Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Scream (till you feel it) [Afgelopen] » 25.

Scream (till you feel it) [Afgelopen]

6 mei 2011 - 21:24

1014

6

627



25.

Vandaag ging Bill met Georg en Gustav weer eens repeteren. Het was geweldig om weer in de vertrouwde studio te komen. De microfoon, de leren barkruk. Alles was zo vertrouwd. Bill nam zijn plek en glimlachte. Bill nam ook een gitaar van zijn broer op zijn schoot en tokkelde er wat op. Hij had nu ook al een tijdje gitaarles gevolgd en nu was hij nog beter geworden, maar echt goed vond hij zichzelf niet. Hij kon niet beter zijn als Tom en daar bleef hij bij.
Het was geweldig om nog eens te zingen met Georg en Gustav erbij. David keek hen trots aan vanuit de deuropening. Hij was ook blij dat Bill weer gezond was en er weer voor wilde gaan. Hij had hem voorgesteld om toch niet een nieuwe gitarist te zoeken, maar nog voor hij zijn zin kon afmaken had Bill al nee gezegd. Hij zei dat Tom niet te vervangen was en dat hij niet met iemand wilde optreden waar hij geen band me had. Dat was voor David al genoeg om er over op te houden en Bill aan te sporen om gitaarlessen te volgen. En het hielp nog dat hij het zelf wilde.

Bill glimlachte blij toen ze een pauze namen. Tevreden schonk hij zichzelf een glas cola in om zijn keel te smeren.
“Ik vind het echt geweldig om weer te repeteren, ik wil met jullie mijn nieuwe teksten doornemen. Ik heb er de afgelopen maanden véél geschreven.”¯ Vertelde Bill.
“Dat klinkt goed,”¯ glimlachte Georg.
“Tja, ik moest me met iets bezighouden.”¯
Na de pauze gingen ze met z’n allen rond een tafel zitten. Bill, David, Georg en Gustav. Bill nam het mapje uit zijn tas en haalde er alle papieren uit. Op vele zaten zwarte plekken. Duidelijk tranen.
“Ik heb er al mijn gevoel in gestoken, dat merk je wel,”¯ glimlachte Bill kort. Hij gaf de papieren door zodat iedereen eens kon lezen.
“en als er dingen moeten verandert worden, zeg je het maar.”¯
“Waarschijnlijk niet,”¯ grijnsde Gustav. Bill werd wat rood en verstopte zijn gezicht in zijn sjaaltje. Zijn mede bandleden en manager wisten wel waarom hij dat droeg, maar maakte er geen opmerking over en dat vond Bill wel leuk. Een opmerking erover zou hem er weer aan herinneren dat hij iedereen in de steek wilde laten. En toch waren er zoveel dingen die hem aan zijn zelfmoordpoging deden denken. Vooral ’s avonds in bed piekerde hij er vaak over.
“Het is prachtig Bill,”¯ haalde David hem uit zijn gedachten. Bill glimlachte kort en stak alle teksten weer in zijn mapje.
“Ik had wel genoeg inspiratie om te schrijven. Er is genoeg gebeurt.”¯
“Zullen we stoppen voor vandaag?”¯ zei David opgewekt. Hij probeerde de stemming weer wat hoger te brengen na Bill zijn laatste zin.
“Ja, liefst,”¯ zei Bill. Hij leek wel te smeken.

Bill was blij dat hij weer in zijn auto terug naar huis zat. Het was nogal hectisch geweest vandaag. Veel in één keer. Bill parkeerde zijn auto in de ondergrondse garage en ging dan zijn post uithalen. Er zat een bief bij, van de instelling. Vlug ging Bill de lift in en duwde op de knopjes. Haastig maakte hij zijn deur open, vlamde die weer toe met zijn voet en plofte op de zetel om de brief open te maken. Zijn vroegere therapeut schreef dat hij volgende week een uitstapje mocht maken met Noa. Bill was totaal in de wolken en huppelde al zingend door het huis. Mecki keek hem vreemd aan, maar sprong toch met Bill mee. Die lachte om het hypere hondje en zette de radio aan. Er was net een geweldig liedje op, wat Bill nog vrolijker maakte.
Al lachend en meezingend met de radio begon Bill aan het avond eten. Hij flanste wat in elkaar en at het daarna op. Mecki had ook zijn eten opgegeten en lag nu in de zetel te slapen.

Bill nam een papiertje en begon er op te schrijven. Hij moest Tom nog vertellen wat er allemaal gebeurt was vandaag. Hij vertelde over het oefenen en zeker over de brief van de instelling, dat hij een uitstap mocht maken met Noa. En hij voegde er nog een ps aan toe.
PS: I miss you. Met een mislukt hartje erachter. Bill lachte om het kunstwerk en schoof het papiertje onder de deur. Hij kroop recht en huppelde naar de badkamer. Een lekker bad had hij wel verdiend. Mecki kwam hem gezelschap houden, maar ze bleef wel ver van het water af. Bill zette de radio aan, deed warm water in het bad en nog een grote klodder badschuim erbij zodat het lekker zou schuimen. Met een giechel trok hij zijn kleren uit en gooide ze op het stoeltje. Mecki ging braaf op het stoeltje liggen. Wel op Bill zijn kleren, maar dat maakte hem niets uit. Voorzichtig voelde Bill met zijn teen als het water niet té warm was, maar het was oké. Hij kon erin. Met een kreun ging hij liggen en haalde het schuim uit zijn gezicht. Mecki kefte om het schuim. Bill glimlachte en blies wat schuim haar richting uit. Met een elegante sprong was ze zo van het stoeltje af helemaal achterin van de kamer. Bill lachte en ging rustig weer liggen. Hij neuriede wat mee met de muziek op de radio en ontspande helemaal. Na een uur vond Bill het wel lang genoeg dus waste hij zijn haar en kwam uit bad. Mecki liep wat tussen Bill zijn benen en sprong om aandacht. Bill aaide hem op zijn kop, maar Mecki liep snel de badkamer uit want Bill was nat. Die lachte en droogde zich af en trok een boxer aan. Hij nam nog een paar dikke, zachte sokken en nam dan zijn badjas van de kapstok. Nu ging hij met een pot Ben&Jerry voor tv een echte vrouwenfilm kijken. Met een plofje belande hij op de bank met in de ene hand een grote lepel en in de andere een pot Ben&Jerry. Mecki kwam met zijn kop op zijn schoot liggen. Bill legde zijn voeten op het salontafeltje en zette de tv aan. Dit was genieten!


Reacties:

1 2

NovaFlowne
NovaFlowne zei op 12 juni 2011 - 12:05:
Ik heb zo het idee dat er meer gaat gebeuren in dat uitstapje van hun. Hmm. Wie zal het zeggen? ^^
Maar het wordt vast heel leuk en ik hoop echt zo erg dat Noa ook weer op de been komt en de instelling ook mag verlaten! Dan moeten ze samen gaan wonen, zodat ze weer voor elkaar kunnen gaan zorgen zoals ze in de instelling deden. Ik denk dat Noa dat hard nodig heeft. (:


JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 10 mei 2011 - 21:20:
Mooi !

Na de pauze gingen ze met z’n allen rond een tafel zitten. Bill, David, Georg en Gustav.

Ik las eerst echt: Bill, Tom, David, Georg en Gustav.
Gewoonte.

<3


Evatjeu
Evatjeu zei op 8 mei 2011 - 21:31:
Eindelijk mag Noa is uit die instelling!!
het zal haar deugd doen!! ^^
snel verder?
xx


wordslover
wordslover zei op 7 mei 2011 - 20:12:
Yeaaah, hij gaat iets met Noa doeeen! ^^
Sneeel weer verder jij!


realMe
realMe zei op 7 mei 2011 - 16:35:
ik ben zo blij voor hem
hij mag iets leuks met noa gaan doen...!!!

snel meer