Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » I love you, but I don't. » Hoofdstuk 4.

I love you, but I don't.

9 mei 2011 - 13:26

1178

0

266



Hoofdstuk 4.

TS. na het feest.
Justin POV.
We lopen naar buiten, als er word omgeroepen dat het tijd is de boel dicht te gooien. Ik pak onze jassen en pak haar handje vast. Ik bloos en kijk haar aan. 'Wat wou je nog gaan doen?' ik voel me een beetje licht in mijn hoofd en grinnik. Ik ben een beetje aangeschoten, en Breath ook. 'Zullen we nog even naar het strand?' ik glimlach als ze knikt. Ik trek haar mee richting het strand. Ik voel dat ze zachtjes in mijn hand knijpt en ik kijk haar aan. Ze glimlacht naar me. 'Morgen shoppeeeeen!' roept ze. Ik knik blij, ik heb er veel zin in, maar vooral omdat het met Breath is. We komen bij het strand aan en doe mijn schoenen en sokken uit. Breath doet haar hakken uit en we rennen over het strand, hand in hand.

Breath POV.
Ik spring lachend op de rug van Justin en we vallen allebei in het zand. Ik kijk in zijn ogen en dan naar zijn lippen. Snel veer ik weer omhoog en gaap. 'Zullen we gaan? Ik ben moe..' ik kijk Justin aan. Hij knikt en ik help hem omhoog. Ik huppel met hem en bij de straat doen we onze schoenen weer aan. 'Jij sliep bij mij he?' hij knikt en pakt mijn hand vast. Ik bloos, en gelukkig zie je dat niet in het donker. Ik kijk op mijn grote horloge en zie dat het al bijna half 4 's nachts is. Ik begin te rennen en we zijn al snel bij mijn huis. Ik doe de sleutel in het slot en glimlach. Ik duw de deur open en we lopen gelijk naar boven als hij weer op slot is. Ik plof op mijn twee persoons bed neer en klop naast me. Snel pak ik mijn shortje en topje en doe ze aan.

Breath POV.
Ik loop naar de badkamer toe en poets mijn tanden. Dan haal ik mijn make-up eraf en ga weer terug naar mijn kamer. Justin poetst ook zijn tanden en ik kijk naar hem. Hij glimlacht naar me en ik voel een beetje kriebels in mijn buik. Ik doe mijn sieraden af en ga alvast liggen. 'Zullen we vragen of Cait, Chaz en Chris komen?' ik glimlach. Hij knikt en ik sms ze. Meteen krijg ik twee smsjes terug, want Chris hoefde ik niet te smsen. 'Iedereen komt, alleen Chris neemt April mee.' roep ik. Justin steekt zijn duim op en spuugt zijn tandpasta uit. Ik maak het alvast gezellig en pak een lading chips, popcorn, cola en Redbull. Ik zet alles neer in het midden van mijn kamer. -blijven jullie ook slapen?- sms ik weer naar Chaz en Cait. Ik krijg weer ja's en pomp de luchtbedden op. 'Justin? Ik vind dat we Cait en Chaz moeten koppelen.'

Justin POV.
Na een half uurtje komen ze allemaal en gaan we naar boven. Ik ga op een luchtbed liggen en klop naast me dat Breath naast me moet komen zitten. Ze knikt en gaat zitten. 'Pak maar wat jullie willen, ofzo.' zegt ze. Ik glimlach en pak Redbull. Ik maak hem open. 'Zullen we DDW doen?' vraagt April. Iedereen knikt en zegt ja. 'Oke, ehhm. Chris. DDW?' vraagt ze. 'Ehm, waarheid.' zegt hij twí­jfelend. 'Oke, wat vind je van.... Breath?' vraagt ze. Ik grijns. 'Ik vind haar aardig en lief. Ze begrijpt alles, en ze staat voor je klaar.' hij bloost en Breath ook. 'Oke, Justin DDW?' vraagt Chris aan me. 'Eh doe maar Doen.' ik grijns. 'Oke, die is simpel. ZOEN Breath.' ik schrik een beetje van de opdracht en kijk Breath aan. Ik zie haar blozen en trek haar op mijn schoot. Ik druk mijn lippen zachtjes op die van haar en ik open mijn mond. Zij ook en we zoenen. Heel eventjes maar, maar het voelt goed. Mijn buik ontploft zowat van de vlinders en mijn lippen laten de hare los. Ik glimlach naar haar en ze gaat weer terug zitten. Nu was ik aan de beurt om iemand te kiezen. 'Ehm, Cait. DDW?' ik grijns. 'Doe maar Waarheid.' ik grijns en overleg even met Breath. 'Zullen we vragen wat ze van Chaz vind?' ik grijns als ze knik. 'Vind je chaz leuk?' ze begint te blozen en ik grijns. Ze knikt zachtjes en ik zie Chaz blozen. Ik lach.

TS. Na het spel ^^
Breath POV.
Ik kijk naar Justin. Het voelde zó fijn, maar ik weet niet, ik ben nog steeds niet over Bryan heen. Ik kijk naar Cait en Chaz die opeens weglopen. 'Let op, die hebben dadelijk wat' ik grijns. We hadden ook nog gevraagd of Chaz op Cait was, en ook dat was een ja. Ik grijns en kijk naar Chris en April die aan het zoenen zijn ^^. 'Dus ik sta voor iedereen klaar?' ik lach en kijk Justin aan. Ik gaap even en ga staan. Ik sta met mijn rug naar Justin toe en trek mijn shortje wat omhoog. Ik voel zijn ogen in mijn rug branden en loop naar de badkamer om mijn tanden weer te poetsen. Ik kijk naar de spiegel. Ik verdien Justin sowieso niet. Daar ben ik te lelijk voor..

Breath POV.
Ik zie dat Justin al in bed ligt en ik ga erlangs liggen. Ik merk dat Chaz en Cait nog steeds niet terug zijn en ik sms Cait. 'Enenenen?' ik grijns en krijg meteen een antwoord terug. 'We hebben wat!' ik grijns en sms terug. 'GEFELICITTTTEEEERRRDD!' ik kijk naar de anderen. 'Chaz en Cait hebben met elkaar.' ik glimlach. Ik hoor gejoel en gefluit als ze binnenkomen. 'Laten we gaan slapen' ik gaap en ga lekker liggen met mijn hoofd naar Justin toe. Hij glimlacht en ik glimlach zwakjes terug. Ik val langzaam in slaap en voel Justin's arm nog om mij heen gelegd worden. Ik glimlach en slaap diep.

TS next morning.
Breath POV.
Ik word wakker en zie Justin naar me staren. 'Kun je het zien?' ik grijns. 'Vandaag shopeeeeen.' Ik zie dat Chaz, Cait, Chris en April al naar huis zijn. 'Hoe laat is het wel niet?' ik trek een wenkbrauw op. 'Het is 12 uur.' antwoord Justin. Ik knik en stap uit bed. Als ik sta rek ik me lang uit. Ik voel Justin's ogen weer door me heen branden. 'Zullen we in de stad eten?' ik kijk hem aan. 'Is goed!' lacht hij. Ik trek een leuk setje uit mijn kast en loop naar de badkamer, waar ik ook nog even mijn tanden poets. Ik grijns en doe make-up op en mijn haren mooi. Ik kijk naar het resultaat en knik. Ik loop de kamer weer in. Justin heeft zich ondertussen ook al omgekleed en ik kijk naar beneden. Ik doe mijn veter terug in mijn schoen en zorg dat ik erop sta. Ik pak mijn tas en loop naar beneden. Ik pak mijn autosleutels en stap in mijn auto. 'I'll drive.' zeg ik en wacht tot Justin is ingestapt. Ik rijd naar de stad en parkeer mijn auto op de parkeerplaats. Ik stap uit en wacht op Justin. Ik doe mijn auto op slot en loop de stad in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.