Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » I love you, but I don't. » Hoofdstuk 5.

I love you, but I don't.

9 mei 2011 - 13:27

1257

0

358



Hoofdstuk 5.

TS 3 uur later.
Breath POV.
Met een hele boel kleding loop ik naar mijn auto. Mijn voeten zijn kapot, maar toch glimlach ik. Ik heb heel wat nieuwe dingen gekocht, en ik ben er blij mee. Ik doe mijn auto open en dan ook de achterklep. Ik leg mijn tassen erin en Justin doet hetzelfde. 'Mag ik nu rijden?' vraagt hij en ik knik. Ik geef hem mijn autosleutels en stap in aan de pasagiers kant. Ik klik mijn gordel vast en we rijden weer naar mijn huis, waar Justin dadelijk naar huis gaat, om zijn spullen in te pakken. 'Anders zet ik je thuis af? Dat is makkelijker met je tassen.' ik kijk hem lief aan. 'Ja, graag' hij glimlacht naar me en verandert van richting. Bij zijn huis stopt hij de auto en zet hem uit. 'Wil je nog wat drinken, of ga je gelijk je tas inpakken?' hij kijkt me vragend aan. 'Ik ga gelijk, dan heb ik meer tijd.. Hoe laat morgen?' Ik kijk hem weer lief aan. 'Ehm, rond een uur of 8 's ochtends.' Ik knik en druk een kus op zijn wang. Hij drukt er een terug op mijn voorhoofd. 'Tot morgen, shawty!' ik glimlach en stap ook uit om aan de andere kant weer in te stappen. 'Byeee.' ik zwaai en toeter en rijd dan weer naar huis toe. Ik zet al mijn tassen op mijn kamer en ruim eerst even op. Ik pak nog een blik Redbull en drink hem leeg. Ik begin met mijn tas met mijn checklist, die ik uit verveling heb zitten maken:
Bikini
Toilettas met tandenborstel, tandpasta, borstel, marcara, eyeliner, oogpotlood, foundation, poeder, oogeschaduw, blush, zonnebrand, de pil, morningafter pil, cöndooms (you'll never know..)
Pyjama broekje + shirtje
1 grote handdoek, 1 middelgrote en 1 kleine
Kussen
Knuffel
Al mijn nieuwe kleren + oudere
Ondergoed
Sokken
Oplader mobiel
Mobiel
Laptop
Oplader laptop
Camera
Geld
Tasje + tasje uitgaan
Oplader camera
Goed weer (:
Goed humeur.
Ik vink af wat ik allemaal heb, en wat ik nog niet heb doe ik in mijn koffer en vink ik dan af. Ik glimlach als ik eindelijk alles heb en pak nog een blikje redbull. Ik pak mijn mobiel en ping Justin. 'Kan ik anders niet bij jou slapen?' ik verstuur hem en meteen krijg ik een ja terug. Ik ren naar beneden met mijn koffers en tassen. 'Mam, kan ik anders niet nu al bij Justin slapen, dat kost hem reistijd' ik glimlach. 'Tuurlijk mag dat, als je iedere dag maar even belt!' 'Dankje mam!' ik geef haar een afscheids zoen en papa ook. Papa helpt met koffers sjauwen en ze lopen beide even mee naar buiten. Ik geef ze nog een kus en stap dan mijn auto in. 'Komen jullie me weer opvangen, als ik terug ben?' ik grijns zet mijn zonnebril op.

Breath POV.
Ik bel aan bij huize Bieber en Justin doet open. 'Ik dacht, het is makkelijker hier al te zijn, dat kost reistijd.' ik kijk Justin grijnzend aan. 'Weetje, ik zat daar ook al aan te denken..' ik grinnik en stap naar binnen. Ik zet mijn koffers in de gang. 'We gaan met de auto naar het vliegveld en met het vliegtuig naar Nederland, toch?' ik kijk hem lief aan. Hij knikt en ik glimlach. 'Niceee.' ik heb het echt gemist hier.. Ik kijk hem aan en glimlach even schattig. Ik kijk twí­jfelend naar zijn lippen en schud die gedachte snel weg. Ik grinnik en loop verder naar binnen. 'Dus, wat gaan we doen?' ik kijk hem aan. 'Zullen we anders even film kijken, en dan slapen? Anders zijn we niet fit zat..' zegt hij en kijkt me vragend aan. Ik knik. 'welke film?' vraag ik. Justin pakt de TV gids en zoekt een leuke. 'Ehmmm zullen we Disturbia kijken? Die begint over 10 minuten.' vraagt hij. Ik knik en loop met hem naar de keuken. We pakken redbull en chips en lopen weer terug naar de bank. 'voor hoelang zijn we weg?' ik kijk hem vragend aan. Hij begint te blozen. '3 maanden, maar je ouders weten dat al. En daarna gaan we samen ook nog 1 maand naar de Bahama's. En dat weten ze ook al.' ik glimlach. 'Chill.' ik grinnik.

Ts. Volgende morgen.
Justin POV.
Ik kijk naar een nog slapende Breath. Opeens kijk ik op mijn wekker en zie dat ze nu wel wakker moet worden. Ik kijk paniekerig om me heen. Hoe moet ik haar wakker maken?! Ik twí­jfel heel lang, en geef dan toch een kus op haar wang. Ze word langzaam wakker. 'Goodmorning sunshine.' ik glimlach en kijk haar aan. Ze rekt zich uit. 'Today is THE day.' ik grinnik en stap uit bed. Ik krab even op mijn buik en zie Breath ernaar staren. Ik grinnik en pak een set kleren uit mijn kast. 'Ik ga even douchen, gebruik jij die in de gang maar, dan zijn we ongeveer tegelijk klaar.' ik knipoog en loop de badkamer in. Ik douche en als ik eronder uit kom hoor ik die van Breath nog lopen. Ik glimlach en hoor opeens gezang. Ik luister goed. Het klinkt heel mooi.. Ik droom een beetje weg en opeens word ik wakker als ik weer aan de tijd denk. Ik föhn mijn haar en doe het dan goed. Ik glimlach tevreden en loop de badkamer uit. Ik heb nog geen shirt aan en twitter even via mijn BlackBerry. #dadelijk tour! Holland, here I come!! ik plaats hem en meteen krijg ik al reacties. Ik leg mijn bb weg en zie Breath in de deuropening staan. Ik glimlach en zie haar weer naar mijn buik kijken. 'Eh, we moeten eten.' ik glimlach. Ze knikt en bloost. Ze pakt haar laatste spullen en doet ze in een handtasje die ze gisteren had gekocht. Ik glimlach en trek mijn shirt aan. Ik pak een pet en zet hem op. Dan lopen we naar beneden en eten we wat. Opeens hoor ik een toeter. De auto is er. Ik zeg tegen Kenny en Scoot dat ze onze koffers kunnen inladen en ze knikken. 'Wat heerlijk, bevelen geven.' ik grinnik en kijk haar aan. Ze is er niet zo bij. Ze zit zeker weer aan Bryan te denken. Ik zucht diep en zet mijn bord in de afwasmachine. Mam zit al in de bus te wachten op mij en Breath. Ze moet alleen nog wel het huis op slot doen. Ik zie dat Breath ook klaar is en we gaan samen naar buiten. Ik denk even na en kijk naar Breath. Ze is dun, eng dun. Ik ril even. Ze zou toch geen anorexia hebben he? ik schrik maar laat het niet merken. Ik stap in en trek Breath tegen me aan. 'Wat is er aan de hand?' ik pruil. Ze kijkt me aan en ze schrikt duidelijk. Ik kijk haar vragend aan. 'Bryan.' zegt ze snel en ik zie de tranen in haar ogen staan. Ik slik. Ik kan er niet tegen als meisjes moeten huilen, en al helemaal Breath niet.. Ik zucht en laat haar in mijn nek huilen. Mam kijkt me vragend aan. Ik gebaar haar dat ik het later wel zou uitleggen. Ik strijk over haar haar heen en fluister sussende woordjes. Als we bij het vliegveld zijn hebben we nog een uur om erin te zitten. 'Zullen we even naar winkeltjes en eten halen en naar starbucks?' ik kijk haar aan. 'Jaaaaaa.' ik glimlach als ze weer wat blijer reageert. We lopen eerst naar starbucks en nemen de koffie mee onder het winkelen. We hebben toch nog 3 tassen p.p gekocht en lopen naar de gate. Als we in het vliegtuig zitten vallen we allebei langzaam in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.