Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Tell Me What Your Best Friend Knows, I Don't Know » Everybody's Living Like They're Crazy In Love

Tell Me What Your Best Friend Knows, I Don't Know

7 mei 2011 - 21:32

568

3

274



Everybody's Living Like They're Crazy In Love

:)

Terwijl de andere jongens ook om ons vuurtje komen zitten, begint Jack al gelijk een wazig verhaal over burrito’s. Ik trek één wenkbrauw op en wissel een blik met Veerle. Die begint zenuwachtig te lachen. Wie zijn deze jongens?
“Let maar niet op hem!”¯ lacht de jongen met het lichter bruine haar, die aan de andere kant naast me is komen zitten. “Ik ben Alex.”¯
“En ik ben Rian.”¯ Stelt de jongen tegenover me zich voor.
“Jack, Alex, Rian.”¯ Herhaalt Laura. “En dat is…?”¯ ze wijst naar de jongen naast Alex, die tot nu toe nog niks heeft gezegd. Hij ziet er verlegen uit. “Zack.”¯ Mompelt de jongen.
“Cool. Ik ben Laura! Nice to meet you!”¯ ik kijk naar Laura. Deze boys zijn helemaal haar type! Ik zie dat ze haar ogen nauwelijks van Alex af kan houden.
Ze praten nog wat door, terwijl ik de jongens intussen in me opneem. Laura’s type ja, maar ik weet niet of ze ook iets voor mij zijn. Hmmm. Niet echt, denk ik. Iets te ‘cool’ voor mij. Hoewel ze wel knap zijn.
Ik word opeens opgeschrikt uit mijn gedachten doordat Jack aan mijn arm schudt. “Huh?! Wat?”¯ Weer zo’n intelligente reactie. Ik ben wel op dreef vandaag!
“Ik vroeg hoe je heette!”¯
“O, haha! Ik heet Emma.”¯
“Mooie naam.”¯
Ik vraag me af of ze snel weer weg gaan. Ze zijn vast wel aardig, maar ik voel me heel ongemakkelijk bij hun. Maar Veerle en Laura denken daar waarschijnlijk anders over. Ik zie dat Veerle Zack nogí¡l interessant vindt.
“Hey, jullie waren écht goed net! Hoelang spelen jullie al samen?”¯ vraagt Rian.
“Nou… dit was eigenlijk de eerste keer…”¯ zeg ik voorzichtig.
“Wauw! Dat meen je niet!”¯ roept Alex. “Speel nog eens wat!”¯
Ik kijk mijn vriendinnen vragend aan. Die zijn al enthousiast ‘ja’ aan het knikken. Ik begrijp het al. Ze willen indruk maken op hun nieuwe ‘crushes’. Zucht.
“Painting Flowers?”¯ vraagt Veerle. Zij heeft de ‘Almost Alice’ cd, waar dat liedje opstaat. Ze had hem eigenlijk gekocht omdat Avril Lavigne op die cd stond, maar dit liedje bleek ook wel heel vet te zijn. We kennen hem alledrie heel goed, maar ik heb eigenlijk geen idee wie het heeft gezongen.
Oké. Ik durf de jongens niet aan te kijken. Ik hoop dat het net zo goed gaat als net.
Ik zet Painting Flowers in op mijn gitaar, en Laura zingt weer moeiteloos mee. Veerle zingt weer de achtergrond, en af en toe ook een beetje tweede stem.
Als het is afgelopen, beginnen de jongens hard te juichen. Jack springt als een debiel op en neer en klapt in zijn handen. “Woaah! Awesome! Als jullie door blijven oefenen, worden jullie nog beter dan…”¯ Zack is opgestaan en duwt zijn hand snel tegen Jack’s mond.
“Beter dan wie?”¯ vraagt Veerle verbaasd.
“beter dan… het origineel!”¯ zegt Zack snel.
Alleen Alex is stil gebleven. Hij is naast me blijven zitten. “Hey, jullie kunnen echt heel goed worden!”¯ zegt hij. “Alleen dit laatste akkoord… Dat zou ik zó doen.”¯ Hij pakt mijn hand en verplaatst voorzichtig mijn vingers. Ik probeer het. Het klinkt inderdaad beter.
Ik kijk op. Alex kijkt recht in mijn ogen. Hij ziet er lief uit. Ik wil net vragen of hij verstand heeft van gitaarspelen, als ik vanuit mijn ooghoek de jaloerse blik van Laura zie. Ik wend snel mijn blik af. Zij mag Alex hebben. Hij is niet mijn type.


Reacties:


xLoveMusic
xLoveMusic zei op 8 mei 2011 - 11:35:
Haha Jack begint natuurlijk een verhaal over burrito's
Je schrijft awesome! verdergaan!


Experience zei op 8 mei 2011 - 0:05:
Echt leuk. Je kan echt goed met emma meeleven. Ga zo door


FreeHugsPlz
FreeHugsPlz zei op 7 mei 2011 - 23:33:
Terwijl de andere jongens ook om ons vuurtje komen zitten, begint Jack al gelijk een wazig verhaal over burrito’s.


haha, die Jack. awesome verhaal! snel verder!