wie er in de deuropening staat. 1 ding weet ik zeker ik mag ze nu al.

Ik zie 2 jongens met rood haar in de deuropening zijn die precies op elkaar lijken. "Mogen we erbij zitten" zeg 1 van de 2. "Tuurlijk" zeg ik en glimlach naar hun. "Ik ben George Wemel" zegt George. "En ik ben Fred Wemel de knapste van de 2" zegt Fred. "Lilian ik ben de knapste van me familie" zeg ik en grijns. "Zozo beetje teveel zelfvertrouwen?" vraag Fred. "Nee hoor maar het is gewoon zo" zeg ik grijnzend en een tikkeltje arrogant. Ik hoor het fluitje gaan en voel dat we vertrekken. "Ik heb je nog nooit eerder gezien en ik neem aan dat je geen eerste jaars bent" zegt George. "Klopt ik had thuis les" zeg ik en trek een grimas. "Niet leuk?" vraag Fred. "Nee ik haat me ouders ik mocht gewoon niet naar Zweinstein maar nu wel" zeg ik glimlachend. "Ik welk jaar kom je?" vraag George. Ik leg me benen lang uit op de bank en ga een beetje onderuit zitten. "Vijfde jaar als het goed is" zeg ik en doe me benen over elkaar. "Net als ons" hoor ik ze tegelijk zeggen. "Gezellig" zeg ik glimlachend. Ik hoor weer geklop op de deur en zie dat Vincent weer in de deuropening staat. "Wat moet je papzak?" vraag ik aan hem terwijl ik hem dodelijk aankijk. "Heb jij mijn toverstok gezien?" vraag hij en ik kan gewoon zien dat hij chagrijnig is. Ik kijk hem grijnzend aan.

Reactie?


Reacties:


realMe
realMe zei op 7 mei 2011 - 16:30:
leuk....
maar het is wat makkelijker lezen als je de schijfers voluit schrijft.....


edit: oh oeps, dat had diegene voor me ook al, sorry


whiteangel
whiteangel zei op 7 mei 2011 - 9:44:
Den Haag ligt ook wel in de buurt
Een puntje die me opviel
de cijfers tot de 20 (of was t nou 25?) moet je voluit schrijven dus.
'Mogen we er bij zitten?' zei één van de twee
Verder weer een goed hoofdstuk
Melding als je verder bent?
Xx